Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > SaLuSa, July 26, 2013

SaLuSa, July 26, 2013

Vi är redo att börja, är du redo att kommunicera med oss med din nyfunna, eller snarare, din återfunna förmåga? Vi känner at spänningen ökar bland er och tro oss, vi känner precis på samma sätt. För vissa har det varit en mycket lång process av uppvaknande, för några verkar det ha skett väldigt snabbt. Men hursomhelst så sker det i rätt tid, för det är så som hela skapelsen fungerar.

Känn hur energin flödar och glöder runt om dig och låt den gå in i din fysiska kropp genom huden och kom ihåg att dina tankar är skapare, så låt din fantasi helt och fullt gå in i processen. Lägg dina vanliga bekymmer och tvivel åt sidan och vet att en dag kommer de att försvinna och aldrig mer återkomma, såvida du inte skulle önska det förstås. Kom ihåg att dina avsikter skapar ett så kraftfullt energifält runt om dig att de med säkerhet får svar från Universum.

Vi övervakar hela processen av omvandling av era samhällen och ger vägledning till våra allierade, som får starkt stöd från alla dem som fokuserar sina tankar på dessa förändringar som kommer att föra er vidare. De Mörka tjänarna är inte längre ”mörka” eftersom det har sänts så mycket ljus till dem, och de lever fortfarande bland er, och de har också en chans att lyfta sig själva upp från mörkret.

Vi skulle nog säga att de inte heller har så mycket makt kvar, systemet är fortfarande igång och det är upp till er att stoppa det och få in det på rätt spår. Nu har ni makt och möjlighet att göra det, och med vår hjälp kommer alla hinder att tas bort och ingenting kommer att stå i vägen för att ni framgångsrikt skall komma fram till Den Nya Tidsålderns destination.

Lita på er själva att allt är möjligt och glöm bort det där med tid, för snart kommer ni att glömma den alltid tickande klockan och kan släppa allt det som håller er kvar vid er ”gamla verklighet”. Ni kommer att inse att era drömmar blir ert liv och det finns ingenting annat än kärlek överallt du ser eller går. Håll era önskningar ytterst högt och på nolltid kommer ni att inse att allting ni har önskat er nu kommer att bli manifesterat.

Människorna runt om dig förändras också, och även om det inte är omedelbart synligt så känner de inom sig att något har förändrats. Låt dem få växa i sin egen fart och när du blir tillfrågad så dela din kunskap med dem och hjälp dem att förstå allt som nu sker. Snart kommer en hel del mer information att bli tillgänglig från många olika källor, och för dem som är ”nya” inför uppstigningsprocessen kommer en del av den att vara något förvirrande, så förklara för dem med tålamod vad det hela handlar om.

Viss information blir en överraskning även för dig som är vaken, men du vet var du skall få hjälp. Vi ser fram emot en mer intensiv kommunikation med er, allteftersom vi närmar oss er. Vi är mer än glad att besvara era frågor, så tveka inte att kontakta oss, för detta är en av de viktigaste sakerna vi kommit hit för att göra. Kom ihåg att vi alla är Ett, och vi är din familj som önskar att få vara med dig lika mycket som du önskar att vara med oss.

Jag är SaLuSa från Sirius och vi är mycket lyckliga och glada över att kunna dela vår kärlek med er, och vi känner att vi dras närmare er genom era tankar och önskningar. Vi ser framåt mot dessa stunder som nu kommer in i ert dagliga liv, och vi kan redan se och känna er oändliga glädje. Vår kärlek är alltid med er alla.

Kanal: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Översättning Gertie Dahlberg.
 

< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge