Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - September 23, 2012

Montague Keen - September 23, 2012

Den 23 september, årsdagen av dagen då du blev min brud. Vår lycka var sådan att vi trodde vi skulle fortsätta så för evigt. Vi skall fortsätta för evigt, men inte riktigt på samma sätt som vi föreställde oss. Nu hjälper jag till med vad som är ditt arbete på Jorden och det måste ses som det. Det kommer att finnas tillfällen då du inte kan skriva med mig, folk kommer att förstå det.

Jag varnade dig att det inte skulle bli lätt, att det skulle bli blockeringar längs vägen. Din beslutsamhet att lyckas är lovvärt. Detta är din gudomliga väg och jag kan hjälpa till. Det finns många andra på den här sidan av livet som belyser vad som måste göras. Se till att du är jordad hela tiden. Din attack förra söndagen, i dagsljus, och med andra runt om dig, skulle fungera som en varning att alltid vara på din vakt.

De mörka kämpar för sin existens. De kommer att bekämpa alla som lyser med sitt ljus på dem. Du behöver vila. Du kan inte bära detta på dina axlar ensam. Jag är glad att se att allting blir tydligare. Du misstänkte aldrig din koppling till vissa platser under dina många liv på planeten Jorden.

Alla försök att starta ett Tredje världskrig med Iran har misslyckats. Irans folk har ingen önskan om att utkämpa ett krig med någon. Det är bara ett fåtal som önskar krig. Det är dags nu för att få ett slut på dödandet. Det kommer inte att finnas något utrymme för krigsherrar när mänskligheten återvänder till ljuset. När majoriteten höjer sin vibration så ser de helt klart manipulationen av de få och de förkastar det.

Människor är inte längre villiga att bli lurade och att acceptera falska ”skäl” till varför det måste bli ett krig. Slaktandet av oskyldiga kommer inte att accepteras, oavsett vilka skäl som ges. Du vet att samma ”skäl” har getts under århundradena, samma gamla formel om och om igen. Men det kommer helt enkelt inte att fungera längre. De själlösa få kommer att tvingas tänka om. Vem på Jorden kommer att tro på att det kommer att bli en ”utomjordisk invasion”? Vem skulle vilja invadera en fängelseplanet, annat än för att befria mänskligheten från det slaveri som drabbat den av kabalen?

Ni skulle välkomna dem med öppna armar som era räddare om de skulle ”invadera” er. Kabalen har planerat denna invasion – ”Project Bluebeam” – under åratal. Det var bara en fråga om tid innan de rullade ut den. De har teknologin förberedd och redo för aktion. Men människorna är klokare nu och är inte längre redo att luras av den falska propagandan och den hysteri som fungerade i det förflutna.

Sanningens ljus lyser starkt i er värld nu och det blir starkare för varje dag. Det Stora Uppvaknandet sker nu. Det kan inte stoppas. 2012 är ert år när ni inser vem ni är och vad ni är kapabla till så snart bojorna tas bort. Ni kommer att bli fria att njuta av livet på er planet av fred och harmoni. Det är inte längre en dröm, det händer. Ert mod och er villighet att utforska sanningen har fört fram detta. Det finns ingen återvändo.

Det kommer att bli kul att få lära er den sanna historien. Enbart detta kommer att göra en enorm skillnad. Historien borde baseras på fakta, inte på fiktion. De få som ansvarat för att skapa fiktion kommer att exponeras som de bedragare de är. Det kommer att göra folk upprörda över att de lät sig luras, och verkligen trodde på det. De är inte ensamma, så många accepterade det, eller det tvingades på dem med svärd. Sorgligt nog blev de som motsatte sig det dödade.

Önskan att överleva tvingade många att acceptera den falska doktrinen. Tyvärr, de skickade den vidare sedan från generation till generation. Detta är hur den har överlevt. När mörkret lyfts helt och hållet kommer ni att se och uppleva livet som aldrig förr. Det kommer att bli en glädjefylld erfarenhet. Mörkret kan inte och kommer inte heller att överleva i ljuset. Ni, å andra sidan, kommer att bli de varelser av ljus som ni verkligen är.

Mycket har lagts på plats för att åstadkomma detta. Ni kommer inte att behöva vänta så länge nu. Båda sidor av livet arbetar tillsammans som ett. Detta är en gemensam operation. Vi är nästan framme. Tidpunkten är rätt. Vi har väntat länge för att få igenom detta. Vi behövde att vissa människor fanns på plats så att det kan bli en smidig övergång.

Irland kommer att spela en stor roll i att återställa sanningen. Allt kommer att avslöjas som det Heliga landet för det ariska folket – Ljusets folk. Deras ljus kommer att skina klart ännu en gång då de reser till alla fyra hörnen på Jorden, som de gjorde i forna dagar, för att dela sitt ljus med andra. Irland är redo att ge upp sina hemligheter som så brutalt gömdes eller förstördes av de som tog kontrollen.

Det irländska folket, överallt, kommer att omfamna sanningen. Alla nationer skall komma tillsammans i vänskap, aldrig mer förklara krig eller förtrycka andra av girighet eller kontroll. Det irländska folket får hoppas att Mr Kenny inte överger de oskyldiga barnen som han försvarade för inte så länge sedan då han hyllades av dem som misshandlade dem och krossade dem obarmhärtigt. Ni har kommit långt under det här året 2012. Det är bara de sista stadierna att gå igenom, och nu när ni är öppna och klokare kan ni se att slutresultatet är inom räckhåll.

Min kära hustru har mycket som vilar på sina axlar. Var snälla och förstå att ibland måste hon vara någon annanstans för att arbeta för er skull. Hon kommer att kunna förklara detta en dag, och ni kommer att veta sanningen om vårt samarbete. Veronica och jag har varit tillsammans under många livstider, så att arbeta tillsammans är naturligt för oss.

Min kära, försök att vara lugn och jordad. Andra kommer att hjälpa dig, du vet vad som måste göras. Lita på att all nödvändig hjälp kommer att ges till dig. Jag och andra kommer att vara vid din sida hela tiden.

För alltid, din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge