Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 25. siječnja 2019Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 25. siječnja 2019

Mike Quinsey

Slijedeći zanimanje pokazano u izvatku "Događaj" u nedavnoj poruci, sada uključujem duži izvadak koji je vrlo informativan i detaljan. U današnje vrijeme svakako je dobro to pročitati, imajući na umu da je izvorna poruka iz donjeg izvoda izašla 22. studenog 2013. godine.

"DOGAĐAJ" izvadak iz poruke Gospodina Sanande kroz Elizabeth Trutwin.

(https://higherdensity.wordpress.com/2013/11/25/lord-sananda-the-event-is-near-golden-age-ascension-disclosure-our-real-history-channeler-elizabeth-trutwin/)

Prije 2000 godina Sananda Kumara se inkarnirao na Zemlji kao Isus s Master planom da uzdigne Zemlju. Plan tada nije uspio, jer je Cezar iz Rima stvorio Zakon pomorskog prava kojim je ropstvo postalo zakonom zemlje. Trebalo je napraviti novi plan jer je mračna kabala poduzela veliki eksperiment izvan namjera. Prije otprilike 500 godina Rothchildovi su u Engleskoj sakrili činjenicu da je Sir Francis Bacon bio inkarniran na Zemlji kao St. Germain. Bavili su se mračnim poslovima s novcem i zločinima kojim su lišili prijestolja Sira Francisa Bacona. On bi bio sljedeći na redu kao kralj Engleske i iz te pozicije mogao je napraviti promjene kako bi iscijelio Planet i okončao dualnost. U posljednjih nekoliko godina mračna kabala nastavila je voditi svjetski rat za njihovu korist, te su pokušavali više puta stvoriti Treći svjetski rat i nisu uspjeli. Masovno izgladnjivanje, nuklearne prijetnje, posezanje za zemljama, trgovanje na temelju povlaštenih informacija, masovni psihološki napadi poput 9/11 i banke koje su prevelike da bi propale, dovele su do trenutka kada bi galaktičari mogli intervenirati, jer je upozorenje u glavnoj direktivi prekršeno izvan dozvoljenog.

Ono što je novo je da su Arhanđeli na čelu s Arhanđelom Mihaelom i Arhanđelom Metatronom pokrenuli Super Portal 11.11.13. To je posebna božja providnost koja će omogućiti ispunjenje uvjeta da se dođe do "Događaja". Zemlja je trojni zvjezdani sustav sa Siriusom A, Siriusom B i Solom, našim Suncem. Jupiter će biti sljedeće sunce u našem Sunčevom sustavu. Zemlja se nalazi u fotonskom pojasu i kreće se u Plejade kroz centralno sunce Alcyone. U blizini Jupitera otvoren je Super Portal i to je portal koji djeluje poput crvotočine i otvara se svemiru svjetlosne materije Ona. Ovaj višedimenzionalni portal omogućuje da super-nabijeno magnetsko svjetlo sa Ona ulazi u ovaj Sunčev sustav i na Zemlju. Zemlja se podigla za čitavu oktavu do ravnodnevnice u rujnu 2013, a nova energija omogućit će Zemlji da uđe u nultu točku.

Ono što je novo u ovom Portalu je odluka donesena od strane Vijeća bogova da je Zemlja zahtijevala ovu posebnu providnost kao najbolji način da dođe do promjena. To nosi sa sobom tešku stvarnost. Sve je učinjeno kako bi što više duša otišlo na Novu Zemlju. Budući da je Zemlja Planet sa slobodnom voljom, neki su odbili napraviti potrebne promjene kako bi ostali na Zemlji izvan uzašašća Zemlje u viša područja. Više duša će otići nego što se očekivalo. O tome je Ashtar govorio na kanalu. Super Portal se ulijeva u više vibracijske energije koje djeluju tako da uzdižu Zemlju u više dimenzije. U ovim višim dimenzijama svi koji žive na Zemlji mogu pristupiti svojim eteričnim tijelima i putovati u svojim Merkaba tijelima i doista živjeti višedimenzionalne živote. U ovoj visokoj energiji svjetlosni gradovi bit će dostupni. Oni koji se ne kreću prema Novoj Zemlji doživjet će je kao vibraciju koju ne mogu podnijeti unutar svog 3D tijela. Ove tamnije guste energije ostat će na 3D Zemlji i nastaviti tamo. Njihovo fizičko tijelo projicirat će se na 3D Zemlju i, koliko oni znaju, nije došlo do nikakve promjene. Oni će i dalje poricati viša učenja i u njihovoj percepciji ništa se neće promijeniti. Ti će se vremenske trake za sada nastaviti u dualitetu.

U međuvremenu kozmički graditelji će podići 5D Zemlju kao svemirski brod koji se diže iz svoje točke polijetanja i odleti iz svoje atmosfere u duboki svemir. Svaki planet čvrsto je usidren na svom mjestu pomoću energetskih rešetaka u orbiti i odnosa prema planetima oko njih. Ovaj Super Portal će imati efekt Zemlje koja se kreće više u dimenzije na isti način na koji pomičemo kuglicu na koncu. Ona će baciti stare vremenske linije i postati svjetlija i postojat će visočije u kozmičkoj rešetki, ona će se napuhati.

Mnogo toga smo rekli o pravom trenutku. Božanski pravi trenutak za Događaj je jedan od zahtjeva. Ashtar uvijek kaže nema datuma, nema nuklearnog oružja, nema slučajnih pogodaka. Istina je da postoje prozori prilika koje se pojavljuju samo nekoliko puta godišnje u kojima se "Događaj" može dogoditi. Ovaj Super Portal ubrzava promjene u energiji kako bi omogućio da se "Događaj" dogodi. Vjerojatnost da će se to dogoditi nedavno se uvelike povećala od 11.11.13. sa Super Portalom. Ako ovo čitate, a opetovano ste odlučili da ne poduzmete akciju i vratite se ljubavi, morat ćemo povući crtu. Ako niste bili uspješni u podizanju svoje vibracije do minimuma potrebnog za održavanje ljubavi, pozvani ste da ostanete u dualnosti još neko vrijeme i pridružite se višedimenzionalnoj Zemlji kada se pripremite u skladu s tim. Nema prečaca. Ipak, ne postoje datumi, nema nuklearnih bombi, nema slučajnih pogodaka. Ništa ne može zaustaviti Zemlju da ne uzađe. Svi minimalni zahtjevi za preživljavanje slobodno će se dati svima na Zemlji. Sve je pripremljeno i spremno da krene već neko vrijeme. Domovi za beskućnike, čista voda, bogata hrana, replikatori i tehnologije iscjeljivanja, besplatna energija i još mnogo toga. To će postići milijuni galaktičara i njihovi brodovi i tehnologije koje su ovdje donijeli. Ovo je planirano jako dugo.

KRAJ PORUKE.

Osjećam da, kako se sve više informacija pojavljuje, one trebaju cirkulirati da bi došle do što je moguće više ljudi. U skladu s glavnom direktivom, jer je Zemlja planet slobodne volje, sve duše će morati izabrati da li su spremne uključiti se u nove energije kako bi uzašle i ušle u Zlatno doba. Čini se da ima dovoljno vremena da se odlučite, ali ako ste odlučili da uzađete i što se prije usredotočite na svoju evoluciju, biti će bolje.

Ova poruka dolazi s vodstvom mog Višeg Ja. Neka vaše svjetlo sjaji i dotakne srca onih oko vas. Vaša prisutnost ima mnogo veći učinak nego što možete zamisliti.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge