Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - Søndag den 28 februar 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 28 februar 2016

”MENNESKER ER FØDT FRIE, men overalt holdes de i kæder”
Rousseau


Selv menneskets tanker er ikke dets egne. Mennesket er bombarderet af kontrolsystemer, selv når det sover. Den medicin, som mennesker er tvunget til at tage, er designet til at kontrollere og i sidste ende medføre menneskers død. De har endda offentligt fortalt dig, at de er årsag til din død og stadig ønsker du ikke at se det. Hvad skal der til for at vække dig, så du ser, at det program dræber dig?

Hver dag forsøger USA og Sydkorea, at tvinge den anden side at affyre det første skud, der ville kunne "retfærdiggøre" en invasion. Din tavshed giver tilladelse til, at det sker. Hvornår vil du indse, at du har MAGT til at stoppe alt dette? Regeringerne kan ikke handle uden dit samtykke. Dette er ægte. Du kan se det udvikle sig hver dag. Uret tikker, og du har ikke meget tid tilbage til, at sikre fremtiden for menneskeheden. De skaber katastrofer hele tiden, for at købe sig tid og aflede jeres opmærksomhed fra, hvad de reelt foretager sig. 2016 er året hvor mange sager vil blive afgjort, så du har ikke råd til at spilde tiden. De indviede flytter til mere sikre steder. Dette bør fortælle dig noget: de forbereder sig. Alle oplysninger er i det offentlige domæne, hvis du tager dig tid til at kigge efter det. Din fremtid, og menneskehedens afhænger af det.

Den såkaldte "St Patrick" ødelagde den Feminine Spiral i Irland (geometrisk kunstværk). Denne skal genoprettes. Patrick tillod Fey og Djinn adgang gennem portalen. Dette er baggrunden for alle de problemer, irerne står overfor i dag. Hvis det irske folk vågner op og tager deres magt tilbage, vil det gøre en enorm forskel for Kabalens planlagte resultat. Irland er den NØGLEN, der vil låse alt op.

Min kære hustru er blevet angrebet igen og igen, fordi hun forsøger at låse Irland op. Hun mistede næsten livet for et par uger siden. Men hvis ikke en kær ven havde grebet ind, ville hun ikke være på Jorden nu. Dette skal gøre dig opmærksom på den store betydning som Irland har. På begge sider af livet, skal der gøres alt for at afsløre DE VIRKELIGE HEMMELIGHEDER, SOM IRLAND HOLDER PÅ, da dette vil frigøre verden fra sit fangenskab. Vores center skal og vil blive bygget i Irland, da dette er til hele menneskeheden, ikke bare det irske folk. Vatikanet er fast besluttet på at holde Irland under kontrol for enhver pris. Når Irland afslører sine hemmeligheder, vil Vatikanet falde, og det vil tage med sig al kraft fra citadellerne . Det er, hvad I må forsøge at opnå. Jeres fremtid afhænger af det.

Min kære hustru arbejder utrætteligt for at opnå frihed fra fangenskab; en frihed som I alle tørster efter. Det er gennem Irland, at ethvert menneske bliver fri til, at opleve livet på Jorden. Kontrolsystemet er kun et korthus. Når I ser det for hvad det er, vil I bare kunne puste det omkuld. De er afhængige af jer for at kunne fastholde deres magt. Uden jer, er de hjælpeløse. I kæmper deres krige og I håndhæver deres love. De kunne ikke gøre det uden jer. I er jeres egne værste fjender. Uden jeres støtte, er de færdige.

Find igen ud af hvem I er, udforsk jeres spirituelle side, gå ud i naturen, kram et træ. Foråret nærmer sig, så det at forbinde sig med naturen er så meget lettere. I er ikke robotter, ikke ansatte hos Kabalen. Hver eneste af jer er en unik ånd indkapslet i en menneskekrop. I er forbundet til Alt Der Er, ikke kabalen. Vær det lys som I er, og forbind jer med andre, så I samler jeres lys til at kunne slukke mørket. Sammen med mørket vil al kontrol, korruption og de falske informationer også forsvinde. Dette er jeres kamp for frihed. Sammen, kan I gøre det!

Fjern alle spor af religion fra jeres liv. Giv ikke jeres børn til nogen religion. Børn er afhængige af jer til at beskytte dem, når de kommer ind i jeres liv. De skal beskyttes. Religion er ikke, hvad det ser ud. I er blevet LØJET for. Det er det stik modsatte af, hvad de fortæller jer det er. I behøver ikke en religion for at interagere med Guds kærlighed, som er overalt; overalt omkring jer på alle tidspunkter. Der er en kamp i gang om jeres sjæle. I må ikke falde for deres løgne og falske løfter om religion. Det er gjort alt for at fange jer.

Kabalen har fjernet alle beviser fra jeres sande historie og efterlod jer i forvirring om, hvem I er. I er nu vidne til at de også fjerner al følelse af nationalitet, tilhørsforhold i Europa. Alt dette sker foran jeres øjne, MEN SER I VIRKELIG, HVAD DE GØR VED JER, eller accepterer I bare propagandaen, de fodrer jer med? Hvem har I tillid til? Hvorfor fortsætter I med at have tillid til de samme mennesker, der har bragt jer krig og ødelæggelse? De samme mennesker, der gør det at leve på Jorden til en kamp for overlevelse. De forgifter jeres fødevarer, den jord det vokser på, og den luft I indånder. De tvinger farligt medicin i jer. Hvordan kan I stadig stole på dem? Alt dette vil fortsætte, indtil I siger højt og tydeligt: ??Nok er nok. DETTE SKAL STOPPE straks.

Hver eneste af jer har et ansvar over for dem, der er afhængige af jer for at handle ansvarligt. Find sammen, mød fremtiden, og forbered en fremtid, der vil være så forskellig fra, hvad I bliver udsat for i dag. Ja, dette er et stort skridt, men det er et I nødt til at tage. I behøver ikke have et valg. I vil blive vejledt. Assistance er tilgængelig. Spørg og I vil modtage. Tal med hinanden åbenlyst. Hjælp hinanden med at få organiseret tingene, så I er godt forberedt, når bankerne ikke fungerer og kaos hersker. De har vidst i nogen tid, at enden på spillet nærmer sig.

Veronica, min kære, sørg for så meget hvile som muligt. Du presser dig selv til det yderste. Andre kan foretage undersøgelserne. Behøver det at være dig?

Du er elsket, min kære, mere end du ved.

Altid, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge