Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 9 november 2014

Montague Keen - 9 november 2014

Höj ditt medvetande och omfamna ljuset som strömmar in i er värld. Lämna det tredimensionella tänkandet i den Mörka Tidsåldern där det hör hemma. Gör allt du kan för att höja din vibration. Anslut dig, antingen det är genom meditation eller genom samtal med likasinnade vänner, till den Centrala solen och kombinera din energi med andra för att göra det. Kom ihåg att det alltid är mörkast före gryningen och din gryning väntar på dig.

Ni är nu i mitten av slutspelet och hädanefter används både attacker och sabotage i ett försökt att hålla er fängslade i en tredimensionell existens. När ni öppnar upp er för ljuset kommer ni att se att all hjälp ni behöver redan finns på plats. Det behövs bara att ni ber om hjälp så finns den där.

Den sanna bilden av Vatikanen framträder nu för varje dag. Ni kan inte längre ha några tvivel om vem som har styrt er värld, och hur de gör det. På grund av informationen som nu finns i det offentliga området så förlorar de sitt grepp om mänskligheten. Ännu viktigare, de kan inte längre hålla sin jordiska, fysiska form. Många av dem måste nu gömma sig för insyn.

Ratzinger tvingades avgå därför att han inte längre kunde hålla sin form. Han är fortfarande mycket aktiv i att försöka hålla kontroll i Vatikanen. Jag har tidigare visat er hur det gick till när de kom ner till planeten Jorden, ändrade på hela er historia, tog över allting överallt och planerade den Nya Världsordningen. De måste använda samma metod för att dra sig bort från Jorden. Faktum är att det har gått ut en order om att de behöver förbereda sig för att använda samma metod för att lämna Jorden. Vissa av dem vägrar att acceptera sitt nederlag och kommer att gömma sig i hopp om att en dag kunna återerövra planeten. Detta kommer inte att tillåtas hända. Materiella rikedomar kommer inte att rädda dem.

Kärlek och sanning kommer att leda vägen framåt och föra samman människor för att skapa en värld som är fri från 3D-krig och fattigdomen som dessa medför. Ni har nyligen fått lära er hur ORD används i ritualer med svart magi och i domstolar etc. Ursprungligen samtalade ni telepatiskt med varandra. Det var normen i Lemurien och det garanterade fred och harmoni. Det var i Atlantis som ord blev en norm. Lögner och svek uppstod och er värld har aldrig återhämtat sig från denna förändring i sättet att kommunicera. De som tog över er värld har använt magiska ord sedan dess. (Bradley har gjort ett magnifikt arbete i detta ämne). Var noga med hur ni använder ord eftersom de har makt som varit dold för er. Var vakna och medvetna!

På grund av det ljus som nu flödar in över er planet så återvänder elementalerna. Ni har fått veta att de bara är sagor, men nej, de är verkliga. Elementalerna var en del av livet på Jorden och de har nu återvänt för att ta sin plats vid er sida i ljuset. Vatikanen är väl medveten om detta så de försöker förhindra det. De inom Vatikanen får nu lära sig att det finns en större makt än de själva. Första Skaparen har besvarat ert rop på att ljus och kärlek skall återställas. Allt som är mörkt och ont måste lämna er planet.

Det finns några på Jorden vars uppgift är att föra in frid och harmoni. De har funnit varandra och arbetar nu tillsammans. Även om de är på olika delar av världen avskräcker inte detta dem. De inkarnerade av denna anledning och har ägnat sina liv åt att uppnå detta mål. De är urgamla själar vars erfarenhet är nödvändig för detta arbete. Var och en av dem vet vem de är, de känner till sitt uppdrag, och de är fullt medvetna om hur er planet invaderades och togs över. Deras avsikt är att rätta till detta. De vet vem jag är och varför jag arbetar från den här sidan av livet för att hjälpa dem att uppnå sina mål.

Vi kommer att befria mänskligheten från de fängelsegaller som blir alltmer synliga ör varje dag som går. Restriktioner för livet på Jorden multipliceras också för varje ögonblick och era rörelser begränsas och övervakas. Ni har blivit lurade till att ge upp så mycket, och ni gjorde det utan att ifrågasätta! Gå inte i sömnen in i fler restriktioner!

Se fram emot en framtid på Jorden där livet kommer att bli harmoniskt. En värld utan chemtrails och kemikalier i både vatten och mat. Allt kommer att växa fritt utan kemikalier. Ni kommer att lära er ett nytt sätt att leva. Det kommer att bli fri energi. Allt detta kunde ha varit ert för många år sedan, men Vatikanen förhindrade det för att hålla er under kontroll och stress. Pluggen kommer att dras ur för allting som Vatikanen kontrollerar. Så ni måste förbereda er för detta genom att själva göra era undersökningar. Vi hoppas på att kunna skapa Centers av högsta klass för att fritt ge hjälp och råd för nya sätt att leva och producera mat mm. Med er hjälp kan vi åstadkomma detta.

Veronica och jag har arbetat tillsammans under många livstider och vi återkommer när vi blir ombedda att göra det. Detta gäller även för många av er som befinner er i världen just nu. Vi har förenats många gånger och vi känner igen varandra varje gång.

Jag var lycklig över att kunna ta med Veronica och hennes vän till Lemurien två gånger den här veckan. Det existerar fortfarande på en annan existensnivå. Ni har varit förblindade för så mycket och det kommer att bli så spännande för er att utforska allt som var dolt för er. Allt kommer att öppnas för er när ni tar bort alla 3D-begränsningar och kontroller och restriktioner och får njuta av den frihet som detta medför. Sänd kärlek och ljus till dem som ännu sitter fast i den tredje dimensionen, för de är för rädda att titta utanför den.

Tillsammans, min kära, skall vi hjälpas åt att föra in kärlek och ljus till er värld. Kärleken dör aldrig. Den fortsätter att blomstra och stärkas när livet går vidare.

Vårt arbete går också vidare. Alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge