Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Porda - genom Anakhanda Shaka Mushaba - 13 november, 2016


Porda - genom Anakhanda Shaka Mushaba - 13 november, 2016

Porda:
Jag hälsar er alla! Jag är Porda – Papa Force från Mushaba-familjen. Jag är återigen här, den här gången för att dela med mig en del information om president Obama, NESARA, Disclosure (Avslöjandet) och RV / GCR (revalvering och global omvärdering av valutor).

Det flyter runt så mycket information på internet och många desinformatörer deltar i den här spridningen av negativ, förvanskad information. Några därför att de inte vet bättre, andra på grund av att de exakt vet vad de gör. Jag ska förklara och lägga tillrätta en del saker om president Obama.

President Obama är inte såsom många hävdar den mest onda, lögnaktiga person som någonsin vandrat på jorden. Han är inte djävulen själv eller den värsta President som Amerika någonsin haft och inte heller är han en person, vars uppgift har varit att helt förstöra Amerika och föra in det som kallas Sharialagar eftersom man påstår att han i hemlighet är muslim. Saker och ting i er värld är inte alltid vad de verkar vara, särskilt inte under nuvarande tider. Det har varit en enormt ond strid på liv och död, en kamp med näbbar och klor mellan Kabalen, som vill behålla sin makt, och det Ljus som håller på att föra makten tillbaka till folket.

Obama blev vald därför att hans agenda var att föra in förändring i Amerika och hjälpa folket att återta sin makt och sin frihet. Men oavsett hur uppriktig han var, och oavsett hur mycket han i sitt hjärta ville föra in denna stora förändring i Amerika, möttes han av ett motstånd som skulle få håret att stå på ända på er, och det är bara en av de mindre effekterna. När han först blev inkallad framför den styrande elit som arbetar i bakgrunden fick han i klartext veta att han inte är den som bestämmer, och att han ska göra det som han blir tillsagd eller annars…. Han blev tillsagd många saker och blev påmind om exempel från historien på vad som händer med dem som motsätter sig den styrande eliten.

På grund av sitt stora hjärta och sitt mod som han hämtade från att vara en president för folket och genom folket, tog han till en början det som en utmaning och började arbeta för att åstadkomma en förändring i Amerika som skulle återställa folkets frihet.

Emellertid mötte han mer motstånd än ni någonsin kan föreställa er. Så många inom regeringen motarbetade honom. Man drev stora kampanjer för att misskreditera honom och allt det han försökte göra. Han kämpade på dag för dag och han insåg att han var tvungen att kompromissa i vissa frågor för att få det att gå hans väg i andra. Detta är inte någon liten bedrift. Beslutet att kompromissa gick emot hans sanna natur, men han såg det ur synpunkten att han fortfarande kunde göra en del gott för folket, vilket är bättre än att inte göra något bra för människorna över huvud taget.

Han var tvungen att offentligt stå för saker som privat orsakade honom stor sorg. De beslut han var tvungen att fatta och genomföra tyngde hans hjärta. Under hela sitt presidentskap levde han under hotet av en fruktansvärd död och i det hotet ingick att illvilligt mörda fru och barn. Det finns många saker som Obama gjort i hemlighet som undgått kabalen trots att de fanns överallt. Obama är en briljant man. Han är en högt utvecklad människa som kom från en planet som ligger inom Plejadernas Stjärnsystem. Han kom för att inleda de nya förändringarna hos mänskligheten och för att vara den person som skulle sätta igång RV / GCR, NESARA och Disclosure (avslöjandet). Han hade ingen aning om hur svårt det skulle bli för honom att komma ens i närheten av dessa prestationer.

