Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 22. januar 2016


Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 22. januar 2016

Mike Quinsey

I erfarer, hvor hurtigt tingene kan ændre sig og på kun kort tid ser fremtiden pludselig ikke så opmuntrende ud, som den gjorde for nylig. Frygt har sneget sig ind i nogle folks hoveder, fordi storkapitalen vakler og mister tilliden til monetære værdier. Bag kulisserne bliver mange ting dirigeret af dem i magtpositioner, med det formål at trække sig væk fra den amerikanske dollar. I sådanne tider er der ikke meget stabilitet og I er prisgivet dem, der kontrollerer verdensmarkederne. Det vil uundgåeligt blive værre, før tingene er løst og pengemarkederne falder til ro. Meget kan ske så hurtigt og der er lidt, der kan gøres for at ændre resultatet. Vær dog forvisset om, at større kræfter end dem på Jorden, gør deres del for at sikre, at det i sidste ende falder i jeres smag.

Mange veje fører til en tilfredsstillende afslutning på mange ændringer, der gradvist tager form. De mørke kan stadig have indflydelse, men deres magt til at diktere jeres fremtid er hurtigt aftagende. Mange lande mødes for at præsentere en solid front, og afsløring og omstillingen af jeres vigtigste valutaer bliver mere sandsynlig. Alt er planlagt lang tid i forvejen og det vil blive til gavn for folk i jeres verden. Modstanden mod det svækkes og intet vil forhindre de eventuelle ønskede ændringer i at ske. Det er de første skridt, der synes at tage så lang tid at tage, men valutaomstillingen og fordelingen af ??midler rundt omkring i verden er i gang. Faktisk er det allerede begyndt, selv om det ikke hidtil er blevet anerkendt.

Rovdriften på jordens ressourcer er nu aftaget og det er yderst vigtigt, at der sættes en stopper for den. Det vil helt sikkert ophøre til sidst og blive unødvendigt, da I nyder fordelene ved nye teknologier. Men det tager tid at gennemføre omstillingen, men med de ressourcer, der er til rådighed og med hjælp fra jeres venner fra det ydre rum, vil tingene snart lykkes. Vær tålmodige og vid, at rensningen må finde sted, men den vil hurtigt blive færdig. Når de, der står i vejen, er fjernet, vil freden hurtigt blive etableret og I kan få direkte hjælp.

Hvis I kendte sandheden om, hvad der sker på jeres planet, ville I være beroliget over de fremskridt, der bliver gjort. Mange grupper over hele verden bidrager til de nødvendige ændringer og deres styrke er formidabel, da de bliver hjulpet af Lysets Kræfter, der omgiver jeres Jord. På det rigtige tidspunkt vil de være i stand til fuldt ud at give sig til kende og indtil da arbejde med jer, selv om I er uvidende om deres tilstedeværelse. I har altid været hjulpet af dem af Lyset, men de har sjældent givet sig til kende. De har sikret, at I er beskyttet og at Planen for Menneskeheden får lov til at manifestere sig, som Hierarkiet har planlagt det. I bevæger jer i virkeligheden mod slutningen af ??den gamle cyklus i høj fart.

Selvom I oplever alle typer af ekstremer i situationer som vejrændringer, vil det i sidste ende falde til ro i et mønster med moderate ændringer. Det vil sikre, at I ikke kommer til at have de ekstremer, I oplever nu. I er på vej mod fredelige tider, hvor folk vil mødes og arbejde sammen som én. En fredelig eksistens vil udvikle sig mellem alle lande og de grupper, der har forårsaget forstyrrelser, vil være blevet fjernet. Under sådanne omstændigheder vil harmoni og samarbejde komme naturligt og Jordens produkter vil blive ligeligt delt. Som tiden går, vil manglen eller problemerne, som I nu oplever, helt forsvinde i høj grad, fordi nye og avancerede teknologier bliver indført.

De af Lyset forbereder allerede indførelse af gavnlige ændringer, så de ved først givne lejlighed kan gå videre. Alt for længe er I blevet nægtet disse ændringer, som i høj grad ville have forbedret jeres livskvalitet. Det gælder også for de typer af behandling, der har involveret medicin og kirurgi, som også vil blive unødvendige. Nye metoder venter i kulissen på at blive indført, hvilket helt vil ændre den måde, hvorpå kroppen behandles, når det drejer sig om lidelser og sygdomme. Selv disse vil i sidste ende blive unødvendige, da den igangværende stigning i jeres vibrationer vil løfte jer ud over det punkt, hvor sygdom vil eksistere. Ændringerne er ikke så langt fra at manifestere sig, så I har meget at se frem til.

Hvad I tænker, vil I opleve og det er Loven om Tiltrækning, som bringer jer det, som I fokuserer på. Så selv nu er I begyndt at skabe jeres fremtid omkring jer. Men det er også godt at huske, at hvis I har tendens til at fokusere på negativiteten omkring jer, vil I sandsynligvis tiltrække mere af det samme. Ved at gøre det, giver I det energi, men det betyder ikke, I ikke kan observere negativitet omkring jer. Det er derfor tilrådeligt så vidt muligt at holde jeres tanker og handlinger koncentreret om Lyset. Vær aldrig bange, da det er den energi, som vil tiltrække nøjagtig de ting, der volder jer problemer. Forudsat I normalt er en meget positiv person, så er det ikke sandsynligt, at I vil være plaget af andre begivenheder omkring jer.

Lyset fortsætter med at øges ganske hurtigt, så meget, at de mørke ikke kan genvinde tabt terræn. I kan derfor fortsætte jeres dag med fuld tillid til, at jeres fremtid er tryg og sikker. Men der er pletter, hvor negativ energi har bygget sig op og de må renses. Det vil være uundgåeligt, at ubehag og besvær vil opleves, når ændringer opstår, men hvor det er muligt, vil enhver sjæl, der er i fare, blive advaret på forhånd. Men nogle gange er karma involveret og nogle sjæle vil helt igennem opleve de forandringer, der finder sted. Vær forvisset om, at alt vil ske, som det skal og folk vil befinde sig, hvor det er meningen, de skal være.

De Galaktiske Styrker er ikke klar til helt at vise sig og vil ikke risikere åben krig med de mørke. De truer alle "ubudne gæster", der kommer ind i jeres Jords atmosfære, så I kan antage, at stort set alle rumskibe, I ser, er fra den hemmelige flåde, som de har. Det er helt sikkert, at ingen af deres rumskibe vil komme så tæt på Jorden, at det giver problemer. De Galaktiske Styrker er fredelige og vil kun bruge selvforsvar, hvis de bliver truet og vil helt sikkert ikke indlede et angreb på jer. De bruger teknologier, der er langt forud for jeres civilisation og kan godt klare sig selv, hvis de skulle blive tvunget til en sådan situation.

Bliv ved med at sende Lyset ud og I vil gøre det bedste, I kan, for at fremskynde afslutningen af de mørkes ??aktiviteter. Deres tid er næsten omme og I kan være forvisset om, at I er i sikkerhed for deres trusler og at de Galaktiske Styrker og endnu højere entiteter omhyggeligt overvåger jeres fremskridt.

Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv. Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset gøre jeres dage og vejen mod fuldendelse lysere.


Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge