Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Крис Уон, January 13, 2012

СаЛуСа, January 13, 2012

Кублай Кхан

Разрешавайки ежедневните си проблеми, вие напредвате по криволичещият път на мъдростта.

Не бягайте от съдбата, осъществяването й е неизменно и неотлжно, а факта че не приемате ситуацийте с кураж и смирение не променя пътя. Приемете я щастливо и с радост, защото ви води към собственото ви съвършенство.

Позволявайки си да наранявате другите, е позволение да бъдете наранявани. Ако предпочитате да избегнете тази ситуациа, не наранявайте никого.

Не приемайте помощ от никой, освен в случай че е неизбежно. Когато ситуациата е разрешена и сте отново в удобна позиция, не забравяйте услугата и я върнете. По този начин ще сте в състояние да продължите предначертаният си път без привързаност и без дълг, в абсолютна свобода.

Учете се да обичате природата. Ако където живеете няма природа, отивайте по често извън града, рахождйте всред гората, в планината или на брега. Само това предоставя тишина и мир на ума.

Постарайте се да помогнете на някой всеки ден. Няма нужда да е нещо комплицирано. Усмивка и ръка на рамото е достатъчно. Или излушайте някой който се нуждае от разбиране.

Ако помагате на другите да заживеят в райа, вие самите ще заживеете в рай. И обратното: вие ще заживеете в ад, ако някой, заради вас живее в ад.

Рай или ад съществуват само в човешкият ум. И всяка душа получава едното или другото според действията в миналото или в настоящето. Всъщност, това са само състояния на съзнанието, където удовлетворението или угризението генерират едното или другото.

Повечето хора се чувстват нещастни защото катализират малките неудобства. Неудобствата се превръщат в проблеми в момента в който загубиме решителността да ги разрешим и си позволим съкрушеността да натделее. Всъщност е въпрос на решение: "Не мога!", или "Мога! Има решение!".

Егоизмът а най опасната болест на Човечеството. Както и основният генератор на мъките и премеждията. Потушете хегемонията на егоизма и ще придобиете несравним вътрешен мир и радост.

Скритата истина е че страданиата ви идват от мисълта ви че сте разделени. От раждането, светът ви подлъгва с илюзорната представа че сте отделени от Цялото. От вас зависи да предприемете задължителната крачка към осъзнаването че свъщност ние всички, всички души на Сътворението, сме единни и разделени само на повърхността.

Доброто и лошото са отностителни - зависещи от индивида. По добре е да научите разликата между истинно и фалшиво. Избегнете светът на залъгващата външност и се основавайте стабилно в истината. И ако питате: "Какво е Истина?", отговорът ще намерите само в себе си.

Давайте си възможност всеки ден да навлизате в себе си, извличайки отвътре силата да продължите напред с постоянство и вяра в самите вас.


Източник: Кублай Кхан
Медиум: Крис Уон
Преводачи: Борил

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge