Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 18, 2011

СаЛуСа, July 18, 2011


В процеса на цялото това чакане на по-добрите времена можете да видите, че всички опити да се попречи са безрезултатни. Всичко е организирано и в готовност, а ние чакаме сигнала, който ще ни позволи да продължим напред. Вашата вяра в нас и нашите съюзници е основателна, ние, както бихте се изразили, ще доставим стоките. Ние сме в състояние на готовност от доста дълго време и продължаваме да правим корекции в съответствие с промените, които се случват на Земята. Даже до сега през тази година вие наблюдавахте някои забележителни събития във връзка с разкриването на действията на тъмните сили. Това разкриване ще продължи и този път арестуваните ще се изправят пред правосъдието. И за разлика от много други такива случаи преди те няма да бъдат способни да си купят свободата, а това ще послужи като предупреждение към онези, които се страхуват за собствената си свобода. Ние сме напълно наясно кои са принципните играчи на тъмните сили, а техните деяния са наблюдавани отблизо от нас. Няма абсолютно нищо, което се е случило на Земята, което да не може да се „изиграе наново”, в случай че възникне необходимост. И по този начин тези, които напускат телата си в момента на тяхната физическа смърт, имат възможност да направят преглед на живота си. Гледайки навътре, когато си отвън, често е отрезвяващо, защото хората изглежда недооценяват как изглеждат самите за другите.

Издигането всъщност ще бъде обхванато от Закона на Милостта, където са замесени кармични обстоятелства и каквото и да трябва да преживеете, за да изчистите кармичните си обвързаности, трябва да се случи. Вашите сегашни животи са такива, които ви носят незабавна карма, в сравнение с предишните, когато имахте възможност да я отложите. Завършването на последния ви живот в дуалността трябва да ви види, продължаващи пътя към Издигането без багажа на всякаква остатъчна карма. Това не означава, че в по-високите измерения няма карма, но тя е по-рядко срещана и е повече въпрос на преценка, отколкото на действия. Имайте предвид, че сега ще придобиете пълно съзнание и ще станете Същество на Светлината. Криминалните действия ще бъдат напълно изключени, защото просто ще станат безцелни, а парите няма да съществуват. Във всички случаи онези души, които биха взели участие в негативни действия, не биха имали достатъчно високи вибрации да достигнат такова високо ниво.

Само на Земята има такова голямо разнообразие от души с различни нива на съзнанието. Ето защо да живееш сред тях в дуалността е толкова трудно предизвикателство и по тази причина винаги има опасност да бъдеш изтеглен надолу в ниските вибрации. Егото е това, което често стои на пътя, а богатството и славата често са основанието. Понякога вие сте родени в такива условия, поради единствената причина да бъдете тествани да видите дали можете да се справите, без да сте в цялата си значимост. Много от вас мечтаят за богатство, но то носи далеч по-големи отговорности, отколкото можете да си представите. Такива мечти няма да са повече необходими в по-високите измерения, защото всичките ви нужди ще бъдат напълно и веднага удовлетворени, а също така ще можете да използвате собствената си сила да създавате. Вашите животи биха били много по-удовлетворяващи и възнаграждаващи, ако не бяха Илюминатите и техните слуги. Бедността, смъртта и разрушението винаги са били техни партньори, а вие сте били жестоко държани в подчинение. Обаче, това скоро ще се промени, тяхното влияние вече намалява много бързо.

Ако всичко върви добре, може би няколко месеца ви делят от огромен прогрес, който наистина ще задвижи нещата. Нямаме предвид 11.11.11, но тази дата е със сигурност голямо събитие, което ще повлияе на всяка душа на Земята. Това ще е вероятно първият път, когато много от вас действително ще преживеят издигане. Това е още едно доказателство, че вашата съдба е подсигурена и илюстрира колко много помощ ви се оказва. Това може да бъде разгледано като истинско започване на Издигането или като спусъка за още повече събития, планирани да ви отведат напред. Очаква се да бъдем по-активни в този конкретен момент и той трябва да бъде предвестникът на вълнуващо време, когато вашите мечти започват да се реализират. Този илюзорен световен мир трябва да бъде по-близо. Дори сега някои имат апетит към продължаване на войните, които бушуват по света. Зад всичко това обаче е повишаването на съзнанието на хората, които заявиха ясно и точно – „Достатъчно”.

Ние знаем, че Служителите на Светлината задълбочават усилията си да подготвят хората за това, което предстои, и може да се каже, че повечето от тях се събуждат за възможностите за промяна към по-добро. Вместо перспективата за разглеждане на промените като носещи бедствия, те четат между редовете и приемат, че след всичко ще дойде по-доброто. Прочистването трябва да продължи, а нашето присъствие над Земята ще ускори дейностите във ваш интерес. От доста време хората живеят сред руините, причинени от дневния ред на тъмните сили. Вместо това отломките и всичко, което е вече безполезно, също ще изчезнат. Началото е способ към края, който ще надхвърли очакванията ви и вие ще бъдете доста удовлетворени от резултата.

Скъпи мои, ние сме особено ангажирани с идващите времена и често повтаряме съобщенията си, но това е необходимо, за да потвърди, че те са запомнени. Хората лесно се обезкуражават, когато нещата в живота им не вървят добре или когато нуждите им не са удовлетворени. Ние знаем какво точно ще ви издигне и то чака в готовност за вас и ще бъде ваше, когато настъпи точното време. Бъдете в готовност и гледайте на тъмните сили като на души, които започват да се оттеглят, понеже те знаят, че тяхното време свърши. Да, те още ще предизвикват шум и ще правят последни опити да ви отклонят от пътя, но това е безполезно. Те не могат да се състезават с масите от Същества на Светлината, които ги обграждат. Сега е техен ред да разберат какво е да се страхуваш и да не виждаш бъдеще за себе си. Техните житейски планове разиграват края на дните за тях и все още те живеят с илюзиите, но нещата са напълно различни за тези, които вървят по пътя на Светлината към Издигането.

Вие сте Същества на безграничната Любов и Светлина, а ние просто ви молим да я използвате безотказно и еднакво спрямо всички души без значение какви са. Запомнете, че в по-високото измерение вие ще знаете, че всички сте Едно и на някакъв етап вие ще сте заедно отново. Искаме да ви обясним, че каквото се случва на един, се случва на всички Същества. Направете всичко, което можете, когато която и да е душа се нуждае да се върне отново в Светлината – дайте и Безусловна Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че краят се вижда и нещата ще излязат наяве скоро.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.