Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 15 maj 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 15 maj 2015

Vägen framåt börjar bli klar för många människor, men det finns så många missledande situationer att man aldrig kan vara säker på att man tar den rätta vägen. Det bästa man kan göra är att fråga sig själv vilka förväntningar man personligen siktar på och lita på sin intuition för att avgöra om du är på väg i rätt riktning. Det är önskvärt att ha ett mål ii livet snarare än en planlös tillvaro, men alla situationer kommer att ge dig ditt behov för att lära dig vissa lektioner som hjälper dig att utvecklas.

Tänk på att ingenting som påverkar eller gör intryck på dig i ditt liv har gjort så av ett misstag, även om det inte blir ett uppenbart resultat med en gång. Ni, mina kära, bär ansvar för vilken väg ni än tar, för ni har fått gåvan fri vilja. Emellertid har ni alltid en livsplan som ni gick med på innan ni inkarnerade. Och detta måste beaktas.

Allt kommer att avslöjas när ni återvänder till de högre dimensionerna och det blir en tid av självvärdering när ingenting annat än en sanningsenlig rapport kan registreras. Var så säker på att du längs vägen har stöd från många själar som önskar dig det bästa resultatet. Men människor är vad de är och kan glömma sitt mål när de blir indragna i jordiska känslor.

Självkontroll är något du lär dig hela tiden, för utan den är du bokstavligen en förlorad själ. Du lägger bakom dig en tidsålder som har varit en av de blodigaste tänkbara när samma misstag har gjorts gång på gång. Egot har lett dig till en väg av förstörelse, men lyckligtvis finns tillräckligt många av er som vänt sig till Ljuset och insett att beslut som baseras på kärlek är den enda vägen ut ur ditt dilemma. Sanningen är att du till sist kommer att se det meningslösa i ständiga krig och inser att tiden nu har kommit för att främja fred och goodwill.

Varför inte bygga för välstånd istället för förstörelse, lögner och välstånd som orsakar både sorg och lidande. Vad tjänar man på det förutom kontrollen av Jordens mark och skatter? Många kungariken har kommit och gått, trots att de nått sin topp, och lektionen här är helt klart att ingenting varar för evigt inom de lägre vibrationerna. Hur lång tid kommer det att ta människan att inse att ni alla är bröder och systrar som går på samma väg? Skulle det inte därför vara sunt förnuft att hjälpa varandra att nå framgång?

Ni tenderar att döma människor efter deras rikedomar och ställning i samhället, fast rollerna från det ena livet till det andra kanske mycket väl kan ändras beroende på vilka erfarenheter som behövs just då. Människan har skapat sina egna erfarenheter men tiden börjar ta slut nu när den Nya Tidsåldern har påbörjats. Nu är det upp till varje själ att överväga vart de är på väg med sina liv och om de är redo att ta ett jättekliv framåt. De högre dimensionerna vinkar men ni kan inte bara flytta in i dem utan att först ha höjt era vibrationer!

Medan du är upptagen med att ta hand om dina egna behov så planerar vi ett välkomnande för dem av er som redan har bestämt sig för att göra vad som krävs för att stiga upp. Du märker att genom att hålla dig stadigt på din väg så utvecklas du och kan bortse från det som händer runt om dig. Det finns många distraktioner, men dessa är reliker från en tid som snart kommer att passera och du kommer att lämna den bakom dig.

Du har underverk att upptäcka som kommer att ta dig snabbare in i de högre vibrationerna, och borta blir alla problemen och frågorna som du tidigare har stött på. Det finns ingen plats för dem när vibrationerna höjs och du kommer att veta att du verkligen har stigit upp. Belöningen blir välförtjänt genom din hängivenhet till Ljuset och din tydliga avsikt att lämna allt som är mindre än det bakom dig. All heder åt dig för att ha etablerat in plats i framtiden genom att lyfta dig själv upp till högre vibrationer.

Tecknen finns runt om dig och visar hur djupt förändringarna påverkar er Jord. Både land och hav är alla i en process av förändring som allt är del av återställandet av Jorden. Man har allvarligt förorenat den och egentligen borde Jorden redan ha dött. Men på grund av den rensning och rening som vi regelbundet har utfört är den fortfarande vid liv. I själva verket är det så att om vi inte hade tillåtits att ingripa kan skadorna mycket väl ha varit oåterkalleliga.

Mina kära, era upplevelser och erfarenheter har inte gått till spillo och värdefulla lärdomar har uppnåtts. Emellertid är det så att så länge som de Mörka finns kvar på Jorden finns det ett ständigt hot mot miljön som vi övervakar. Var säkra på att vi inte kommer att tillåta dem att förstöra eller ödelägga Jorden. Denna Tidsålder innebär att föra framgång till människan i sökandet efter sanningen om människans existens och den underbara framtid som ligger framför.

De senaste 100 åren har varit avgörande för att väcka många själar som har varit så uppslukade i de lägre vibrationerna att de tappat kontakten med sina sanna jag. Vissa lever fortfarande i den overkliga världen som ni har skapat, men allteftersom vibrationerna fortsätter att höjas så kommer de gradvis att förstå sanningen. De kommer alltid att ha utvecklade själar runt om sig som väntar på tecken att de håller på att vakna upp så att de kan vägleda dem till att fortsätta att gå in i Ljuset.

Slutet av en cykel, som ni går igenom just nu, är ofta mycket krävande eftersom karma som har byggts upp under långt tid försvinner. Detta handlar inte bara om individer utan även om nationer som har främjat sina egna övertygelser snarare än sanningen. Det finns bara EN sanning och den kan enkelt sägas som ”Kärlek”, och när ni utvecklas blir detta mer och mer uppenbart för er. Tiden för separation är övar och i framtiden kommer människan att inse att då ni Alla är Ett så finns ingen plats för självförhärligande.

Jag är SaLuSa från Sirius och glad som vanligt över att hjälpa er att njuta av era upplevelser. När ni förstår att det inte finns något sådant som död av en själ, så tar det bort rädslan för döden och gör det möjligt för er att hantera era erfarenheter. Ni inser också att ni har många liv på er att uppfylla era behov av utmaningar som gör att ni kan utvecklas. Och som vi ofta har påpekat så har ni guider och andra osynliga hjälpare som alltid finns till hands. Behåll tron på er avsikt att färdas er väg och flytta närmare till Ljuset, och vet att ni kommer att komma dit till slut. Det finns ingen tidsgränd för era behov för i verkligheten existerar de inte, som ni vet. Som alltid sänder jag min Kärlek.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge