Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 1. veljače 2019Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 1. veljače 2019

Mike Quinsey

Vrata su široko otvorena onima koji traže više informacija, a one se daju na način koji omogućuje veće razumijevanje. Sve to su pripreme za vaš napredak u više vibracije i eventualno uzašašće. Dosad smo davali samo ono što je bilo dovoljno da se odgovori na vaša pitanja, ali sada je vaše razumijevanje takvo da ga možete proširiti. Vrijeme je da napravite veliki korak naprijed, i nema granica za dobitke koje ćete moći ostvariti. Između sada i uzašašća trebate mnogo toga naučiti, ali kad budete za to spremni, postat ćete majstori u svojim pravima. Napokon ne postoji ništa što bi vas moglo zadržati i vaši vodiči su vam spremni pomoći i sposobni zadovoljiti vaše potrebe.

Razdoblje neposredno pred nama bit će brza traka kako bi se omogućilo napredovanje da vas se odvede u postojanje koje su namjerno odgađali Iluminati. Činjenica da je napredak već postignut znači da, iako zaostajete više od pedeset godina ili više za vremenom, njegovo uvođenje će biti vrlo brzo i kvaliteta vašeg života će biti podignuta. Ono što ćete zapaziti je da će veliki konglomerati biti prisiljeni smanjiti veličinu jer "veliki" nisu lijepi niti potrebni. Neovisne jedinice će obilovati i naći ćete se u malim zajednicama koje su u velikoj mjeri samoinicijativne. Naravno, te se promjene ne mogu dogoditi preko noći, ali možete biti spremni za tako dalekosežne promjene. Stari načini više neće adekvatno služiti svojoj izvornoj svrsi, a promjene će doći iz nužde.

Vaša dostignuća su takva da su stekla sveopće priznanje i pohvale, jer kad ste se dobrovoljno javili da se odvojite od svog Boga, niste imali pojma koliko će težak biti izazov. Znajući da pomoć nikada ne bi bila daleko, sigurno ste krenuli naprijed i brzo ostali bez sjećanja na vaše pravo Ja. Zapravo, tijekom vremena ste imali toliko života, dotakli ste dubine niskih vibracija i doživjeli najtraumatičnija vremena, a ipak zadržali svoj najdublji osjećaj pripadnosti Svjetlu. Vaša su vas iskustva učinila jačima i sposobnijima da se suprotstavite tim bićima nižih vibracija. Ne želim zvučati previše dramatično, ali neke su duše ojačane u vatri pakla. Doista, pakao kao takav ne postoji, ali iskustva u najnižoj od niskih vibracija su bez sumnje odgovorna za takav opis. Budite sigurni da vas takva iskustva ne očekuju sada dok slijedite svoj put do Uzašašća, jer ste već u područjima Svjetla koje se nastavlja uzdizati dok probijate svoj put u fotonski pojas.

Tu je nešto o bitci koja se događa između Svjetla i tame, jer Svjetlo je sada dominantna sila za dobro, a mračni neće odustati dok pogrešno vjeruju da još uvijek imaju šanse okrenuti plimu. Njihovi dani su odbrojani, ali nastavljaju igrati svoje igre čak i ako je očito da gube tlo i moć. Oni od vas koji su podigli svoje vibracije ne moraju ih se bojati, jer vas ne mogu dotaknuti dok vi ostajete jaki u višim vibracijama. Njihova sudbina je zapečaćena, ali im slobodna volja još uvijek dopušta da ispune svoje želje. Uskoro će više mračnih biti uhićeno kao dio čišćenja koje će očistiti put korisnim promjenama. One su svakako spremne da počnu, ali kao što smo vam često govorili, mora biti pravo vrijeme da bi se promjene dogodile.

Više energije uznemiruju one s nižim vibracijama zbog kojih neki od njih postaju toliko uznemireni da djeluju iracionalno i gube kontrolu nad sobom. Tada su najopasniji, i kao što ste već iskusili, samo jedna osoba može prouzročiti toliko teških povreda, oštećenja i gubitaka života. Takva događanja rezultiraju opsežnijim mjerama sigurnosti, a na kraju će zaustaviti takva događanja prije nego što počnu. Takvi postupci, međutim, dopuštaju da se karma očisti i bude postavljena u um. Shvatite da ponekad sve strane uključene u negativna djela uče lekcije koje trebaju da bi mogle krenuti naprijed u Svjetlo.

Gledajući na svjetliju stranu života, sve više duša se budi i shvaćaju da ono što možete nazvati normalnim načinom života nedostaje na mnogo načina, te traže novi i prihvatljiviji pristup životu na Zemlji. Mlađe generacije su apsolutno protiv ideje ratova među narodima i vide ga kao određeni način uništavanja vaše civilizacije. One žele mir za svakoga i imaju vlastite ideje o tome kako se to najbolje može postići. Mir će doći i mnogo prije nego što možete očekivati, pa mislite pozitivno i pridonosite rastućim vibracijama, i svjetski mir će brže doći.

Postoje vremena koja dolaze u ne tako dalekoj budućnosti kada će vaše misli biti u stanju odmah manifestirati stvari. Na sličan način u vašem sadašnjem vremenu, ono što poželite, najvjerojatnije će zaživjeti i ovisi o vašoj individualnoj moći da se usredotočite na ono što to jest. To znači da ćete morati naučiti kontrolirati svoje misli u onoj mjeri u kojoj je jednostavno “razmišljanje” o nečemu znatno drugačije od davanja potrebne energije za stvaranje forme. Već smo to spomenuli, jer sada morate početi kontrolirati misli, biti svjesni svoje potencijalne moći. Oni od vas koji su bili ili su još uvijek iscjelitelji, znaju što se time misli, kao što je to, na primjer, kada je energija negativne prirode, možete izgubiti kontrolu nad njom zbog njene naravi i odaslati tako moćne energije koje su štetne. Budite svjesni da, kad su usmjerene prema nekome tko je zaštićen, one će se „odbiti“ natrag vama s rezultatom koji ste donijeli sebi.

S vremenom će se također moći izliječiti snagom misli ili izgovorene riječi. Takoreći vi ste glavni i kad zapovjedite svom tijelu da se izliječi, ono će odgovoriti jer ste vi šef. Neki od vas su bez sumnje već u kontaktu sa svojim Višim Ja i radeći zajedno možete postići mnogo više. Redovito razgovarajte sa svojim Višim Ja, tako da to postane savršeno prirodna stvar, i proširite to na vaše Urođeno koje uvijek čeka na kontakt s vama, i sa uspjehom razgovara s vašim DNK. Možda će nekima od vas to zvučati čudno, ali prirodno je komunicirati s dijelovima "sebe" i korisno je za vas.

Promjene idu dalje i kako se mračni sve više i više dovode pod kontrolu, tako će njihov utjecaj i sposobnost da se upliću u vaš rad prestati. Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka Svjetlo obasja vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje božansko Ja, i svaka duša ima istu vezu s Bogom u sebi.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge