Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Крис Уон, March 3, 2012

СаЛуСа, March 3, 2012


Аз съм една от трите жени в групата. Името ми е Саша, а командирът на нашия космически кораб се нарича Умбро.

Саша от кораба ТУЛИЯ


Поздрав за всички наши братя и сестри на Майката Земя. Ние идваме от друга, повече или по-малко отдалечена планета; за някои тя може да ме много далече, за други ние на практика бихме могли да сме съседи. Как варират променливите в зависимост от гледната точка на наблюдателя! Всъщност, нищо не е сковано във Вселената; погледът върху вселената зависи от възприятието на наблюдателя, от неговите/нейните опит, животи, условия на живот и др.

Точно сега, ние сме седем човека, които ви посещаваме и които имаме един и същ произход. А аз казвам „човешки същества”, защото нашият външен вид е хуманоиден, като вашия (не мислите, че жителите на тази планета са единствените човешки същества в целия Космос, нали?)

Седемте от нас представляват екипажа на малкия космически кораб, в който пътуваме. Превозното ни средство е сравнително малко, но е удобно – човек би могъл да живее цял живот в него, без да се отегчи, защото имаме много средства за забавление, дори стая, където можем да пресъздадем чрез холографски звуци и изображения всяко място във Вселената, в което искаме да бъдем. Както можете да видите, няма начин да се отегчиш като имаш възможности като тази. Можем също така да пресъздадем моменти от нашето минало, в които сме били щастливи и които ни носят отново щастие и радост като ги преживяваме отново с подробности, както, ако биха се случили отново.

Аз съм една от трите жени в тази група. Името ми е Саша, а командирът на нашия космически кораб се нарича Умбро. Всичките ми спътници са необикновени същества, толкова любящи и готови да помогнат, че вие бихте искали да се срещнете с тях, сигурна съм.

Вероятно някои от вас биха искали да се свържат с нас; за да направите това, само трябва да отидете в изолирано и усамотено място, самостоятелно или в група, и да се свържете с нашия кораб. За тази цел, ще ви разкрия името на нашия кораб, което е име, същото като на групата ни и на мисията ни тук на Земята: ТУЛИЯ

Започнете с бавно и дълбоко дишане и след това умствено повтаряйте с шепот или на висок глас ТУЛИЯ няколко пъти с намерение да се свържете с нас. Също така е много важно да визуализирате кораба ни, летящ над повърхността или на земята. И веднъж, след като почувствате, че е осъществен контакт с нас, събитията ще говорят сами за себе си. Ние не ви казваме нищо друго предварително, а само да опитате това и да го изпитате за себе си.

Не знам дали тази покана е отправяна към вас, преди защото има много малки кораби като нашия, летящи над красивата ви планета, вече известна в цялата Вселена, (кораби) чийто екипаж са същества от доста различни планети или звезди, а аз не знам дали някой от тях ви е предлагал да осъществите директен контакт с тях.

Както и да е, ето я, нашата покана. Ако не сте преживяли това преди, вероятно това събитие ще е прелюдия на нова форма на контакт с нас по начин, който не е бил изпробван преди. А ако вече сте правили това с други братя и сестри от космоса, тогава ще го прибавите към предишния си опит и ще бъде по-обикновено, защото ще е по-малко ново за вас.

Какво щ кажете за това? Да опитаме ли?

Хайде тогава! Кой каза „страх”?


Източник: Саша от кораба ТУЛИЯ
Канал: Крис Уон
Превод :Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >


Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge