Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Himmelsvandraren - July 14, 2011

Himmelsvandraren - July 14, 2011

Hälsningar från Federationen:

Vi är tillbaka för att diskutera utvecklingar med er. Först vill vi säga att vi känner förminskningen av förtroendet hos många av er som har varit involverade i dessa frågor under en så lång tid. Det är lätt att förlora förtroendet och ganska förståeligt. Det är ibland mycket svårt för er att avgöra vad som är sanning och inte, särskilt för de som inte har fördelen att kommunicera direkt med oss. Använd ert hjärta för att urskilja Sanningen, hur vida vi är här, och om vad vi pratar om kommer att äga rum. Bara Ni kan urskilja sanningen om vad som händer. Bara Ni kan göra valet att fortsätta på er väg. Vi är med er i vilket fall som helst och processen kommer att äga rum i vilket fall som helst.

Det finns nu absolut en mer lugn energi som har lagt sig över er värld under de senaste dagarna och Illuminati försöken att störa blivit färre och färre. Vi har sett hur ett otal av undersåtarna till Illuminati vänder sig mot Ljuset, antingen på grund av en sann förståelse av processen eller på grund av ett erkännande att vedergällningar kommer. Denna attityd påminner om Nazisterna vid slutet av Andra Världskriget, då de insåg att de skulle stå till svars för vad sina hemskheter. Samma känsla invaderar nu Illuminati undersåtarna och fler och fler vägrar att arbeta för dem, med hopp om en viss nåd när rättegångarna startar.

Er planet är bokstavligen omgiven med skepp från alla hörn i Universum då alla vill ha en nära plats för att beskåda den största showen i galaxen. Er värld har under en mycket lång tid ansetts som en av de bästa spirituella skolorna i universum och ett inträde till detta Universitet har varit mycket eftersökt. Ni står ni vid randen till att ta ut examen, och ni intar en centralplats för familjen som har kommit från alla delar av universum för att närvara vid er skolavslutning.

Var medvetna om att om era ledare inte snart hanterar ett uttalande om Avslöjanden, så kommer vi att göra så å deras vägnar, då tiden för att acklimatisera er till förändringarna som är nödvändiga för upplyftningen blir kortare för varje dag. Ni kommer att bli presenterade Sanningen så att ni själva kan se. Ert arbete som Ljusarbetare kommer att bli att sprida budskapet så vitt och brett som möjligt så att alla kan få kunskap om Sanningen och skingra rädslan som oundvikligen följer från vårt avtäckande.

I det större tidsperspektivet, såsom ni ser det, så är detta bara en kort väntan innan processen kan påbörjas. Fortsätt att hålla fast vid er tro på oss, såsom vi gör med er. Fortsätt ert engagemang för Ljuset, till Kärlek, och till varandra. Ni är i sanning stora och mäktiga spirituella varelser.

Var i frid.


Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Himmelsvandraren,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge