Home > > Matthew Ward — 12. august 2014

Matthew Ward — 12. august 2014

Ebola udbrud. Andre laboratorie-udviklede vira. Opstignings symptomer. Sundhed. Sjælskontrakter. Styrkelse af immunsystemet. Lysoptagelse. Kronisk lav energi. Ubalancerede relationer

Med kærlige hilsner fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Flere af de mange læsere, der spørger til Ebola udbruddet, har omtalt det som "Ebola skrækkampagnen", og med rette, da panik er en af grundene til den nylige virus igen blev frigivet. Da den blev udviklet i et laboratorium af Illuminati forskere for næsten 40 år siden, var intentionerne dels at skabe en pandemi, dels at indgyde mennesker en frygt, der følger med en ondartet, smitsom sygdom.

Vi mindsker ikke alvoren af Ebola i dag ved at sige, at det faktisk var en sygdom man skulle frygte dengang. Den bredte sig hurtigt og krævede mange liv, før den blev bragt under kontrol. Og udbruddet resulterede i voldsom negativitet på grund af store dødstal, sorg, kaos og frygt. Nu kan raske mennesker, der tiltrækker sygdommen og får den rette behandling, komme sig. Og lige som det sker med en alvorlig sygdom, har personer, der dør, haft et svagt immunforsvar før de blev udsat for Ebola, eller deres system blev belastet af træthed ved at pleje patienter. Denne gang vil Illuminati ikke nå i nærheden af deres hensigt med negativiteten. Det samme gælder deres andre relativt nylige forsøg på at ødelægge Jordens befolkning.

I husker måske, at for kun et par år siden kom SARS, fugleinfluenza, svineinfluenza og dens genudgivelse som N1H1 på skift, med global offentlighed om "en frygtet pandemi" efter den første diagnose af hver sygdom. Og meget behændigt var vaccinerne klar. Den intense offentliggørelse og råb om vaccinationer varede kun kort, da det blev klart, at eftersom der kun indtraf et par dødsfald, havde ingen pandemi tilstødt jeres verden. Forskere blandt lys-arbejder standen havde neutraliseret alle vira i disse vacciner, der var blevet designet til at sprede, ikke forhindre disse sygdomme. De var alle forfejlede forsøg på at nå Illuminatis formål: at eliminere milliarder af menneskeheden, som Henry Kissinger - toppen af Illuminati - benævnede som "unyttige spisende" [engelsk: “useless eaters”].

AIDS, som blev udviklet i laboratorier omkring fem år efter Ebola-virus, har været langt mere vellykket set med Illuminatis øjne. Mens symptomerne er næsten øjeblikkelige i Ebola og de nyere fire sygdomme vi nævnte, udvikler AIDS, der spredes dels ved kontakt, dels ved den såkaldte "behandling" mod hiv, sig meget langsomt og overføres via tilsyneladende raske individer. Lige siden den blev indført i befolkningen, har den således kørt sit naturlige forløb gennem årene. Dermed har den gjort det muligt for millioner, der bukkede under for den og alle, der elskede dem og tog sig af dem, at opleve valg i deres sjælskontrakter.

Alligevel er det logisk at spørge, hvorfor denne sygdom og det dødelige Ebola angreb voksede sig ud af kontrol, mens vira udviklet langt senere til samme formål ikke gjorde. Der er to grunde. AIDS og Ebola-virus blev fremstillet og sluppet ud før Gaias valg om den fri vilje til at hendes menneskelige befolkning ikke mere ville blive elimineret i massevis pånogen som helst måde. Med Guds opfyldelse af hendes krav fik oplyste sjæle inspirationen til at dødsdømme Illuminatis planer. Og fordi der var meget mindre lys på planeten og i befolkningen for godt 30 år siden, var kroppene generelt mere sårbare over for sygdom.

Muligvis står mediefokus i forbindelse med Ebola bag antallet af e-mails om andre sundhedsmæssige problemer, og vi skal her behandle de hyppigst stillede spørgsmål. Hvordan kan vi vide, hvilke symptomer der er opstignings-relaterede, og hvilke der ikke er? I hvilket omfang påvirker genmodificerede-fødevarer [engelsk: ”GMO”] vores sundhed negativt? Hvor meget påvirker giftstofferne i chemtrails os? (red.: menneske fremstillede kemikalie spor på himlen). Hvad kan vi gøre for at styrke immunforsvaret? Hvad forårsager kronisk lav energi og træthed? Hvornår vil al slags sygdom forsvinde?

I alle disse situationer, er svaret LYS - "one size fits all" - og vi tilbyder glædeligt information, der kan være nyttig for at absorbere lys. Formålet med vores budskaber har altid været at tilbyde oplysning, vejledning og opmuntring i disse transformerende faser, som planeten og alle hendes beboere går igennem. Og især i de fremherskende vibrationer, hvor "godt" bliver bedre og "dårligt" bliver værre, hvor ordentlig pleje af jer selv i sind, krop og ånd er afgørende! Et sundt helbred gør det lettere for beskeder fra sjælen at nå bevidstheden, og jeres sjæle beder jer om at se ud over illusionen, at åbne jeres sind og hjerter til virkeligheden om, hvem I er - det er det opstigning handler om!

Nuvel, det stigende højere energiniveau på Jorden producerer en bred vifte af fysiske, mentale eller følelsesmæssige anormaliteter, såsom smerter, humørsvingninger, trang til at reagere på impulser, nervøsitet, forvirring, træthed, glemsomhed, trykken for brystet, depression, kvalme, udslæt, halsbrand, forstoppelse, diarré eller generel svaghed. Hvis et af kroppens systemer er svagere eller mindre styrket end de andre, er dette system modtageligt for en hvilken som helst ustabil betingelse, man er disponeret for. Når disse fornemmelser eller betingelser skyldes de øgede vibrationer, med skiftende cellestruktur fra kulstof-baseret til krystallinsk, justeres raske individer hurtigt, og symptomerne forsvinder indtil næste energi bølge, som bliver efterfulgt af en anden hurtig tilpasning, og så fremdeles. Og jo mere lys, der er i en krop, jo mindre mærkbare er virkningerne.

Vær opmærksom på, at symptomerne i forbindelse med opstigning også kan være tegn på et udviklet sundhedsproblem. Hvis det, du oplever, varer ved eller forværres, skal du kontakte sundhedsspecialister, fortrinsvis dem I kalder "holistiske" eller "alternative", der ved, at receptpligtig medicin kan forværre en tilstand, hvorimod naturlige ingredienser i rette doser har forbedrende virkning.

Der er en anden vigtig faktor, der er på spil her. For at afbalancere andre livstider eller fuldføre ufærdige karmiske lektioner, vælger nogle sjæle en alvorlig sygdom, kronisk invaliderende sygdom, dyb depression eller afvigende psykisk funktionsevne. I sådanne tilfælde kan selv de dygtigste speciallæger ikke behandle den tilstand med held, og det kan energiarbejdere heller ikke. Det betyder ikke, at det kærligheds lys, som energiarbejderne kanaliserer, ikke når de hensygnende personer, men det er sjælen, der ikke tillader aktivering af deres kroppes selvhelbredende mekanismer.

Alle kan sende kærligheds lys til hvem som helst, til mennesker over hele verden og til Jorden selv, og energi strømmene når de tiltænkte destinationer, for der er ingen adskillelse fra hinanden i den universelle bevidsthed - bevidstheden er Enheden af Alt. Og en fysisk, psykisk eller følelsesmæssig tilstand vil aldrig forsinke eller afspore personlig opstigning hos en person, der lever i overensstemmelse med sine valg i sjælskontrakten.

Vi vil gå videre nu. Med undtagelse af korn, der er beregnet til udelukkende at give en høst (o.a og der ikke dannes ny såsæd), hvilket er baseret i grådighed og er negativt ladet, anses genetisk modificerede fødevarer almindeligvis for at være langt mere skadelige, end de faktisk er. Gentagen offentlighed om enhver situation resulterer i en udbredt opfattelse, og det den enkelte tror på, bliver hans eller hendes virkelighed. Derfor skaber troen på at GMO-fødevarer er skadelige netop de dårlige virkninger, som forbrugerne tillægger dem. Men det er kemikalierne i forarbejdede fødevarer, gødning, ukrudtsmidler samt lægemidler, steroider og antibiotika i foderet til dyr i fødevarekæden, der er farlige for jeres helbred.

De mest lysfyldte fødevarer er frugt og grøntsager, og hvis prisen er overkommelig, spis økologisk dyrkede produkter, vælg kød fra dyr, der er certificeret til at være fri for tilsætningsstoffer, og fisk der er naturligt og ordentligt dyrket. Hvis omkostningerne er uoverkommelige, skal I i stedet ikke have negative tanker om, hvad I spiser! I forbindelse med kosten, som i alle andre spørgsmål, er jeres positive tanker kraftfulde, og det samme er lyset i taknemmelighedsfølelsen over jeres mad. Bed om, at det tjener jeres højeste gode, og tro på det sker!

I sidste enden vil jeres jord, luft og vand være rene igen, og madens tabte næringsstoffer vil blive gendannet. Kroppens "krystallinske" cellestruktur vil trives på frugt, grøntsager, nødder og kerner. Kød og fisk vil ikke længere være spiseligt. Fødevareallergi vil forsvinde, og det samme gælder nutidens udbredte kemikalier.

Selvom giftstoffer fra alle kilder har en skadelig virkning på sundheden, kan kroppens selvhelbredende mekanismer modstå eller begrænse de mest skadelige virkninger, når immunforsvaret fungerer optimalt. Lys er afgørende for at opretholde den grad af immunitet, og den bedste måde at absorbere lys på er positive tanker og følelser. I den forbindelse skal I huske og føle taknemmelighed for, at besætningerne i rumfartøjer bruger deres teknologi til at neutralisere eller reducere så mange giftstoffer som muligt i chemtrails, radioaktive grundstoffer og alle andre forurenende stoffer i jeres jord og vand og på jeres himmel.

Lysoptagelse kommer mere naturligt til personer, hvis livsstil er afbalanceret. Sammen med betænksomme anbefalinger fra jeres læger eller specialister og ernæringseksperter, vil disse yderligere forslag medvirke til at erhverve eller genvinde balancen: Brug så meget tid I kan i rolig ensomhed og nyd naturen. Giv næring til jeres talenter, og tillad jeres kunstneriske udtryk at flyde. Vær venlig over for alle personer og dyr, og reager roligt i ubehagelige overraskelser og konfrontationer. Vælg munter læsning og anden underholdning og lyt til melodiøs musik. Smil og grin ofte! Mono-atomisk guld, måske bedst kendt for at øge hjernens funktion og åndelige klarhed, styrker også immunforsvaret.

At have en kronisk lav energi og træthed er ikke opstignings-relateret i forhold til, om en person lever på en guddommelig måde eller ej. Det betyder dog, at kroppen har alvorlig lys mangel. Manglen kan stamme fra en eller flere udiagnosticerede sundhedsmæssige betingelser - måske starten på en dårligdom, eller en invaliderende sygdom, stofskifte- eller hormonel ubalance, dehydrering eller alvorlig fødevareallergi. Intens bekymring kan holde energiniveauet lavt. Andre muligheder er langvarig eksponering af udslip fra computere, fjernsyn og mobiltelefoner - kemikalier i receptpligtig medicin - en kost der mangler ernæringsrigtige fødevarer og virkninger af forurenende stoffer.

Enhver af flere af disse potentielle årsager til træthed og lav energi kan være tillæg af, eller mere sandsynligt forårsaget af følelser berøvet for lys. Uanset om det er kraftigt undertrykt eller voldsomt udtrykt, kan følelser som frygt, vrede, bitterhed, skyld, anger og jalousi dræne energien. Og en almindelig energi-dræning er ubalancerede relationer. "Lavenergi" menneskets følelsesmæssige system er overvejende feminint, og den anden mennesketypes overvejende maskulint. Dette har overhovedet intet at gøre med køn, kun med personens energi. Det ubalancerede forhold kan være mellem livspartnere, søskende/forældre/børn, arbejdsgiver og arbejdstager, naboer, venner, forretningsfolk, holdkammerater - to individer i ethvert forhold, der indebærer hyppig tæt kontakt.

Med tanke på, at energi er lys, og lys er kroppens livskraft, dræner personen med maskuline energi livet ud af livet på den person, hvis energi er feminin. Når et sådant møde er karmisk, er det sjældent livslangt. Lektionen er færdig, når det "trætte" individ tager skridt til at afhjælpe forholdet eller forlader det. Hvis denne person ikke gør nogen af delene, men fortsætter som det var, vil jeres udtryk "han/hun tager livet af mig" ikke være langt fra sandheden.

Nogle sjælskontrakter omfatter at man forlader disse måder, således at begge enkeltpersoner kan opleve livets lektioner med andre mennesker. Dette gælder ofte for partnere, der har børn - alle i familien valgte at få den læring, der tilbydes ved forældrenes skæve forhold. Andre kontrakter kalder på at begge enkeltpersoner skal erkende behovet for at forbedre deres indbyrdes forhold, og ønsket om at foretage de nødvendige ændringer for at opnå dette. Men fordi ingen ved, hvad der er i hendes/hans kontrakt, giver sjælen stærke budskaber, som kan sammenlignes med enorme pile, der peger i retning af valgte erfaringer. Men I har alle den frie vilje, og ligesom i alle andre situationer, har personer i ubalancerede relationer valget til at ignorere sjælens vejledning. Når de gør det, vil andre livstider tilbyde flere muligheder for at "se og lære."

Sygdom vil ikke forsvinde fuldstændigt over hele linjen, før befolkningen har absorberet nok lys til at tro, at den kan være sygdomsfri - tro skaber virkeligheden. Dette vedrører såvel foryngelse af defekte organer og gendannelse af manglende lemmer. Regenerering og restaurering vil ikke ske med ét slag, fordi disse processer kræver ligeledes tro.

Folk, der blindt tror, ??at de kan komme sig fra lammelse, eller deres hjerte vil fungere perfekt uden en pacemaker, for eksempel, vil opnå disse resultater hurtigere end individer, hvis tro vakler og meget hurtigere end dem, der tvivler på, de har nogen kapacitet i så henseende. Det er et spørgsmål om, hvor meget lys der har gennemtrængt sind, krop og ånd. Og lige nu tror de fleste i jeres verden ikke, at noget så "magisk" som erstatning af proteser med faktiske nye tænder endog er en mulighed.

En dag vil alle i jeres verden vil vide, ikke kun hvor pragtfuldt designet jeres kroppe er, men hvor fantastisk kraftfulde sjæle I er! Kære søstre og brødre, vi er ivrige efter at se jer opdage jeres medfødte viden og evner og indtage jeres retmæssige plads i vores universelle familie som de flerdimensionale sjæle I er.

______________________________________

KæRLIGHED og FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Oversættelse: Birgitte Albrechtsen og Kim Dyrlund

BEMÆRK: Den næste meddelelse vil komme i slutningen af september. I den mellemliggende periode vil jeg have et antal besøgende, og jeg har tænkt mig at tage til Panama til mit barnebarns bryllup og familiesammenføring.


Share |