Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 20, 2011

СаЛуСа, July 20, 2011


Където и да сте, радвайте се, защото промените са на път да се издигнат на ново ниво. Вече можете да усетите какво се случва, а за тъмните сили това е нещо немислимо. Те смятаха, че са неуязвими, но сега затъват и са напълно наясно с положението си, а това ще продължи докато техните дела не бъдат изкарани на светло. Ние вече знаем историите в тяхната цялост и при необходимост имаме доказателства, с които да потвърдим какво се е случвало от доста дълго време. Плодовете на техните деяния идват да ги преследват и няма начин да избягат от отговорност. Правосъдието в момента не е главната задача, въпреки че е неизбежно. Ние искаме да видим, че пътят за смяната на старата система е достатъчно разчистен чрез всичко това, което ви е било погрешно отказвано. Всичко е в готовност и няма да бъде губено време след като започнем.

Хората, които не са знаели за промените, може би ще бъдат обезпокоени от тях. Въпреки хаоса, загубата на всичко познато, с което са свикнали, причинява тревога. Ние, разбира се, ще уверим, че нашите действия са добре оповестени и скоро ще се разбере, че те са за доброто на всички. За хората, които са се посветили на Издигането, ще бъде от основна важност да се потвърди, че те могат да се издигнат, ще се разбере, че ние сме тук да подпомогнем процеса, а не да го възпрепятстваме. Всъщност, вашето Издигане е цел на Галактическата Федерация, а нашата защита ще ви съпътства през целия път.

Ние самите сме изпитали ниските вибрации и благоговеем пред вашата способност да устоявате, преследвайки задачите си, въпреки че често изпитвате състояние на умора и изтощение. Вашата решителност няма равна на себе си и е нещо, което сте научили, благодарение на многото животи, в които сте се борили за оцеляване. Сега, когато същият мощен фокус ще ви види пред последните предизвикателства, дуалността е вече зад вас. Кой участва зависи от това къде живеете, защото някои части на света ще бъдат по-активни от други, в които физическите промени е неизбежно да се случат. Ние все още наблюдаваме такива събития и нашата цел е да помогнем за смекчаването на ефекта. На Майката Земя трябва да и бъде позволено да следва естествените си промени, защото тя най-добре знае какво трябва да бъде променено.

Негативните енергии тегнат над Земята и ние сме тези, които трябва да помогнат да се разкъсат връзките, които захранват ниските вибрации. Тези души, които са свързани с тях, трябва да бъдат изчистени, за да се издигнат, ако те имат някакъв шанс да се подготвят за Издигането. Вие просто не можете да влезете във високите вибрации, ако не се освободите от връзката си с ниските. Не че вие сте дошли да придобиете ниски вибрации, но натрупването им през толкова много животи, които сте имали, е направило невъзможно отърваването ви от тях. В настоящия период, когато толкова много Светлина е насочена към Земята, вие имате чудесната възможност както никога досега да се отървете от тъмните енергии.Ако пожелаете това със сърцето си, вие незабавно ще привлечете помощта на много Служители на Светлината. Бъдете сигурни, че Бог иска да види колкото може повече от вас да се завръщат към Светлината преди края на дните.

Вашето его може да бъде вашият най-добър приятел, ако го контролирате, защото в противен случай то действа като ваш по-голям брат, който командва вашето намерение да бъдете първи. Ние със сигурност подкрепяме идеята за самосъхранение, за любов към самия себе си, но не и за сметка на други души. От доста дълго време вашето его осигуряваше вашето оцеляване, но вече това не е необходимо, защото вашата Светлина е тази, която ви пази. Колкото повече действате и мислите с Любов и Светлина, толкова повече привличате и така се поставяте извън обсега на тъмните сили. Вероятно виждате как вашата цивилизация се разделя на две фракции, а вие сте във време, в което те ще отидат още по-далеч. Дори начинът ви на мислене става съвсем различен, когато позволите Светлината да поеме инициативата. В края на краищата вие сте Едно с всичко живо, дори и когато разликите между вас са драстични, а що се отнася до хората, вие можете да видите зад външната страна.

Останете спокойни и вярвайте на тези, които държат бъдещето ви в ръцете си, защото вашият последен период в дуалността скоро ще приключи и вие ще продължите в съгласие с предварително определения ви жизнен план. Все още нямате това ниво на съзнанието, което да ви позволи пълно знание за тези неща, но обикновено вие се чувствате комфортно с това, което усещате подсъзнателно, защото цялото знание е там. Това се отнася за тези, които чувстват, че са дошли на Земята да работят за Светлината, но все още не са открили точно какво означава това. Бихме казали, бъдете наясно с всичко, което се случва около вас и когато възможностите да действате се появят, приемете ги, дори те да не са това, което сте предвиждали. Едно разкриване може да води друго, което е повече по ваш вкус, и каквото и да е то, бъдете сигурни, че всеки малко помага.

В близко бъдеще организационните умения ще бъдат изискване, защото хората ще станат по-действени в намеренията си да помогнат на своите общности в адаптацията към промените. Ние познаваме вашите способности и можете да бъдете сигурни, че където има нужда, те ще бъдат използвани. Редовно ще имаме контакт с вас, особено там, където работим заедно. Вие вече имате някои брилянтни умове на Земята и те са там, защото ние ще се нуждаем от тези, които бързо могат да усвоят напредналите технологии. Например, ние успяхме да повлияем на тези умове и като резултат те са на път да завършат новите устройства, които ще ви бъдат на разположение. Някои, от които такива за свободна енергия, вече са напълно завършени и патентовани, ще ви уверим, че скоро ще бъдат на разположение. Знаем, че това ще ви задоволи, понеже преживявате поскъпване на цената на енергията. Вселената изобилства със свободна енергия и вие ще я използвате.

Следващите три от четири месеца ще отворят очите ви и вие със сигурност ще знаете, че големите промени са на път. Преди всичко, годината се ускорява и преди да разберете, вече ще се в магическата година 2012. Така че, бъдете готови да закопчаете коланите и да се наслаждавате на пътуването. То може да се разглежда като добро или лошо, в зависимост от това какво вие искате да бъде, така че, вижте целта, която преследвате, а не начинът, по който тя ще бъде достигната. Всичко, което трябва да знаете, е, че резултатът е такъв, какъвто ви е бил обещан. Ще бъде невероятно време с една изненада след друга и празненства накрая.

Аз съм Са Лу Са от Сириус и ви казвам, че нашите кораби вече се събират за великото оповестяване, което ще ни позволи да кацнем на вашата Земя по покана.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.