Home > > Matthew Ward — 20. september 2015

Matthew Ward — 20. september 2015

Effekten af energi indstrømninger; fremskridtets tempo; spirituel budbringers oplevelse; lysarbejderes tjeneste; begivenheder, der ikke vil ske; lydbølge; fly MH370; Khazarere; Pave Frans’ besøg i USA; engleriger

Med kærlige hilsner på vegne af alle sjæle på denne station, det er Matthew. Tidligt i Jordens opstigningskurs var de indstrømmende energibølger blide og lejlighedsvise og størstedelen af befolkningen fortsatte stille uden at sige noget med at acceptere status quo. Da planeten nåede niveauer, hvor energibølgerne blev stærkere og hyppigere, begyndte frimodige udtalelser om utålelige forhold og ophedet aktivitet for alvor. Nu rejser stemmer sig i hele jeres verden til et crescendo, efterhånden som folkene kraftigt frigør sig fra de sidste rester af mørke sinds og hjerters årtusinders kontrol.

Under hele Jordens rejse har lysarbejdere stået i spidsen, når det gælder om at forandre verden. Vi ved, at I til tider føler jer trætte, endda momentvist mismodige, mht. fremskridtets tempo, og ikke kun fordi en række af jer for nylig har skrevet det til min mor. Selvom de udvalgte eksempler er blevet forkortet, bevarer de citerede dele læsernes følelser og udtrykker de andres følelser, der ligeledes skrev, følelser, vi ved, at mange flere af jer deler.

"JEG BLIVER SÅ TRÆT AF DEN MÅDE, HVORPÅ TINGENE ER HER PÅ VORES PLANET. JEG SER FREM TIL DE KOMMENDE ÆNDRINGER"

"Menneskeheden siges at være i gang med en grundlæggende ændring - en total drejning mod Kærlighed/Lys/Gud/Ånd ... Men mange mennesker viser ikke nogen tegn, der giver håb for en sådan opvågning. Og jeg regner mig selv blandt dem."

"Hvorfor må dyr lide så meget? Hvorfor kan vi alle ikke bare enten ‘ikke eksistere‘, eller hvorfor kan vi ikke alle bare leve i perfekt harmoni? Jeg vil sååå gerne "tro", men jeg forstår bare ikke, hvad det hele handler om."

"Kriges grusomheder har skabt en desperat flygtningesituation. Nogle mennesker er milliardærer, mens millioner lever i fattigdom og børn dør af sult og uhygiejniske levevilkår. Det er svært at acceptere, at karma er årsagen til den enorme mængde af ulighed og lidelse. Får det aldrig en ende?"

"Jo mere jeg ser smerte, vold og sorg, jo sværere er det at tro på, hvad I og andre åndelige budbringere fortæller os, I ser. Ser man på verdenen, fra hvor end I er, er meget forskellig fra at leve her, hvor lidelse og håbløshed synes endeløs."

"Jeg forstår begrebet med fri vilje, men jeg kan ikke lade være med at spekulerer på, hvorfor den entitet, vi kalder "Gud", ville skabe planeten jorden, som vi skulle bebo som mennesker bare for at lade det blive sådant et stort rod [igen gjort af mennesker], at Gaia skriger om hjælp og derefter beder om frivillige til at komme og prøve at ordne det?"

"Jeg har altid ønsket, at alle behandler hinanden og dyrene venligt og respektfuldt, som I siger, det vil være i den Gyldne Tidsalder. Jeg er 89 nu og trist over, at jeg ikke vil leve længe nok til at se det."

Elskede familie, lad os være jeres "cheerleaders" for et øjeblik. Det ville være for tidligt at haste ind på banen for at fejre før slutfløjtet er lydt, men når spillet befinder sig i sin sidste fase - og kampen lyset vs mørket på Jorden gør! - og vores hold fører så meget, at sejren er sikker, er det ikke for tidligt at føle sig som vinder. Spillet er dog ikke helt overstået og det hold, der ved, det har tabt, forlader ikke bare banen. Begge sider er nødt til at blive ved med at pukle, indtil kampen er slut.

Det er måske ikke den mest rammende analogi for en verden, der er i færd med at forandre sig, så vi vil sige det helt tydeligt: ??For hvert øjeblik, der går, bevæger jeres samfund sig nærmere en fredelig verden med retfærdighed, venlighed og overflod for alle.

I har ingen erindring om, at andre civilisationer holdt ud i mange tusinde år for at skifte fra evig kamp til at leve harmonisk, og dermed har I ingen sammenligning for at kunne se, at I gør det med en hastighed, der ikke tidligere er set i universet. Hvad I kan gøre, er at tænke på, hvor langt I er kommet, siden kampen startede, da Jorden begyndte på sin opstigningskurs for nogle og 80 år siden – som blot er et lille tidsfnug selv i jeres skrevne historie. Bedrag og kontrol, der har stået på i lange tider, bliver afsløret, såvel som nuværende korruption, løgne og magtmisbrug; kommunikation og forhandling erstatter det at kaste sig hovedkulds ud i kamp; borgeres krav om reformer i forvaltninger fremkalder ændringer på alle niveauer; lokale, nationale og internationale organisationer baner vejen for en human behandling af dyr, miljøbeskyttelse og støtte til mennesker med akutte behov.

Ganske vist er der en hel del mere, der skal gøres, før "alle bare lever i perfekt harmoni" og det er i gang med at ske! Der findes langt mere godhed i jeres verden, end I får at vide af mainstream medierne, som stadig kontrolleres i en sådan grad, at "nyhederne" fokuserer på brændpunkter, splittende spørgsmål og trivialiteter og sjældent omtaler de utallige pragtfulde resultater, som "kraftfulde folk" i lokalsamfund og byer over hele verden har opnået; og en stor procentdel af Internet artikler og meddelelser via sociale medier har også en tendens til at rapportere om foruroligende situationer.

De fleste, der er kilden til eller videregiver oplysninger - og dermed også deres modtagere – er ikke klar over det stadigt intensiverende lys, der muliggør personlig og planetarisk opstigning. De ved ikke, at verdens ledere, der fremstilles som modstandere, arbejder sammen bag lukkede døre for at opnå fredelige resultater i ustabile områder eller at det økonomiske system, der er etableret og manipuleret med af mørke sind, er ved at kollapse for at gøre plads til det nye globale system baseret på ærlighed og retfærdighed. De har ingen idé om, at en mangfoldighed af udviklede sjæle fra andre civilisationer lever blandt jer for at hjælpe samfundet til fremskridt eller at tusindvis af rumfartøjer, der omgiver planeten, hjælper på mange vitale måder, og når det er sikkert, vil nogle lande og bringe jer avancerede teknologier. I ved alt dette - lad jeres viden løfte jer ud over de oplysninger, vi bliver oversvømmet med fra uoplyste kilder.

Lad os her låne jeres udtryk: "Vi har gået i jeres mokkasiner." Til tider har vi følt os verdenstrætte og vores tålmodighed var nedslidt, når vi bestræbte os på at skabe gudelige forandringer i vores respektive verdener, herunder i nogle livstider på Jorden. Det var hjerteskærende at se så megen konflikt og elendighed og vanskeligt at sætte det ind i en sammenhæng om karmiske lektioner. Selvom vi vidste, disse sjæle havde valgt deres erfaringer for at balancere det, de havde brug for at udvikle sig i, og andre i før-fødselsaftalerne sørgede for de nødvendige omstændigheder, var det alligevel trist for os at se det udspille sig. Og i disse vores livstider, ganske som nu, spillede ikke alle "tunge spillere", som det var blevet aftalt. Ved at handle ud af grådighed, hjerteløshed og magtbegær var de grunden til, at mange måtte udholde vilkår, de ikke havde valgt, hvilket ikke desto mindre var meget gavnligt for sjælsudviklingen.

Så I ser, kære, vi forstår jeres følelser. Og pga. personlig erfaring og åndelig vejledning, ved vi, at I vil løfte jer selv og dem, der lider ved at sende dem lys med medfølelse og omsorg, ikke de lave vibrationer med modløshed og fortvivlelse; og ved at sende lys til dem, der forårsager smerte og uretfærdighed i stedet for de lave vibrationer med fordømmelse er, hvad der vil gøre en ende på ondskabsfuldhed. Alle disse sjæle er brødre og søstre i vores universelle familie og velviljen i det lys, I sender dem, stråler ud i universet – hvad som helst, hvor som helst påvirker alt overalt!

Hvad angår "Gaia skriger om hjælp og beder derefter frivillige om at komme og forsøge at løse det" var det med ubetinget kærlighed til alle sjæle på Jorden, at da Gaia råbte om hjælp for at redde sin planetariske krop, reagerede civilisationer, der er langt fremme mht. spiritualitet, bevidsthed og teknologi, straks og med glæde. Det var med den samme kærlige ånd, at I ivrigt meldte jer frivilligt til at komme til Jorden og gøre jeres del.

"Får det aldrig en ende? " Vi gentager en udtalelse fra vores sidste meddelelse: I udvikler jer til et niveau af åndelig og bevidst opmærksomhed, hvor der ikke længere er brug for karma og som de flerdimensionale væsner I er, vil I fortsætte med at udvikling jer og huske jeres Begyndelse i Skaberens rene kærlighedslys. Mange af jer er fra civilisationer, der har mestret alle karmiske lektioner, og når jeres lystjeneste på Jorden er forbi, kan I vælge at vende tilbage til jeres hjemlande eller nyde tid i Nirvana først. Uanset hvad vil I have den inderlige tilfredsstillelse at have hjulpet en civilisation med at udvikle sig ud af tredje tæthedsgrads karma og begynde at leve lykkeligt, i fællesskab, produktivt og kreativt.

Hvis I ikke lever på planeten længe nok til at se Jordens Gyldne Tidsalder i fuldt flor, vil I ikke gå glip af det. Fra jeres udsigtspunkt i åndeverdenen eller jeres egen verden, kan I se hele panoramaet folde sig ud, når kærlighedsenergien indhyller Jorden; når hun har reetableret sin oprindelige uberørte skønhed og sundhed; når overflod strømmer ligeligt til hele menneskeheden, som vil behandle dyrene med omsorg og respekt og leve i harmoni med alt i Naturen. Og I vil se, hvordan jeres lys altid bidrager til denne forunderlige verden, der blomstrer i kontinuummet og i lineær tid befinder sig i den nære horisont.

Nuvel, vi er bevidste om spekulationer, i nogle tilfælde overbevisninger om, at en eller anden begivenhed er nært forestående. Den ene ende i rækken af forudsigelser omfatter "de sidste tider" med ødelæggelse på en episk skala, verdensomspændende kaos efterfulgt af global økonomisk nedsmeltning, hvor en nuklear Tredje Verdenskrig sandsynligvis vil starte og slavebinding af en gammel Jordisk civilisation, der vender tilbage til jorden, vil finde sted. Bevidst eller ej skaber disse "beredskabsvarsler" om situationer, der ikke vil opstå, den frygtenergi, som tanker dem med mørke ambitioner op og skaber negativitet, som Jorden må skille sig af med via jordskælv, vulkanudbrud, skovbrande og kraftige storme.

I den anden ende af den spekulative række befinder sig en kosmisk bølge, der vil hæve jeres civilisation til femte tæthedsgrad eller en eller anden astral tilstand, der samtidig giver pludselig oplysning. Personer, der sætter deres håb til en åndelig og bevidsthedsmæssig opvågnen på verdensplan med ét slag, vil blive skuffet, ligesom dem, der forventede, at livet på Jorden ville være kærligt og fredeligt fra den 21. december 2012, og fra da af har følt sig stærkt svigtet.

Hvad, der er ved at ske og vil fortsætte med at ske, er dette: Jordens opstigning ind i successivt højere vibrationsniveauer med tilsvarende stærkere bølger af kærligheds-lys energi fremskynder sjæles rejse på den åndelige vej. Ja, nogle halter alvorligt bagefter og forårsager elendighed for mange, men lad ikke dette være forrest i jeres tanker og følelser. Tænk på, at den universelle lov om tiltrækning altid er gældende. Ved at føle taknemmelighed over positive udviklinger og være tillidsfuld, optimistisk og begejstret over Jordens fremtid, hjælper I jeres samfund med at bevæge sig hurtigere mod denne pragt.

Flere af jer har skrevet om fundet af ??en vragdel fra det malaysiske flyselskabs fly MH370. Jeg vidste ikke på det tidspunkt, hvor Ashtar forklarede "Da flyets problemer udviklede sig ligesom dominobrikker, der falder og satte alle systemer, der var nødvendige for at holde flyet under kontrol, ud af funktion ..." , at problemerne indbefattede tabet af nogen af flyets bevægelige dele. Da vragdelen blev identificeret som kommende fra flyet, konkluderede undersøgerne logisk, at resten af ??flyet måtte befinde sig på bunden af ??havet. Ikke i deres vildeste fantasi ville de tro, ??at det blev stabiliseret i det kraftfulde energifelt fra en anden civilisations store rumskib, som holdt ??flyets krop intakt, indtil den sikkert blev sat ned på en planet, der ligner Jorden, og alle ombord gik fra borde efter en redningsmission i overensstemmelse med deres kollektive valg på sjælsniveau.

Vi er blevet spurgt, om Khazarere befinder sig inden for Illuminatis rækker. Det gør de så sandelig, og deres lange historie med erobringer og hensynsløshed er stadig tydelig i jeres verden.

Vi er også blevet bedt om at dele vores tanker om Pave Frans' besøg i USA. Vi tror, ??at dets betydning vil være global. Under hele sit paveembede har han ansporet til at støtte og løfte kæmpende folk op overalt med meddelelser, der hæver sig over politik. Fordi afgørelser, der træffes i USA påvirker mange andre lande, mener vi, at det, Pave Frans siger under sit besøg, vil bidrage til at øge den åndelige bevidsthed i denne nations regering og hos borgerne og i sidste ende resultere i at gavne mennesker i hele verden.

Vores sidste budskab om sjælen fremkaldte flere forespørgsler, og vi skal komme til dem, efter at have besvaret spørgsmål, som der ikke var plads til i sidste meddelelse.

"Bliver kun sjæle i de mest avancerede civilisationer til engle, eller kan sjæle i en lavere tæthedsgrads civilisation, som ønsker at nå denne ophøjede status, også opnå den?" Selv sjæle i de mest avancerede civilisationer bliver ikke til engle, sjæle, hvis frekvenser er så høje, at de er ren energi.

Skaberens første udtryk af Sig selv skabte ærkeenglene, som er af den højeste kærlighed-lys energi og lever i kristus-riget tættest på Skaberen. Selvom de ikke inkarnerer, kan de dirigere aspekter af deres sjæle-selv ind i personligheder, som de udstyrer med medfødte evner og viden. Den bedst kendte i dette univers er måske Sananda, en af hvis personligheder er den sjæl, I kalder Jesus. Ærkeenglene kommunikerer telepatisk med væsener i fysiske og åndelige verdener og de stråler til stadighed deres almægtige energi ud i hele kosmos.

Ved at bruge energien skænket af Skaberen visualiserede de og manifesterede efterfølgende forskellige engleniveauer, og englene i dette univers tjener som Guds udsendinge på utallige måder. I kan helt sikkertanmode dem om hjælp til enhver tid - sjæle i hele engleriget bifalder det - men at spørge er ikke nødvendigt, da disse altid årvågne væsener er klar over jeres situation og frit yder deres hjælp. Selvom de aldrig kan blande sig i nogens frie vilje, har de lov til at redde folk fra at gå over på den anden side før kontraktens bestemmelse om levetidens længde er opfyldt, anspore til handling vedr. ??kroppens selvhelbredende mekanismer, give guddommelig vejledning, styrke energien, løfte humøret, lette følelsesmæssig og fysisk lidelse og ledsage personer under den lynhurtige overgang fra fysisk til åndelig liv. Deres tilstedeværelse i jeres liv er blevet vist i malerier af kunstneriske mestre fra fordums tid, men i modsætning til disse skildringer har engle ikke vinger. Men de kan nemt manifestere dem og gør det ofte i en livreddende mission for en person, der tror på, at engle har vinger.

Nogle sjæle, senere i englenes afstamning-linje, kan vælge at gå ind i livscyklen i åndelige og fysiske verdener for at eksemplificere guddommelighed og oplysning i en spirende civilisation eller en verden, der er på vej ud af mørket. Oftere dog antager de kun kortvarigt en legemlig form til et bestemt formål - måske for at beskytte en person i øjeblikkelig fare, trøste en fortvivlet person, puffe til en person i sjælens valgte retning, der ikke ved, hvilken gren af vejen den skal tage eller tilbyde opmuntring til en om at følge stærke intuitive følelser.

Således kan ønsket om at blive til en engel ikke gøre, at man bliver det, men at ønske at være som en engel er yderst værdigt. Og, kære, ved at udtrykke jeres kærlighed-lys ved generøst at dele med dem, der har brug for hjælp, tjener I som "engle på Jorden."

Ja, Mor, jeg kan se, at de resterende spørgsmål må vente til den næste besked. Vi siger farvel med den betingelsesløse kærlighed fra alle oplyste sjæle i dette univers, der omfavner jer på jeres rejse på Jorden.

______________________________________

KæRLIGHED og FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Oversættelse: Margit Villumsen og Kim Dyrlund


Share |