Hur många av er skulle offra ert liv och därtill förorsaka att er familj blir brutalt mördad? Hur många av er skulle tillåta sig att bli helt tillintetgjord offentligt och utskämd och bortflyttad från jobbet? Han tänkte att det är bättre att göra någonting bra hellre än att inte göra något bra alls. Han har faktiskt gjort mer för det här landet än någon president sedan Roosevelt. Jag kan nu höra er, några av er, säga att allt detta är lögn och inte sant. Sanningen om vad som han har åstadkommit för mänskligheten kommer under de närmaste åren fram i ljuset efter att han lämnat arbetet och börjar resa runt i världen med sina föreläsningar. Människor kommer att få se, och veta, och även höra från den verklige Obama som har kommit hit för att tjäna mänskligheten.

Obama hatades av militären och av affärsvärlden och det industriella komplexet. Varför? Eftersom han ville stoppa alla krig! Han ville ta hem alla trupperna. Han ville inte att era söner och döttrar skulle dö i onödan. Detta är inte bra för krigsmaskineriet. Detta är inte bra för affärsvärlden eftersom krig ger mycket välmående och lukrativa tider! Han utmanade deras pengar! Folk verkar vara starkt attraherade av det negativa. Man kan säga miljarder bra saker om en person och om allt det goda som den har gjort, och bara nämna en, helt enkelt en enda dålig sak om samma person, och denna enda kommer att få vingar och spridas som en löpeld och ingen kommer någonsin att bry sig om eller fokusera på de miljarder bra saker som personen gjort. Detta enda slår rot som om han eller hon alltid är denna onda negativa person hela sitt liv. Varför är det så? Jag ber er fundera på det.

Valet av Donald Trump blev en väckarklocka för Obama. Det fick honom att inse vilket hans verkliga syfte var och att hans legitimitet nu hotas. Han inser nu också att tack vare Hillary Clintons förlust kan han nu sätta sina planer i verket och göra det som han åtagit sig att utföra som president, och nu utan motstånd från alla kabaler. Han vet att det enda sättet som han kan bevara sin legitimitet på är att se till att RV / GCR (revalveringen och den globala valutaomställningen) görs och se till att NESARA införs och att disclosure görs.

Den information som flyter runt att Donald Trump kommer att släppa RV och att han kommer att få kredit för den, och inte president Obama, är inte på något sätt sant. Informationen om att Paul Ryan har tillsatts eller kommer att sväras in såsom den 45:e presidenten kommer heller inte att ske. Det är långt ifrån sanningen! Paul Ryan har svängt över till den andra sidan. Han har beslutat och samtyckt till att verka för eliten och stödja deras agenda. Detta hände för ungefär en månad sedan. Han kommer att fortsätta att lura dem som tror att han är en av de goda, men sanningen kommer att komma ut och många kommer att bli chockade, precis som att de kommer att bli djupt chockerade när de får veta att Obama är den gode mannen i allt detta och att han är älskad av fler människor än han är hatad. Amerika kommer att se en ny president, men det kommer att bli någon som ingen har tänkt på eller är medveten om, de är för närvarande under radarn.

Obama, liksom många före honom som verkligen önskade genomföra det som låg i folkets bästa intresse, möttes av så många ofattbara hot och motstånd. Det är en av de absolut värsta positioner man kan befinna sig i. Man har under en mycket lång tid vetat om att presidenten inte är den som har makten, utan det är de bakom kulisserna.

Obama kommer att släppa RV / GCR, NESARA och göra Disclosure innan han lämnar ämbetet. Han är i färd med att låta det ske. Den mest kraftfulla sak som han kommer att göra blir inte att lansera RV, utan offentliggörandet av en utomjordisk närvaro. och att olika regeringar i världen, inklusive Amerikas Förenta Stater samarbetet med dem.

Jag säger till er alla, luta er bara tillbaka och se på när saker och ting börjar komma fram i ljuset! Alla kommer inom en mycket snar framtid att veta sanningen, mycket snart, inom bara några dagar, veckor och månader.

(Ö.a. NESARA, National Economic Security And Reformation Act, en del i USA:s grundlag att införa vid nödläge.)

Översättare: Inga och Cagga Levander

Orginaltext: http://www.treeofthegoldenlight.com/email_Mushaba11-13-16En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge