Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 22, 2011

СаЛуСа, July 22, 2011


Има много да се придобие и няма нищо да се губи, като се върви по пътя към Издигането. Действително, вие ще придобиете толкова много, че ще погледнете назад към всичките си животи на Земята и ще се учудите как сте преминали през тях. Каквото и да визуализирате като красота, радост и щастие от преместването в небесното ви жилище, ние ще кажем, че ще бъдете обгърнати от абсолютното великолепие на всичко. Където и да отидете, вие ще сте фокусът на много любов и внимание от страна на всички форми на живот. Може да вярвате, че вече сте почувствали любовта, но ще имате много изненади. Тя ви обгражда и вие буквално ще чувствате, че стъпвате по въздуха. Ето как трябва да бъде и това е най-естествено във високите измерения. Всяка душа, която срещнете, ще ви изглежда като Бог, и все пак в същото време вие също ще бъдете такава душа. Не сте ли направени по подобие на Бог, така че не е ли естествено да бъдете разпознати като самите себе си? Истинската ви същност има малко общо с това, което сте сега, но ние приемаме, че много от вас правят всичко по силите си, за да се издигнат и успяват като живеят в Любов и Светлина.

Докато сте на Земята вие преживявате най-трудния период на откъсване от ниските вибрации, някои души са постигнали Издигане без огромна помощ. В настоящата ситуация вие получавате нива на помощ, които обикновено не са давани, но те са прекомерни, защото Създателят иска този път да се издигнат колкото може повече души. Преди всичко това е специален случай, който позволява масово Издигане, тъй като цикълът на дуалността завършва за всички форми на живот на Майката Земя. Както вече трябва да знаете, това не отнема вашето божествено право да следвате избора на свободната си воля. Чрез вашите дела, думи и намерение вие сте тези, които решавате какви да бъдат преживяванията ви. Ако изберете да продължите в подобни условия на дуалността, в каквито сте сега, това е напълно приемливо и никой няма да ви увещава или да гледа на нас като на второстепенно Същество.

Михаил сега добави Градове от Светлина към своето разбиране, като друг аспект на това, което ще се прояви за душите по пътя на Издигането. С преминаването на седмиците информацията за тези градове ще се разпространи широко и ще откриете, че тези градове са технологично напреднали здравни центрове, които коренно ще ви променят. Те няма да бъдат единствените, тъй като ще има много начини на ваше разположение, които ще се концентрират върху повишаването на вибрациите ви. Много цивилизации от Галактическата Федерация ще допринесат за удовлетворяване на нуждите ви и всяка от тях обикновено има своите собствени специализирани експертизи. Бъдете сигурни, че преди да стигнете до Издигането, вие ще имате лечение, което се базира на Светлина, Звук и Цвят. Земните ви практики често са доста груби, но ние не омаловажаваме вашите опити да се погрижите за всички болести и заболявания. Много нови методи са осъзнати от вас, но обикновено липсва финансиране, за да бъдат развивани. Освен това, има Корпорации във фармацевтичната индустрия, които възпират всеки напредък, който може да замени техните продукти и да намали печалбите им.

Скъпи мои, вашият луд свят се разпада, защото повече не може да поддържа себе си. Вие сте в променяща се Вселена, тъй като всичко винаги е в движение, дори и когато понякога то е незабележимо. Нищо не може да остане неподвижно и въпреки че тъмните сили биха желали да продължат да ви държат под техния контрол вечно, това е невъзможно. Всяка цивилизация преминава през период от време, в който да израсте и да придобие опит, а вашата история показва, че всичките ви по-ранни цивилизации са се провалили. Обаче, научените уроците са носени напред в подсъзнателен план и вашата сегашна цивилизация беше натоварена да завърши своя цикъл, без да се самоунищожи. Без нашата намеса от известно време вие лесно бихте се провалили, на нас ни беше дадено пълномощие да уверим, че на душите, които са готови да се издигнат, ще им бъде дадена възможност да го направят. В дуалността, високите и ниските точки на вашата еволюция идваха и си отиваха в съответствие с нивото на масовото съзнание. Като се потопихте в много ниска точка през последния период от време, вие преодоляхте опитите да бъдете държани ниско и сте на прав път към успешно завършване.

Често говорите за хора, които живеят в своя собствен малък свят, но това е напълно приемливо в този период и е за предпочитане пред това да бъдеш объркан от всичко, което става около теб. Прикрепете се към това, в което вярвате, и не позволявайте външни влияния да ви смущават и поддържайте ясна представа за това, към което се стремите. По този начин вие можете да си създадете външна защита, която едновременно ви държи в света и ви предпазва от прекомерно обвързване с него, това е напълно приемливо и желателно. Това не означава, че не можете да бъдете активни и да действате във ваш интерес, но първо се уверете дали вашите действия са с висока вибрация. Всичко с по-ниска вибрация трябва да бъде изоставено като част от вашето лично изчистване, това също се отнася и до вашите мисли. Поддържайте ги чисти и ясни, защото в противен случай каквото и да се засели последователно там, ще бъде привлечено към вас. Мислете за Издигането, колкото е възможно бъдете този човек, който очаквате да бъдете след като бъдете издигнати.

Тези хора, които не вярват в Издигането или като цяло в предсказанията на New Age, често ще прибягват до подигравки, когато се сблъскат с фактите. В такъв случай оставете коментарите да преминат покрай вас, когато не сте обезсърчен от тях, вие показвате силата на вашата вяра. Различно е, когато вие сте помолени да дискутирате гледната си точка, но Съществата от Светлина не използват знанието си, за да оказват натиск върху други души да вярват в същото. Всеки накрая ще намери своя път, а това определено е най-добрият път за него. Когато сте достатъчно напреднали, Майсторът може да се появи, а това е знак, че вие сте достигнали високо ниво на разбиране. Нищо няма да ви бъде наложено, а просто ще бъде постлано пред вас за вашето съгласие.

Скоро ще откриете, че нивото на вашето съзнание чувствително се повишава и без съмнение ще знаете, че вашият напредък се ускорява. Това ще ви позволи да започнете 2012 година с увереността да знаете, че сте на път към придобиване на пълно съзнание. Тогава ще осъзнаете колко ниско е било затворено нивото на съзнанието ви в предишните периоди, вие буквално сте били в мрака. Някои души още затъват в ниско ниво, те са наясно, че се случва нещо странно и това ги кара да се чувстват некомфортно. Тяхното състояние не е игнорирано и на тях също им се дава възможност да търсят истината, а веднъж след като проявят интерес, ще им бъде предоставена повече помощ.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че съобщенията ми доказано са помощ за много хора. Благославям ви всички и нека Бог да е с вас.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.