Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - December 2, 2012

Montague Keen - December 2, 2012

Veronica, min kära, du kan se det runt omkring dig nu: människor håller på att vakna! De vägrar att acceptera vad de blint har accepterat i det förflutna. Att ställa upp för rättvisa som nu sker i så många länder växer sig allt starkare. Det finns en beslutsamhet för att stödja deras medmänniskor som har varit så illa behandlade, medan världen har blundat tidigare. Den situationen kommer inte längre att tillåtas att fortsätta. De mobbande pojkarna ser nu sig själva vara isolerade och övergivna. De har stora svårigheter med att finna sig tillrätta i den nya situationen.

Den här månaden, december, kommer att avslöja så mycket. Vi gör stadiga framsteg, min kära. Mycket inträffar bakom kulisserna som ni är omedvetna om, ännu så länge. Det finns en hel del oro i USA: frågor ställs och förklaringar efterfrågas. De korrumperade har ingen chans att hålla fast vid det som de förvärvat genom korrupta metoder. Det är nu dags för alla att känna till vem de är, deras sanna historia och vad framtiden har i beredskap för dem. Du, min kära, och ditt team, kämpar för att få fram verkliga bevis för er sanna historia. Detta kastar ett helt annorlunda ljus på allt det som ni har fått lära er. Du försöker också att förändra energin så att enbart ljus kan existera och alla band till de korrumperade tas bort från er planet.

Tiden har nu kommit för att välkomna era vänner från andra planeter. De väntar i skyn för att hjälpa er i er övergång. Bli medvetna: titta upp på natthimlen! De skapar en skyddande sköld runt om er. De har bidragit i hög grad till att förhindra de krig som var planerade för att hålla er i slaveri och rädsla. Endast mycket blinda och rädda människor stödjer de korrupta: de som fruktar att de kan förlora sina världsliga ägodelar.

Omfamna de förändringar som snabbt närmar sig. Låt kärleken till mänskligheten och er vackra planet vara er ledstjärna när er nya värld öppnar upp för er. Vet att vi, här i andevärlden, är med er på vartenda steg på vägen framåt. Var kräsna med vad ni accepterar som sanning. De korrumperade har många lärjungar som låtsas vägleda er när faktum är att det inte finns någon sanning i vad de predikar eller ”kanaliserar”. Desinformation är ”big business”. Fall inte för det. Låt ditt hjärta och ditt högre jag vara dina guider när du börjar denna spännande färd till din framtid.

Alla regeringar kommer att upplösas, de kommer att förlora sin makt och kontroll och folk skall komma tillsammans och ta sitt ansvar. Allting kommer att förändras till det bättre. Alla människor kommer att ha allting de behöver för att uppleva livet på Jorden. Varje barn skall växa upp i ett säkert samhälle. De som misshandlar barnen är de lägsta formerna av liv och det kommer inte att finnas rum för dem i er Nya Värld. De bör exponeras och bedömas av de människor vars liv de har ruinerat. Detta är allt en del av upprensningsprocessen.

När er sanna historia avslöjas kommer den också att avslöja religionerna – som har tvingat på er deras kontroll – som de korrumperade institutioner de otvivelaktigt är. Deras brott mot mänskligheten är det värsta i planetens historia. De härskar genom SKRÄCK och skapar fiktiva platser och situationer för att ingjuta FRUKTAN för döden, när det i själva verket är så att döden är ett återvändande hem, ännu en gång, från er resa på Jorden. Ett firande väntar er när era familjer och vänner kommer fram för att hälsa er. Vad finns det att vara rädd för i den oändliga kärleken? Det är den enda sanningen – allt annat är en illusion!

När jultiden nu närmar sig, fråga då vad det är ni förväntas fira. Vad ni har fått höra om vad som skedde inträffade aldrig! Ja, det fanns IESA eller ESSA, Den Upphöjde. Han gjorde allt det som ni fått veta att Jesus gjorde. Men han levde inte vid den tiden som era religioner påstår att han gjorde. Han levde i Väster – inte i Öster. Undersök detta själva. Ni har accepterat en myt som ett faktum. Han levde 2 600 år före den tid som påstås av judarna. Rådet i Nicea ansvarar för denna MYT och förstörelsen av allt som var gott i er värld. Det är dags att inse verkligheten – sanningen om vad som har gjorts mot er alla av girighet och kontrollbehov.

Det kommer att inträffa störningar, jordbävningar etc, en del av dem kommer att vara gjorda av människor. Andra kommer att vara naturliga skeenden. Naturen kommer till rätta med de stora förändringar som krävs. Bistå och skydda de mindre lyckligt lottade i den här tiden av förändringar. Många som har avslutat sitt arbete på Jorden kommer tillbaka. Det kommer att verka som en massutvandring, men det är så planerat. Var förberedda för det oväntade.

Min kära, du är på den rätta vägen när det gäller vänner och hjälpare. Allt kommer att läggas tillrätta. De mörka tjänarna missar aldrig ett tillfälle att skapa problem. Du behöver att de rätta människorna träder fram för att hjälpa till i vårt projekt. Det kommer att vara givande – tvivla aldrig på det – för det var planerat så för den här tiden. Lita på den person som har funnits där för dig och som kommer att fortsätta med att finnas till för dig. Detta är precis som det var menat att vara. Allt kommer snart att stå klart för dig Veronica, min kära, du behöver det här stödet. Du har färdats på en mycket farlig och ensam väg utan rädsla. Din kärlek för mig och din lojalitet mot mig har varit exemplarisk. Det är dags nu att ta emot hjälp för att kunna slutföra den här resan.

Ja, jag placerade de tre röda rosorna i ljuset som jag använder för at låta dig veta att jag vakar över dig. (Ljuset är anslutet till min garagevägg inne i trädgården). Du kände dig lite låg och behövde piggas upp.

Var snäll och önska Ciara en mycket lycklig födelsedag från mig. Det verkar som om det var bara igår när hon föddes, men elva år har gått så snabbt! Ciara har fört in mycken glädje till familjen. Hon är ett vackert barn med en vacker själ, verkligen en speciell sådan!

Gå framåt med kärlek i ditt hjärta, i säker kunskap om att du är på rätt väg!

Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge