Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Himmelsvandraren - June 29, 2011

Himmelsvandraren - June 29, 2011

Hälsningar från Federationen:

Det händer mycket i er värld just nu, trots det faktum att så många av er tvivlar på om denna process går framåt. Vi kan försäkra er att den i högsta grad är på rätt spår, och att allt händer så som vi hade planerat.

Det finns många som söker efter svar till frågor om vad som händer nu och många fler som är helt överväldigade utav processen. Vi kommer inte att ta upp dessa frågor med er. Vi ber er bara att hålla fokus på uppgifterna som ligger inför er. Vi ber att ni riktar er Kärlek, i sin renaste form och mest intensiva form nödvändigt, till era ledare då de diskuterar de sista stegen mot Avslöjandena. Det kommer att inspirera en stor förskjutning framåt då kraften av era intentioner kan skapa er verklighet.

Under tiden som leder upp till Avslöjandena ber vi att ni sprider kunskapen så diplomatiskt och välformulerat som ni kan så att det största antalet människor kommer att ha en idé om vad som händer. Under dagarna efter Avslöjandena ber vi att tredubbla era ansträngningar, då utförandet av Avslöjandena blir ert stridsrop och ni kommer att få upprättelse i alla era handlingar som har lett upp till detta ögonblick.

Det är här nu och framför er. Ni kommer att högst definitivt veta när det händer. Det går inte att missta det. Våra representanter är redan bland er och tar nu sina platser för uttalandena. ”Sprickorna i dammen” kommer från alla sidor nu, i allt större antal och kvalitet av information.

Vi vet hur svårt det har varit med det upp och ned av Avslöjandeprocessen under åren. Men tiden har nu tagit slut och vi är helt säkra att om det blir några utbrott av fientligheter mot uttalandena, vilket vi blir alltmer säkra på inte kommer att äga rum, så kan de hanteras av oss. Den sanna testen blir förmågan av Ljusarbetarna att lugna ned rädslan hos de som inte har någon idé om att denna process har pågått under en så lång tid.

Information och kunskap är nycklarna till att utradera rädsla. Det är flamman av Sanning som eliminerar rädsla från Människors sinnen. När Avslöjandena äger rum, så behöver ni stå på er pall och predika om oss. De kommer reda att veta. Ni behöver bara peka ut samma källor som ni har följt under dessa långa år för de som är osäkra eller rädda så att de kan dricka från de sjöar av kunskap och information som har tillåtit er att bli övertygande om vår godhet.

Efter detta, kommer vi att testa, helt diplomatiskt, och dopa tårna i vattnet av Avslöjandena själva, genom att bli mer synbara på mer uppenbara sätt. Under veckorna och månaderna som följer så kommer vi att påbörja processen av ömsesidig förståelse, ömsesidig respekt, ömsesidig Godhet och Kärlek. Dessa handlingar i sig själva kommer att föra flamman av Sanning till de som är osäkra. Till dess har ni ansvar för kunskapen ni har. Börja med att ämna er resultat för Kärlek och Godhet till alla.

Var i frid.


Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Himmelsvandraren,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge