Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Mike Quinsey – 28. oktober 2016


Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 28. oktober 2016

Mike Quinsey

Forandringerne går godt og efterhånden som de får godt greb, så mindskes de mørke kræfters magt, så meget, at de bliver forvirrede og ude af stand til at kontrollere begivenhederne som før. Under alle omstændigheder tillades de kun en vis grad af frihed til at fortsætte med deres plan for verdensherredømme. Det vil ikke lykkes for dem, da de sidste tider allerede står skrevet og Lysets sejr er uundgåelig og sikker. Den periode, I nu er i, er fuld af potentielle forandringer, der alle fører til at opløfte Menneskeheden og til deres plads i den Nye Tidsalder. Scenen er sat og det er kun et spørgsmål om tid, før de, der er ansvarlige for at udsende nyhederne, vil føle sig tvunget til at begynde at give jer sandfærdige reportager. Sandheden kan ikke holdes nede meget længere og når de, der står i vejen, er fjernet, vil dage med sandfærdige reportager dominere.

Der kan være nogle af jer, der lever jeres liv med at bringe Lyset ned på Jorden, som ikke har hørt om David Wilcock. Han er en Mester, der effektivt fører de af Lyset mod afslutningen, så de med den kommende Nye Tidsalder og afslutningen på den gamle Tidsalder kan være sikre på at stige op. Hans arbejde er så vigtigt for Menneskeheden, at han er fuldt beskyttet, mens han giver jer stort set ikke-fortalte oplysninger om den større Sandhed. Hans større afsløringer er om sandheden om liv uden for Jorden og langt ude i Rummet. David går i spidsen for Lysarbejderne, så de er klar over de mange livsformer i jeres Univers. Til gengæld vil de være i stand til at videregive oplysningerne på et senere tidspunkt, så når de af Lyset dukker op på Jorden, vil I allerede have et vist kendskab til deres hensigter.

Opstigning er på ingen måde enestående, men som mange af jer allerede er klar over, er det for dem, der er i gang med det, en meget speciel opløftelse, idet Mennesket stiger op i deres fysiske kroppe. De indstrømmende energier har allerede en effekt og hver eneste sjæl er i større eller mindre grad påvirket. De, der allerede er klar over, hvad der sker, kan tage det i stiv arm, men for dem, der finder det svært, kan det være forvirrende. Men vær ikke bekymrede, da opløftelse, tilsigtet, er en langsom proces, så det ikke tager magten fra jer. Som I må være klar over nu, vil de, der ikke kan stige længere op, på et eller andet tidspunkt tage en anden vej, der passer til deres behov.

Spændende tider kommer snart, hvilket vil glæde jer, medmindre I finder dem vanskelige at forstå. Stort set alt, hvad I er velkendt med, vil ændre sig til det bedre og hurtigt føre jer ind i en fremtid, ulig noget I hidtil har oplevet. Mange sjæle, der har gået vejen før jer, vil hjælpe jer med at indtage jeres plads blandt dem, der er gået foran jer. De er jeres brødre og søstre og de afventer ivrigt jeres hjemkomst, da I vil blive fejret og anerkendt for den store tjeneste, I har udført for resten af Menneskeheden. Husk, at da I indvilligede i at stige ned til de lavere vibrationer, vidste I, hvad der lå forude og de mange udfordringer, I ville støde på. I er så meget desto større på grund af det og jeres erfaringer vil hjælpe mange andre, der vil følge efter.

For alle de, der er bevidste om deres skæbne og udvikler sig mod fuldendelse, ved, at denne tid er jeres vej ud af dualitet. Enhver anstrengelse, I lægger i, vil være det hele værd og placere jer solidt på vejen til fuld Galaktisk vækst. I begynder allerede at indse, at I har meget mere at forstå og at det kun er de lavere vibrationer, der har holdt jer tilbage. Det gør jeres fremskridt til en vidunderlig præstation, selvom jeres bevidsthedsniveau stadig udvikles og I er på vej til fuld bevidsthed. Ikke længere vil I blive holdt i en falsk og uvirkelig virkelighed og de afsløringer, der skal komme, vil hjælpe jer med hurtigt at rykke jer ind i en mere realistisk situation.

På grund af den variation, Jorden består af, er det en af de smukkeste planeter i Universet. Men var det ikke for Menneskets handlinger, ville det i sandhed være Edens Have, men Mennesket har drevet rovdrift på dens skønhed og bevidst ødelagt den. I behøver kun at se på skønheden i blomstervældet, der findes på Jorden, for at værdsætte skabelsens vidundere. Betragt derefter de mange arter af dyr, der vandrer på den, for at erkende, at Guds hånd er i alt, der har liv. Mennesket har også skabelsens gave, men har stort set manglet idealerne og fremsynet, der er nødvendige for at skabe varig skønhed. Alt dette vil ændre sig i den nærmeste fremtid, når I stiger op i de højere dimensioner.

Et eller andet sted inden i hver sjæl er påskønnelsen af skønhed, men mange har tilladt sig selv at sænke vibrationerne og har fokuseret på det, der er uønsket. I vil se de højere udtryk, når den første By af Lyset meget snart manifesterer sig i Sedona, USA. Den er der, usynlig, undtagen for dem, der er af de højere vibrationer og blot venter på det rigtige tidspunkt til at manifestere sig helt på Jorden. Det er en gylden By med Healing Centre og vil være åben for dem, der har brug for hjælp og healing. Nogle af jer vil allerede være bevidste om deres eksistens og har læst Genii Townsends bøger om dem. Byerne er blot en af de vidunderlige seværdigheder, I vil se, når den Nye Tidsalder fuldt ud kan manifestere sig.

Vibrationerne på jorden stiger nu og mange sjæle har bemærket forandringerne inden i dem selv. De føler en smuk ro, selv når de, der er omkring dem, er oprørte og deres tilstedeværelse er i sig selv en beroligende energi for alle omkring dem. I er længe blevet rådet til at centrere jer selv og lave en beskyttende energi som den Violette Flamme omkring jeres fysiske krop. Det kan gøres og I vil blive glædeligt overrasket over jeres succes og på grund af jeres indflydelse hjælper I andre til at bevare roen. Det er svært at ændre et helt livs vaner, men det er nu en yderst passende tid med den opløftelse, de højere vibrationer giver jer.

Indtil sandheden om jeres eksistens afsløres sammen med nyheden om de forestående forandringer, bliver I nødt til at stole på jeres Internet, selvom nogle af de mennesker, der rapporterer, simpelthen er Illuminatis brikker og spreder falske oplysninger. Men hvis I holder jer opdateret med nyheder fra websteder, I har identificeret som pålidelige, skulle I være godt informerede. I kan ikke vide alt, så koncentrer jer om de seneste nyheder fra kilder, som vil give en fair og sandfærdig redegørelse for, hvad der foregår. Der er mange, mange Lysvæsener, der står ved jeres side og det er jeres garanti for en sikker rejse mod fuldendelse.

Vær tålmodige og giv tid til, at begivenheder kan manifestere sig, da I ikke behøver bekymre jer, eftersom resultatet vil gøre jer alle glade og I vil være i glæde over omsider at være fri af de begrænsninger, der har hindret jer i at udvikle jer. Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge