Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Mike Quinsey – 15. juni 2018


Mike Quinsey – kanaliserer sit Højere Selv - 15. juni 2018

Mike Quinsey

Endnu en gang har jeg fundet et budskab fra Kryon “Trump will change the World” ("Trump vil ændre verden"), en titel, der slet ikke har nogen forbindelse med budskabet. Det er det bedste, jeg indtil nu har hørt, da hele indholdet handler om de forandringer, som Menneskeheden kan forvente i den nærmeste fremtid. Jeg har kopieret de afsnit, jeg føler, vil blive betragtet som de vigtigste. Jeg vil anbefale, at I hører det hele for at få mere at vide om vores DNA og det kommende skift. Hvis I gerne vil have kopien i sin fulde længde, vil jeg sende den til jer via e-mail.

UDDRAG FRA KRYONS BUDSKAB "TRUMP VIL ÆNDRE VERDEN"

Biologien begynder at samarbejde, I lever længere, meget længere, op til tre gange længere, ikke kun det, helbredelse af sygdomme af sig selv, fordi kroppen er i stand til at bekæmpe dem, hvor det, der kaldes det Iboende i jeres krop taler til jer regelmæssigt og intuitivt, en selvdiagnostik, der er intuitiv, og det er på høje tid. Kan I forestille jer, hvad det ville gøre ved medicinalindustrien, faktisk vil det hjælpe dem, fordi når I henvender jer til dem, vil I vide, hvad I har brug for, og de vil være i stand til at hjælpe jer langt bedre, og i jeres land (USA) fastholder de folk i sygdomme for pengenes skyld, og alt dette vil blive væltet, vær klar til Big Pharmas død, som I kender det, den vil ikke fortsætte, det kan den ikke mere end tobak gjorde af samme grund, endnu mindre end banker kan fortsætte med at gøre, hvad de gjorde, af de grunde, de gjorde det, og I tog jer af det, og det gør ondt, det gør stadig ondt.

I Kære, fordi planeten har brug for jeres lys, kan det være mere klart, kan alle de ting, der gives til jer, bruges hensigtsmæssigt i kombination. Biologien kommer til at ændre sig, I vil leve længere, og så er der et menneske, der siger "Jeg tror ikke, jeg ønsker at leve så længe – åh nej, jeg ved, hvordan det føles at være 70 år, hvorfor ville nogen ønske at leve i 300 år ". Vi ville sige til jer, hvor 3D af jer, ville I ønske at føle jer som en 35-årig, når I er 298 år gammel, og det er, hvad der er muligt, I Kære, kroppen forynger sig selv meget bedre, end den gør nu. Kan I forestille jer, at stamcellernes blueprint hentes ind igen og igen, og I ikke laver en kopi af en kopi, I laver originalen igen og igen, og I lever i lang tid, og I forbliver sunde og unge, det er, hvad der er muligt. Det er, hvad der kommer til at ske, og disse potentialer, Kryon!, I mener, det er et nej, et absolut nej, Menneskeheden er et frit valg, I kan vende det, hvis I vil, men der er fyret op under damptromlen og den bevæger sig, det er svært at stoppe den. Snebolden triller ned ad bakken, så det er svært at gøre den mindre.

Endelig er der dem, der vil sige, alright, hvad med det store spørgsmål, hvad skal vi gøre med religion. Der er dem, der vil have det godt med tankesættet om, hvad I ville kalde metafysikere eller New age tilhængere, der ville sige, at det hele vil forsvinde, fordi de vil se sandheden – nej, det vil ikke! hvorfor ville noget, der er spiren til Guds kærlighed, forsvinde. For dem, der så Mesteren i al sin herlighed og skrev om ham, kastede de det væk, en af de eneste mennesker på planeten, om hvem, vi ved, mødte en engel ansigt til ansigt i en hule og havde en dialog og fik instruktioner og blev en profet - ville I smide det væk, "Nej" - lad mig fortælle jer, hvad der vil ske med det, der udvikles i jeres DNA, hvilket er det samme, som vil afholde mennesker fra at bekrige hinanden og som også vil give dem en anden mening om, hvordan de skal betragte forskellige trossystemer på planeten, og de vil fortsat have disse organisationer med bestemte navne, som I allerede kender. Men der vil være store forskelle, og hvad jeg vil kalde, "tilladelse til at have medfølelse". Den ene vil se på den anden og se den som en gren på det samme træ, som en, der kommer fra den samme kilde, og de vil respektere hinanden. Ligesom I spiser forskellige fødevarer, er det forskellige måder at tilbede Gud, respekt over for den anden, ikke vrede, ikke krig, og det er heller ikke noget, nogle af jer forventer, og I vil se frøene til det. Engang i jeres generation ser I måske endda frøene til det, det begynder at spire, en nænsomhed mellem trossystemer. Tror I virkelig, at I vil have en planet, hvor alle de tusindvis af år med lære simpelthen vil forsvinde. Det er ikke smart, vel, nej, forvent i stedet, at de forvandler sig til noget, der arbejder sammen, der er smukt og forskellene hyldes, i stedet for at kriges over dem, og det er på høje tid, det er det smarte. Mennesket vil ændre holdning, i opfattelsen af, hvad der er korrekt og ikke korrekt, og det, der skaber overlevelse, vil være det, der er medfølende. Det er det nye Menneske, det er fremtiden, I begynder at runde hjørnet. Jeg har lige givet jer et øjebliksbillede af, hvad der kan være, hvad vi siger, vil finde sted.

Der er to ting, I burde fejre. Nogle af jer vil have en Akashisk erindring, for det første fordi Akashisk arv vil begynde at bryde op til overfladen, dukke op i hukommelsen, og I vil fødes på planeten og vide, at I har været her før, selv de religiøse, der ikke tror på det, vil se det, anerkende det og se det som en del af et stort system, der passer ind i deres trossystem, der giver det guddommelige i jer troværdighed, hvilket læres i alle religioner. En monoteistisk Gud er her på planeten, og det er troen, og det er den første ting, og I skal være en del af det, og den anden ting, I Kære, selv for dem, der ikke tror på det, er, at jeres børns børn kommer til at opleve en bedre Jord, ikke en værre. Jeg ønsker, at I skal vide det, og det er værd at fejre. I sidder forrest, I sidder lige, hvor frøene bliver plantet, endnu ikke høstet. Dem, der sår frøene, som måske ikke oplever høsten i deres levetid, kan nu fejre høsten, som vil være god.

Det er Guds Kærlighed, det er derfor, jeg, Kryon, er her, det er derfor, kanalerne er her. Hvis I hører et budskab, der ikke er som denne, vil jeg gerne have, at I undersøger det omhyggeligt, fordi der er flere af os, der giver jer det, end det modsatte. Chancerne er, at hvis I hører dem, der vil advare jer om den kommende undergang, de har en dagsorden, se jer omkring, fordi det er ikke det potentiale, der er lige nu. Gammel energi har svært ved at dø ud, det bliver måske sværere for forandringen at komme, fordi det er sådan. Min arbejder, gamle sjæl, frygt ikke forandringen, I har bragt, I har levet hundredvis af liv. Det er på tide, at det sker. Flyd med det, forstå og fejr det dagligt og tak Gud, at I er en del af det, for det er frugten af alt det, I har gjort, selve grunden til, at vi er her, det er ikke underligt, at vi vasker jeres fødder, tænk over disse ting, for de er de ting, I skabte - og sådan er det. Kryon, den Magnetiske Mester.

Tilbage til Jorden, og midt i kaosset og usikkerheden sker der alligevel fremskridt, langsomt, og fred snarere end krig er øverst på dagsordenen. Trump og Kim laver en historisk forandring, der for ikke så længe siden ville have været utænkelig. Der er ingen tvivl i mig om, at de nye energier bringer verdensfred.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser, og må Lyset oplyse jeres dage og vejen til fuldendelse. Denne besked er der blevet tilskyndet til af mit Højere Selv, mit Gude Selv, og enhver sjæl har den samme forbindelse til Gud.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge