Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 24. listopada 2016SaLuSa - 24. listopada 2016

Poruka 3

Straha se morate osloboditi, i shvatite dragi prijatelji, radi toga što blokira vaše napredovanje. To nije ništa novo za sve vas koji ste u procesu vlastite transformacije. Strah je još uvijek prisutan u nekim vašim akcijama i mislima, jer vas se koristilo da stvarate njegovu energiju umjesto energiju ljubavi. Vaši obrasci su bili prilagođeni ovoj činjenici i mnogi načini su bili zatvoreni ili je protok pozitivne energije bio ograničen na određena mjesta u vašim tijelima. Tek samo jedna jednostavna pomisao na riječ strah još uvijek izaziva ovo ograničenje protoka energije i morate si osigurati ispravan izbor oslobađajući se energije straha. Vrlo je važno da razumijete kako je vaš strah stvoren i čime je uzrokovan - koji je glavni razlog za njegovo pojavljivanje.

Neke situacije se ponavljaju u vašem životu, jer ste dobili još jednu priliku da shvatite uzrok svojih strahova. Tu bi moglo biti više razloga i kad odlučite da ga se riješite, to znači da morate svjesno raditi na razumijevanju prirode prvobitnog iskustva. Prvobitno iskustvo je prvo koje uzrokuje osjećaj straha. Budući da ste se inkarnirali mnogo puta, to bi moglo zahtijevati da se osvrnete na vaše prve živote. Vi jednostavno morate saznati pravi razlog koji ćete odmah osjetiti. Jer sada prisutna energija vam omogućuje da s lakoćom prepoznate stvari od velike važnosti za vas.

Čak i ako znate što je to strah i što vam on uzrokuje, vi ga se ne možete osloboditi bez da svjesno obradite stara iskustva. Kad to učinite, takve situacije koje su se redovno javljale u određenim razdobljima vašeg sadašnjeg života više se neće pojavljivati. A vi ćete si omogućiti da krenete naprijed.

Sada ću prestati govoriti o strahu, jer energija ove poruke će također biti ograničena :). Dragi svi, pokažite svoju odlučnost i hrabro zakoračite u ovaj proces, jer on je bitan i potreban korak za one koji žele krenuti dalje. Jer u ovom dijelu vašeg procesa uzašašća radi se o vašem dubokom unutarnjem sebstvu.

SaLuSa

Danica
Web stranica: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/10/message-3.html
Hrvatski prijevod: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge