Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Mike Quinsey – 22. juni 2018


Mike Quinsey – kanaliserer sit Højere Selv - 22. juni 2018

Mike Quinsey

Usikkerheden i verden fortsætter stadig uden nogen åbenbar slutning i syne. Men de, der arbejder for fred og nødvendige forandringer, arbejder hårdt for at lempe menneskeheden ind i en æra, der må komme, da vibrationerne fortsætter med at højnes. De vigtige forandringer er i respekt for dem, der er klar til at overtage vigtige roller i de forskellige lande. Nogle få styres stadig af dem, der tjener sig selv og ikke tillader demokratisk styre. Det vil komme, fordi det skal det, så despoter og lignende gør plads til dem med en mere liberal tilgang til politik og sætter folket først.

I har nu for længe siden passeret milepælen, og den nye tilgang til livet må manifestere sig meget snart og lede jer ind på den vej, der fører til verdensfred. De første skridt er taget med begrænsningen af ??brugen af ??atomvåben. Stemningen på Jorden er ændret betydeligt, og der er en opløftelse mod global fred. Som I må indse, kan I ikke bringe århundreder med fjendskab og bedrageri til fald med et slag, det kræver ændret lederskab med dem, der ser det større billede og bekymrer sig om den Menneskelige Race. Egnede kandidater er klar til at komme frem og lede jer stadig fremad og manifestere fordelene ved nye opfindelser, der bebuder den Nye Tidsalders komme.

Jordens folk er begyndt at tale med én stemme og kræve forandringer til det bedre og er ikke længere villige til at blive nægtet fremskridt inden for mange teknologiske områder, der bevidst tilbageholdes. På de højere niveauer projiceres ideer til dem, der kan udvikle dem, men indtil nu har meget få fået lov til at se dagens lys. Dem med personlig interesse i at opretholde de gamle måder, der er indbringende for dem, begynder at finde det sværere at forpurre forsøg på at introducere teknologiske fremskridt og gøre dem tilgængelige for alle. Fremskridt kan ikke stoppes i al evighed, og fra de højere niveauer hjælper og beskytter vi de frygtløse, der fortsætter med deres arbejde med at føre Menneskeheden fremad.

Jorden fortsætter sin rejse videre til nye områder af rummet, og de nye vibrationer spiller deres rolle med at få forandringer til at ske på globalt plan. Det hele er en del af de forandringer, I har skabt ved at højne jeres vibrationer, hvilket bragte jer ud af de gamle og ind på vejen med mange forandringer, der endnu skal komme, men er i gang. Vær forvisset om, at mange sjæle arbejder for jeres fremgang, og har myndigheden til at tage de skridt, der er nødvendige, for at det lykkes. I vil derfor indse, at I aldrig er alene i jeres kamp for at fjerne de Mørke, som ikke desto mindre vil anvende enhver handling, uanset konsekvenserne, for at forhindre jeres succes, men de vil ikke nå deres mål. På Galaktisk skala overvåger de Blå Avianere (Blue Avians) stadig jeres Jord og holder roligt øje med alle begivenheder på og omkring den. De afventer resultatet af forandringerne, der i den fjerne fremtid vil tillade åbenlys kontakt med jer.

Fremtiden afhænger i høj grad af unge mennesker, der er inkarneret med den eneste/sjæle hensigt at fremskynde de forandringer, der vil danne mønster for fremtiden. De har allerede en anden tilgang og ser de problemer, der for øjeblikket opleves og har fuld tillid til, at de kan overvinde dem. Deres tilstedeværelse mærkes allerede, og de finder veje, der med tiden vil sætte dem i spidsen for forandringerne. Nogle spørger, hvordan sådanne unge mennesker kan vide, hvad der vil hjælpe os i vores nuværende knibe, og svaret er, at deres nuværende alder ikke har nogen betydning, da de er gamle sjæle med stor erfaring med at arbejde med Lyset og er ivrige efter at anvende deres viden og færdigheder for at bære menneskeheden fremad. I vil snart se dem slå igennem, da deres bedrifter er bemærkelsesværdige og vil snart blive offentligt kendt.

De dårlige nyheder finder uvægerligt altid vej til forsideoverskrifterne og tv-nyhederne, men inden længe vil der være mindre interesse for de sensationelle nyheder, der ofte overdrives. I har måske bemærket, at nogle af disse aviser mister læsere, der nu søger ægte nyheder og er også interesserede i globale aktiviteter. Stemningen ændrer sig og sandheden bliver krævet, da I i for lang tid er blevet fodret med en kost af sæbeoperaer og begivenheder, der er blevet gjort sensationelle. Vær forvisset om, at redaktører kun er interesserede i salg og snart ændrer deres politik, når omsætningen bliver alvorligt påvirket. Nyheder og artikler er blevet overtaget af internettet, og færre og færre mennesker køber aviser, og med tiden vil de praktisk talt forsvinde på grund af manglende efterspørgsel. Faktisk vil en hel del ting, I tager for givet, ændre sig, men samtidig vil det føre jer ind i den Nye Tidsalder. For eksempel er forbrændingsmotoren dødsdømt sammen med de mange industrier, der er vokset op omkring den. I kan ikke stoppe fremskridtet, ligegyldigt hvad I gør, det er langt bedre at imødese det og få det bedste ud af det, så I ikke bliver ladt tilbage.

I lyset af succesen med at gøre det første budskab i sin fulde længde tilgængelig for de af jer, der anmodede om det, vil jeg transskribere alle fremtidige budskaber, som jeg anser for at være ekstra specielle og vil som før først sende et uddrag ud, og, når der anmodes om det, en kopi i hele sin længde. Det betyder, at "kun de uddrag" af et helt budskab, som jeg har skrevet ud som for eksempel herunder, vil blive tydeligt angivet som sådan. Jeg vil inkludere et uddrag fra tid til anden sammen med mine ugentlige budskaber. Sammen med dem får I titlen på Kryon videoen som herunder, så I kan lytte til hele budskabet på internettet.

Jeg fortsætter med at inkludere et uddrag af et Kryon budskab som nedenfor, det er et kort uddrag, der bestemt er relevant for vores nuværende tidsperiode.


KRYON. EVOLUTION ÅBENBARET.

I forandrer denne planet, der ser ud til at være i problemer. De, der skaber problemer i verden, vil komme og gå. Lyset er begyndt at gøre en forskel i forhold til mørket, og mørket reagerer. De, der ikke vil udvikle sig eller gøre fremskridt, vil forsvinde. I et frit samfund og en fri civilisation må I overlades til jer selv, når det gælder bevidsthed, I må overlades til jer selv, for at I kan beslutte jer. Der er en isolationsbarriere, og hvor ville vi gerne række igennem og tænde Lyset. I har fået at vide, at Lyset begynder at gøre en forskel i forhold til mørket, som reagerer og fortsætter med at reagere for deres egen overlevelse, for at redde sig selv. Ved at observere, forandrer I virkeligheden/egenskaberne. I er designet til at være her, der er en velvilje hos Gud. I står på nippet til forandring.


For hele budskabet skal I blot indtaste titlen i jeres internetvindue. Nogle gange vil der være mere end en optagelse af et emne med samme titel.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser, og må Lyset oplyse jeres dage og vejen til fuldendelse. Denne besked kommer gennem mit Højere Selv, mit Gude Selv, og enhver sjæl har samme forbindelse til Gud.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge