Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 1. april 2016


Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 1. april 2016

Mike Quinsey

Tiden er ikke det eneste, der går hurtigere, idet nogle begivenheder, som I har imødeset i temmelig lang tid er på nippet til at manifestere sig. Flere Lysvæsener rykker nærmere Jorden og nogle vil tage del og andre vil spille en rolle i dem. I har mange forskellige grupper, der ønsker at være vidne til jeres Opstigning, mens nogle vil spille en aktiv rolle. Men I har den afgørende stemme, når det skal bestemmes, på hvilken måde jeres fremtid afsløres, men uanset hvilken vej I tager, vil den føre jer til Opstigning. Jeres rolle er at hjælpe med at bringe Lyset til Jorden, hvilket har været en succes for jer, men det kræver hele tiden et fuldt fokus på jeres mål. På grund af de ændringer, der er nødvendige, for at bringe den Nye Tidsalder i eksistens, er der brug for enhver Lysarbejder, fordi de mørke bliver desperate, mens de ser deres mulighed for at indføre et Verdensstyre fjerne sig fra dem. Deres reaktion er at smide forsigtighed overbord og i forsøget på at forhindre Lyset i at få succes, vil de endda udsætte sig selv for fare. Ikke desto mindre er vi opmærksomme på deres hensigter og vil ikke tillade, at tingene kommer ud af kontrol.

Det kræver ikke meget at se, at massive ændringer er nødvendige for at føre jer ind i den Nye Tidsalder. Lysets Kræfter er allerede klar til at gribe ind og hjælpe jer med at bringe ændringerne i stand. Enhver form for ubehag vil blive holdt på et minimum og I skal springe ind i den Nye Tidsalder med vores hjælp. Den første prioritet er at gøre jer selvforsynende, så I i det mindste har de basale livsfornødenheder. Det er klart, at mange menneskers behov i Fjernøsten synes at være mere presserende og de vil hurtigt blive forsynet med det, der er behov for. Når først deres behov er blevet dækket, bliver det meget lettere for dem at byde andre velkommen og acceptere dem. Energien ved at samles vil skabe et stærkt bånd mellem jer alle og uden de mørkes indblanding, som vil være blevet fjernet, vil det være varigt.

I fremtiden vil I omsider blive guidet til jeres Stjernefamilie, når I vil fortsætte jeres udvikling. Den er konstant i gang og når I stiger op, vil I have flere valg efter jeres eget ønske med hensyn til, hvilken retning I går i. For mange er denne rejse en mulighed for at finde jeres sande hjem, da enhver sjæl, der er kommet til Jorden, er kommet fra et andet sted. I undrer jer måske over, hvorfor det tiltrækker så meget opmærksomhed og det er fordi Opstigningen vil være unik, da det aldrig før har været gjort, mens sjæle stadig er i en fysisk krop. Naturligvis vil cellerne i jeres krop ændre sig under opstigningen for at matche den højere vibration. Så det vil være en spændende tid for de involverede og for de mange civilisationer, der også har haft en interesse i jeres fremskridt.

Den cyklus, der netop er ved at slutte, har bragt jer gennem mange oplevelser og har for det meste givet jer meget hårde livslektioner, men har samtidig givet jer mulighed for at udvikle jer meget hurtigere. Hver livstid, I har haft, har været valgt for at give jer mulighed for at gøre fremskridt, men til tider er I muligvis gået glip af pointen. Men jeres Guider kender altid jeres livsplan og vil gøre deres bedste for at sikre, at I følger den. Husk, at I valgte den og normalt ville I være enig med jeres Guider, der virkelig ved, hvad der er bedst for jer.

Som I har fundet ud af, er livet ikke kun lektioner og I slapper af med mange forskellige interesser. Men disse kan også bringe jer prøvelser på, hvor godt I behandler jeres modstandere, hvor konkurrence er nødvendig og præmier måske er på spil. Nu kan I forstå, hvorfor livet på Jorden er sådan en stor udfordring og hvorfor, hvis I kommer gennem det, vil være godt på vej til de højere vibrationer. Meget få mennesker er klar over, at efter et liv på Jorden gennemgår I selv jeres liv og i de højere vibrationer kan kun sandheden eksistere, så I kan ikke ytre andet end jeres sande hensigter. I skal dog ikke være bekymret over det, da ingen forsøger at straffe jer for de gange, hvor I afveg fra sandheden. Alle erfaringer er noget, I kan lære af og forhåbentlig bliver der ikke brug for, at I går gennem bestemte erfaringer igen.

I vil opdage, at enhver bestræbelse I har gjort for at opnå succes i jeres åndelige liv, vil have været mere end det værd, da I mest sandsynligt vil have gjort fremskridt og det er det vigtigste mål for alle. Vær forvisset om, at ting bliver meget lettere, når I udvikler jer ud over den tredje dimension, hvor I vil finde større mulighed for at udtrykke jer selv og følge jeres egne interesser. I vil have meget at lære, da livet er noget anderledes, end hvad I har været vant til og giver større mulighed for at rejse i rummet. Dog vil jeres oplevelser tjene jer godt og I vil være tilstrækkelig udrustet til at håndtere de nye udfordringer, I vil møde.

Efterhånden som I hæver jeres vibrationer, vil I opdage, at I nyder et bedre liv uden at være hærget af de forskellige sygdomme, der synes at plage jer på Jorden. Aldring er ikke længere et problem, da jeres forventede levetid bliver meget længere. Tingene er så meget anderledes end hvad I er vant til på nuværende tidspunkt, men langt mere behagelige, da I ikke er plaget af problemer, som I oplever, når I bliver ældre i ??jeres fysiske krop. Sjæle med lavere vibrationer kan ikke følge med jer ind i de højere vibrationer, men I kan sænke jeres vibration og hvis det er nødvendigt, besøge dem. Det vil sige, at hvor meget I end ønsker, at en bestemt sjæl følger jer, er det ikke muligt, medmindre de er af de samme vibrationer.

Som I begynder at forstå, er jeres nuværende liv på Jorden blot en svag spejling af, hvad der ligger forude. Men hvis det ikke var, fordi Illuminati holder jer tilbage, burde I allerede have været langt mere udviklede, end I er i dag. Selvom fremskridt er blevet gjort, er ting reelt stagneret og reelt set er I mindst omkring 50 år bagud, i forhold til hvor I burde have været. Dog vil det ikke tage lang tid for os hurtigt at indhente det forsømte og I vil blive ført ind i den Nye Tidsalder på næsten ingen tid overhovedet. Så hvilke prøvelser I end oplever nu, vil de være meget kortvarige.

Hold jeres liv på sporet mod omsider en hurtig ændring til at nyde en ny måde at leve på. Det er, hvad I vidste var på vej for jer, når I fuldendte jeres tid i de lavere vibrationer. På mange måder vil det ikke være så nyt for nogle af jer, som I måske tror, da mange faldt ned fra de højere vibrationer for at opleve de lavere. Livet til alle tider er et spørgsmål om at finde et niveau, der giver jer en chance for at udvikle jer i en retning, I har valgt. Men hvis I har udtrykt interesse for en bestemt oplevelse, så længe den bevirker vækst for jer, vil den ikke blive jer nægtet. Det er det samme, når det gælder den mængde, I har påtaget jer, så længe I kan klare det.

Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv. Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge