Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Himmelsvandraren - July 26, 2011

Himmelsvandraren - July 26, 2011

Hälsningar från Federationen:

Olika handlingar på er värld blir nu noggrant koordinerade mot ett mål som kommer att tillåta Avslöjandena att utvecklas med minimala avbrott för er alla. Det är imperativt att när tiden kommet att det blir ringa förändringar i er dagliga rutin så att lämpliga program kan tas fram och snabbt bli operationella. När den inledande chocken av uttalandena mattas av så vill vi undvika att ni kastas in i en onaturlig serie av händelser. Vi har lärt oss att er mänskliga natur håller fast vid det bekanta och det är viktigt att de mest familjära förblir kvar under dagarna och veckorna efter att händelsen om Avslöjanden infaller så att ett maximalt antal människor kan integrera denna kunskap i sitt trossystem. För närvarande arbetar vi med olika regeringar för att orkestrera händelser på en sublim basis så att denna information blir utskickad på ett planerat och väl tids anpassat sätt. 

Under den närmaste månaden kommer ni att se en serie av händelser som involverar inte bara ert monetära system, (vilket får vår största uppmärksamhet då det är det som är mest bekant för er), utan också andra händelser som innefattar trygghet (eller det falska hotet av otrygghet) och uttalanden om vetenskapliga utvecklingar som kommer att få många att ifråga sätta hur sådana enorma framsteg inom teknologi kunde ha gjorts. Dessa är delar av spelet som utvecklar sig, vilket leder till Avslöjandena.

Det finns många ombord på detta ”tåg” av händelser som brukade vara på spåren för att försöka att stoppa dess obevekliga framfart. Då fler börjar vakna upp, så händer det oundvikliga. Det finns en matematisk procentsats av de som vaknar upp som var undersåtar till Illuminati och dessa individer förstår nu sin roll i det större perspektivet. Då världsdomstolarna hör dessa individer i rättegångarna så blir deras uppvaknande den största förmildrande omständigheten för att ge dem nåd.

Se positivt framåt och fortsätt med era uppdrag, individuellt och tillsammans. Nu är i sanning en högst spännande tid. Håll ett så gått minne av dem som ni kan, för ni kommer ofta att se tillbaka på dem och vill leva om dessa ögonblick i tiden som leder upp till händelsen av Avslöjanden, och därefter till slut, då det hela kommer att gå med blixtens fart därefter, mot Upplyftningen. Det har ett visst Hollywood drama i det hela.

 Vi kommer att fortsätta att visa oss själva mer och mer i er himmel och vi har planerat även mer närliggande händelser inom den närmaste tiden som ett sätt för att bygga på de långsamma framstegen vi har uppnått med att acklimatisera folket till vår närvaro. Det kommer att inkludera allt närmare gående överflygningar och en klarare sikt av våra skepp så att vi inte kan avfärdas. Detta planerades för länge sedan, och i vår uppfattning så går det framåt planenligt. Tiden kommer nu närmare och vi blir mer och mer uppspända över vår återförening. Vi kommer att hälsa er med öppna hjärtan och med Kärlek och beundran för er otroliga motståndskraft, då ni har behövt gå igenom så många motgångar.

Var i frid.


Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Himmelsvandraren,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge