Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - February 25, 2011

February 25, 2011

Blossom: Hallå, mina vänner. Jag måste säga att saker och ting har gått så bra på senare tid i mitt liv. Jag känner mig TOTALT välsignad och hjärtat exploderar med upprymdhet och entusiasm. Det bara KÄNNS för mig som att det inträffar något hela tiden runt om mig. Denna rörelse av Ljus som vi alla tillhör byggs verkligen upp i styrka. Det är underbart. Allt kommer tillsammans och jag har bara väntat på att få denna möjlighet at säga tack till er för er insats och kloka ord som ni ger oss… genom Kärlek. För mig, och för så många andra, JAG VET att det har gjort en stor skillnad på sättet vi uppför oss. Så… från oss alla – TACK SÅ MYCKET!

Federationen av Ljus: Käraste hjärtan. Vi är bara en del av er upplevelse, på samma sätt som ni är en del av vår. Vad vi väljer att meddela är det som vi VET är till hjälp för själens växande. Det som ni väljer att ta ombord från dessa ord… är helt upp till den enskilde så att de kan dechiffrera själv det som är lämpligt för dem vid varje given tidpunkt. För det är inte allt som vi ger som alltid passar med var och en… beroende på den position de befinner sig i på sin resa och vad de upptäcker är deras sanning.

Blossom: Jag undrar om jag får gå direkt på en fråga angående något som störde mig igår? Jag fick en länk till en trailer för en ny film som heter ET-X, som i grunden är uppföljaren till den berömda filmen ET (vilken jag är säker på att ni känner till). Tråkigt nog har de som har makten här återigen skapat ett monster för att fylla själarna med rädsla… för det är om ETs som kommer för att tala om för familjen att de måste rädda Jorden på grund av att deras ET-ras kommer att invadera och förstöra planeten eller ta över den… eller något otrevligt! Den har många välrenommerade aktörer i sig och jag blev verkligen arg för detta. Så många ouppvaknade själar som kommer att se denna film och det kommer att influera dem stort angående deras idéer om vem ni är, när tiden är rätt för er att visa er. Jag undrade om ni kunde tala lite om detta?

Federationen av Ljus: Detta är inget nytt för oss för vi har varit medvetna om det här problemet även då det fanns i tankeform. Låt oss trösta dig med att säga att det finns INGENTING som kommer att avskräcka oss från den stora planen. Käraste själar, tror ni att något så trivialt som det som ni kallar en film skulle bli undergången för vår strävan? Vi säger till er att det inte är så. Med all respekt… vi har inte nyss kommit ut från förskolan. Även om sådana saker inte fyller oss med glädje så ger de oss verkligen inte en orsak för oro. Som ni vet… som med alla saker av lägre vibration… det är för er att se till att stråla ert Ljus på sådana saker. Det är allt ni behöver göra.

Blossom: Verkligen, ja, ni har rätt. Jag vet det. Jag undrade bara om det oroade er?

Federationen av Ljus: Inte den minsta antydan till oro. För vi är så förtjusta över att motarbeta varje form av det som dessa som har kontrollen just nu försöker att fylla era varelser med. Så, skall vi fortsätta?

Blossom: Och snabbt, verkar det som! Med största glädje… men tack för att ni tar itu med det. Vad skall vi diskutera?

Federationen av Ljus: Vi skulle vilja berömma er alla för er entusiasm för saken. Ni kan inte förneka det som ni har väckt inom er. Vi VET att ni MÅSTE kunna KÄNNA skillnaden inom er själva för det är mer än uppenbart för oss inom ljusstyrkan i energin som utgår från så många. Du ser nu, Blossom… ett diagram som ökat från noll och har klättrat stadigt uppför till sådana höjder. Detta är exakt varför du KÄNNER det som du sa i början av det här samtalet, att ”saker verkligen händer”. Energin på er planet - även sedan inledningen av detta år - har blivit en ledstjärna för att visa vägen. För det är viktigt för var och en av er att förstå att den roll ni spelar, er individuella del i den här Uppstigningen, är lika viktig som någon annans. För när var och en av er accepterar att det är ERT LJUS som är bidragande till att bli SOM ETT LJUS med varandra – då blir kraften i det, påverkan av det, det som är exakt vad som gör att Jorden och allt som finns i och på den flyttar in till nästa fas. Vi skulle säga att varje andetag ni tar som är I KÄRLEK fyller atmosfären med en LÄTTHET som gör att den lyfts in till dess efterlängtade, rättmätiga position. Det finns inte en enda av er som inte ingår i denna plan. Fröna planterades för länge, länge sedan och vi har iakttagit dem medan de har närts till den fullhet av vad de nu har blivit. Undervärdera inte er roll, inte någon av er. Vi har sådant hopp på grund av alla som väckts upp och ansluter sig till oss med beslutsamheten att se att deras del i detta deltar. Det är att VARA ETT EXEMPEL, som vi har sagt många gånger. Men det handlar också om att verkligen KÄNNA skillnaden inom ert hjärta. Att lita på att genom allt detta som kommer att hända på er planet under dagarna som ligger framför er… att veta att ni redan har kännedom om detta och VET att vissa saker är nödvändiga för att slutföra den här transformationen till den NYA TIDSÅLDERN.

Vi föreslår att ni hela tiden håller er i samklang med den Högsta vibrationen hos er själva. Var uppmärksamma på ert tillstånd när det gäller ert energifält. Håll det balanserat och väl fyllt med Kärlek. Ta er tid att dra Ljusets energi från ovan in i er varelse. Det är ett pågående flöde som är tillgängligt för er hela tiden. Det krävs bara att ni erkänner detta och tar stegen för att hålla er uppkopplade så att ni har massor av Ljus och energi för att erbjuda dessa människor och platser som behöver det… och det är också viktigt att ni alltid tillåter er själva att vara ”fyllda” för att göra vad det är ni måste göra.

VI VET att vi har talat oavbrutet i denna sak men vi KÄNNER att i vissa sammanhang börjar det nu att låta mer förnuftigt än det gjorde en gång.

Blossom: Ja, jag vet att för min del, och jag är säker på för många andra, har jag den här känslan inom mig att jag börjar ”förstå det”. Förstår vad ni försöker få igenom till oss på en annorlunda nivå. När vi går framåt kan vi VETA vad det är ni menar, helt enkelt genom det sätt vi KÄNNER. Det är så många själar på planeten som stiger uppåt för tillfället och åstadkommer sådana förändringar därför att de lyssnade till sina hjärtans kallande. Det händer över hela globen.

Federationen av Ljus: Uppträd på ett sätt som är lämpligt för en människa med Stort Ljus. Vet att var och en av er är här för att vara till tjänst för det hela. Sitt inte och tänk: ”Vad kan jag göra?” Om detta är vad som korsar ert sinne så får vi säga med Ljushjärtan… ni har inte fullt förstått vad vi erbjuder er. För fråga er själva vad det är ni kan göra. Hur många av er kanske känner sig lite borta med allt detta? Och lämnar det till de som är ”där ute” och är i vad ni anser vara en mer prestigefylld position? Brukar du – med all respekt – göra dig själv en kopp te och koppla av i en bekväm fåtölj och fixera dina ögon på en elektrisk låda som har långt mer skadlig effekt än du inser? Ni matar era själar med visioner och skapade historier av mordiska affärer och krig och lögner. Ni föreställer er att ni är intresserade av hur vissa actionfilmer kanske avslutas och ändå måste vi säga… allt vad ni gör är att fokusera på det som inte är av intresse för er själ ETT ENDA DUGG.

Alla dessa ”program” som ni kallar dem är inte designade för att underhålla. De är verkligen PROGRAMMERARE som programmerar ER in i ett tillstånd av dvala! De håller er borta – de avskräcker er från att vara den ni är, från att nå er fulla potential. Ändå insisterar ni på att falla in i fällan. Med en känsla av självbelåtenhet inom er bekvämlighetszon, när er energi är förbrukad, så sätter ni er ner och matar er själva med mer av samma sak.

Vi vill inte diktera, det är inte vårt sätt. Vår väg är att visa er andra sätt att återfå er Sannaste form. Att hjälpa er att inse att där finns en annan väg. En väg ut, en väg till er frihet.

Käraste själar… var kräsna när det gäller er välfärd. Bli medvetna om det som ni väljer att fylla era själar med, om det är av en näring som förbättrar eller en som reducerar. Lär er att känna igen det som tjänar er för att ni framgångsrikt skall kunna tjäna det hela. Skulle det inte vara mer fördelaktigt att ”stänga av era tankar” hellre än att ”sätta på” er television? Skulle inte er VARELSE gagnas av att koppla upp er med ert Högre Jag, hellre än att koppla upp bilder och ord som tränger in i er VARELSE och är av skada. Ibland förbryllar det oss att ni väljer att titta på bilder av en fruktansvärd natur, som alla är utformade genom make up för att öka det negativa i er värld, när bara några steg därifrån, utanför er dörr, ni kan promenera ut till en scen av sådan skönhet. Ni bara skakar på era huvuden och där framför er finns en uppställning av diamanter som blinkar på natthimlen… helt gratis!!! Dessa stjärnor, dessa energier av Ljus är inte där för att programmera din varelse till ett tillstånd av ”jag bryr mig inte”. De är designade till att fylla era hjärtan med en Kärlek som tar andan ur er. Vi ber er nu som intelligenta VARELSER: vilket skulle ni föreställa er är det som tjänar er och helheten? Och när ni är där ute och stirrar i förundran på naturens skönhet, tänka då också på alla de många andra själar som är precis som du själv, som gör på precis samma sätt i samma ögonblick. Era hjärtan kommer i kontakt med varandra och förstärker det Ljus som byggs upp.

Detta är tiden när ert arbete här måste intensifieras. När ni måste flytta ut ur det utrymme som har fängslat er. När ni måste VETA att det inte finns någonting som kan hålla er på en plats av mörker. Du måste VETA att det är DU som kommer att göra DIG fri. Genom att ”DRA ER TILLSAMMANS! Genom att flytta ut ur gamla hjulspår som har tryckt ner er och er ras under eoner av tid.

NU JORDENS FOLK… NU ÄR DET DAGS ATT STÅ ENADE OCH FÖRENAS I KÄRLEK.

Ni kan inte göra detta om ni väljer att ”göra det en annan dag när ni känner er mer energiska.”

NU ÄR DET DAGS ATT TA TILLBAKA ER MAKT!

Nu är tiden för att ta tillbaka kontrollen av era liv och göra med det vad ni kom hit för att göra. Att lyfta den här planeten. Att lyfta er själva in till EN NY VÄRLD. En värld som ni förtjänar. En värld som är FRI. En värld där KÄRLEKEN som ni är blir öppet uttryckt i och genom varandra.

Det händer, kära vänner, det pågår… allt tack vare ER!

Gör er del och VET att ni är lika viktiga som andra människor. Var stolta över era handlingar för att bli befriade från de gamla våglängderna som har tryckt ner er. Och gläns NU som det NYA LJUSET… den NYA ENERGIN som ni har flyttat in i genom ert eget arbete.

Striden har vunnits. Ljuset skall fortsätta att lysa när vi marscherar tillsammans och smälter samman som en nation… KÄRLEK.

Blossom: Ni rör vid min själ. Ni hjälper mig att veta att vi inte är bara en liten mänsklig varelse som traskar iväg för ännu en dag. DET KÄNNS bra att VETA att det är ett skäl för varje andetag vi tar och från min synpunkt, på grund av er, börjar jag att njuta av vartenda ett så mycket mer!

Tack så mycket till er för alltsammans… vem ni än är på den här planeten… var än ni kanske är i den här världen vi har. Tack för att ni delar detta med mig. I Kärlek och tacksamhet.

En herre vid namn Walter Bruneel sände mig ännu en av sina gudomliga målningar. Den här skildrar Ljuspelarna som Federationen har talat om. Det är en sådan underbar visualisering att sätta in i manifestation. Tack så mycket Walter.

Se mer av hans fantastiska artisteri på http://iasos.com/artists/walter/. - Det är väl värt en titt, det kan jag försäkra er!


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge