Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 13 oktober 2013

Montague Keen - 13 oktober 2013

”Ingenting är som det verkar vara!”

Varje dag är detta uttalande bevisat bortom allt tvivel. Allt som mänskligheten hade accepterat utan att ifrågasätta blir nu exponerat som total fiktion. Vad som användes för att kontrollera varje tanke hos mänskligheten, varje ord och varje handling, planerades och utfördes för att hålla alla på knä – i ett fängelse utan fysiska stängsel.

Det är dags nu att släppa er fria från Roms kontroll. Så många gånger har jag förklarat att det faktiskt är Rom som är Pyramidens Öga. De som kontrollerar era sinnen är vettskrämda att ens titta på detta. Jag ber er att se på bevisen. De är alla där ute om ni bara tar er tid att undersöka det. De har suttit vid makten så länge att de inte tänka sig att någonsin förlora den. När man skrapar på ytan så upptäcker man att alla dessa utåt så mäktiga människor är mer som marionetter för Rom, och alla spelar de samma spel för att ta fullständig kontroll över er värld och därmed leda mänskligheten till undergång.

Detta är en kamp mellan ljuset och mörkret. De mörka har haft allting på sitt eget sätt fram tills nu. Med varje dag som går, om du väljer att luta dig tillbaka och göra ingenting, underlättar du för de Mörkas övertagande. Tänk noga på detta, för du har allt att förlora, inklusive din eviga själ. Din själ behöver att du vaknar upp och blir någon att räkna med.

Några som har speciella uppdrag har utsetts. De går igenom mycket svåra tider då snaran av korruption dras åt runt deras halsar. De behöver era böner och er kärlek för att överleva och utföra det arbete de kom till Jorden för att göra. Det är så viktigt att de av er som har vaknat kommer tillsammans för att hjälpa andra att se sanningen. Tiden är väsentlig här, ni måste handla nu!

Ni har fått veta att Vatikanen planerar en fejkad utomjordisk invasion för att skapa den nödvändiga rädslan för att tvinga er att gå med på nästan vad som helst för att ni skall kunna känna er säkra. Tja, jag kan berätta för er att ”SÄKER” är det sista ni kommer att känna er om ni faller för denna ”FANTASTISKA BLUFF”. TV och nyhetsrapporteringarna är de vapen som kommer att användas för att skapa denna rädsla.

Vägra att acceptera vad de talar om. Den verkliga sanningen är tillgänglig för dig. Du är inte ett får, så du måsta upphöra med att agera som ett sådant. Skulle Vatikanen fortsätta med en sådan invasionsplan så kommer era sanna vänner från andra planeter att avslöja denna falska utomjordiska invasion. De är alla Varelser av Ljus, och de väntar i kulisserna, redo att komma till er hjälp. Många av er har talat med dem. Ni vet att de kommer enbart för att frigöra er från träldom.

De av er vars arbete är att väcka andra blir attackerade från alla håll. Vet då detta: de skulle aldrig slösa bort sin tid på er om ni inte sågs som ett hot mot dem! Jag kan försäkra er att ni inte kommer att förlora den här kampen. Kabalen vet redan detta, så var stark och ha tilltro. Vägra att vara deras slavar en enda minut längre. De kan inte utföra några av sina planer utan er hjälp.

Ni är de 99 %, ni har makten att förändra världen just nu. Ni har makten att stoppa alla krigen och de falska flagg-operationerna. Inte en enda själ behöver lida om ni har modet och vägrar att vara en del av deras mörka operationer en enda minut längre. I era hjärtan vet ni att jag har rätt. Era sinnen har kontrollerats från födseln. Hela ert utbildningssystem är total tankekontroll för att producera robotar som LYDER och som inte tänker själva.

Titta inte på era föräldrar för de är offer för systemet. Er generation är den första som har möjlighet att bryta sig loss och rädda planeten. Stöd dem som leder vägen framåt! Det finns så många sätt ni kan vara involverade på. Bara skicka kärlek och ljus och dela med er av era kunskaper och forskning. Hjälp andra med att söka i datorn. Arbeta tillsammans och hjälp varandra med detta. Den småaktiga avundsjuka och de små kotterier som jag mötte när jag arbetade på Jorden tjänade till att förhindra så många bevis som skulle ha kunnat komma fram.

Detta får inte tillåtas fortsätta. Sådana människor borde ombes artigt att avlägsna sig från en ledande post, för de söker sådana positioner för att hindra sanningen från att exponeras. De har gjort mycken skada. När jag gick över till andevärlden blev allting så klart och tydligt för mig. De ser dem själva som överlägsna och en del av kontrollsystemet. De förlöjligar dem som de ser som utan kvalifikationer och som måste tystas.

Den stress som många av er måste handskas med har avsiktliga orsaker. Vägra att bli ett offer för den. Meditera när det är möjligt. Vandra bland träden och låt era tankar flöda. Acceptera den healing som träden erbjuder er, för den har en underbart lugnande effekt. Le, även när du inte känner för det, för människor svarar på ett leende och det visar att du bryr dig om.

Samhället har uppmuntrat dig till att leva i en liten box med en TV som sällskap, vars roll är att kontrollera ditt sinne och hålla dig tjänstvillig och underdånig. Konsten i att konversera har nästan gått förlorad. Det är dags nu att återuppliva den. Kom tillsammans och prata, skratta och ät! Skapa en samhällsanda som i forna tider, detta är hur information delades. Det fungerade underbart för de förstod Universum och de var Ett med Jorden, alla förbundna i kärlek och ljus.

Rom har förändrat allt detta. Nu måste ni ta tillbaka allt som förlorats. I det förflutna användes svärdet för att tvinga fram en förändring i mänskligheten. Men ni vet bättre nu. Er styrka ökar och tron att ni är på den rätta vägen ökar också. Kärlek och ljus visar vägen. Sanningen skall göra er fria!

Veronica, min kära, var stark. Du vet vad som måste göras. Allt kommer att bli rätt i slutändan. Stressen skickas för att föröka ta ner dig. Vi omger dig med kärlek och ljus, så du är aldrig ensam.

Som alltid, din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge