Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - June 21, 2011

June 21, 2011

Blossom: Hallå till er! Jag undrade om ni var runt här och i så fall vilka pärlor av visdom ni skulle vara vänliga nog att erbjuda oss?

Federationen av Ljus: Ord som vi KÄNNER är lämpliga att dela med dessa som väljer att ”plocka upp” dem är mer ett råd att ni själar skall koppla er till er själva. För på det sättet kan ni göra det möjligt att nå ”minnen” av kunskap som redan är era. Ni vet nu… är väl medvetna om, nödvändigheten att förstå skälet till varför ni är här. Några av er KÄNNER att ni ännu inte har förstått det och ändå skulle vi påstå något annat.

För de som söker ytterligare upphöjning… djupare uppskattning av det hela… därför dem själva… får vi föreslå att man slutar upp med att ”försöka” så hårt? När ni får mer och mer kunskap verkar det som behovet att förbättra sig själv och lära och få ännu mer på en varje-dag-basis ökar, och detta kanske inte alltid är fördelaktigt för själen. Vi menar inte att det är ”fel” att vilja lära. Vi KÄNNER helt enkelt att det ibland är mer förnuftigt för er – i termer av ALLTING låter mer förnuftigt för er – om man bara tillåter sig själv att vara sig själv under en tid. Med andra ord, att ta en paus från allt studerande och göra något praktiskt.

Förstår ni? Ja, det är underbart att ”vara förberedd” på vad som skall komma. Ändå vill vi betona det faktum att INGENTING är skrivet i sten (ännu) och samtidigt… kom ihåg att ni är här med en mycket allvarlig sak framför er… ATT NJUTA AV LIVET! För detta är hur hela förändringen som ni söker handlar om.

Det är tid nu att utveckla er. Kungariket som ni söker, som ni nu är medvetna om, är inom er. Detta, som ni vet är var er lycka finns. Ni behöver inte ta semester och en tur i karusellen för att finna spänning i era liv. Det är inte så. Detta är inte hur ni skapades. Inom er finns en mekanism som gör det möjligt för er att uppnå höjder bortom vad ni skulle anse vara uppnåeligt. Det har legat vilande under eoner av tid och det är först nu man börjar fråga om möjligheten att detta är Sanning. Så snart ni förstår hur man reaktiverar denna ”maskin” kommer ni att se att era liv kan uppnå/inhämta så mycket mer för er att kunna ”spela med”.

Blossom: Naturligtvis, det kommer att vara bra om vi kan utveckla det på en minut, men självklart är den uppenbara frågan jag måste ställa: hur gör vi för att reaktivera denna ”lilla maskin”? Jag förstår varför ni säger maskin. Om vi accepterar att våra kroppar är fantastiska maskiner aktiverade genom vår själ.

Federationen av Ljus: Mycket intressant punkt, Blossom. Du träffar precis huvudet på spiken. ”Aktiverad av er själ”. Detta är exakt hur det görs. Det är verkligen själen som gör att ni kan gå omkring i era farkoster som ger er denna upplevelse/erfarenhet på Jorden. Det är ingen dispyt om detta faktum för många. Så snart som själen har gått ombord på denna farkost/maskin kan den inte längre fungera på någon nivå. Det måste finnas någonting som driver den, inte sant?

Blossom: Absolut, det fattar jag. Så, om vi VET att detta är hur våra kroppar aktiveras, hur hittar vi den lilla knappen att trycka på för att få den där mekanismen att ”sätta igång” igen.

Federationen av Ljus: Det är den enklaste men mest komplicerade metod.

Blossom: Skulle inte ni veta det! Så, låt oss ta bort den komplicerade versionen och gå rakt på den enkla, kan vi snälla?

Federationen av Ljus: I termer av ”uppvaknande”, detta… skall vi kalla det ”överväxel”… det är nödvändigt att man har maskinen på högsta växel för att kunna fortsätta till ”överväxel”-kontroll, om ni förstår? Ni kan inte gå från växel 2 till överväxel utan att orsaka allvarlig förvirring bland leden, så att säga. Så vi säger att det är en gradvis process som man arbetar sig fram mot. Många av er är redan på högsta växeln på grund av all bearbetning ni åstadkommit och som du själv känner ibland Blossom – ni är färdiga att explodera, som om ni inte vet vad ni skall göra med er själva. Ni sprudlar av själva LIVET!

Blossom: Ja, jag vet det mycket väl och jag vet att andra gör det också.

Federationen av Ljus: Och detta är exakt varför vi föreslår det här för er just nu. För så många av er är nu redo att ”skifta upp” till överväxeln. Och detta är hur det skall ordineras (?).

Blossom: Jag måste blunda någon minut… och detta är vad som hände. Så, jag antar att det är för läsaren att göra detsamma om de så önskar. Jag tog ungefär 5-6 mycket djupa andetag. Sedan såg jag som om en Gyllene Nyckel placerades på min panna och nådde igenom till centret av min krona (tredje ögat). Som många av er vet är detta er tallkottkörtel och jag tror den liknar en valnöt till formen. Det var som om nyckeln gick in i ”valnöten” och vreds till höger… tre gånger. Jag satt en stund och ”väntade på att något skulle hända” och sedan insåg jag att jag nästan hade slutat att andas, helt och hållet. Då jag tog ett djupt andetag ”såg jag” som om en elektrisk volt sprutade från mitt huvud och de var alla av olika färger. Efter en stund frågade jag ”vad nu”? Och de sa ”Saker kommer att vara annorlunda”.

Okej, så tillbaka till vårt samtal. Jag måste säga, med all respekt, att jag alltid är lite tveksam när en aktivering inträffar. Från tidigare erfarenhet är det vissa som ”KÄNNS” och andra inte. Så jag gissar att jag alltid överväger möjligheten att jag bara ”gick av på en”.

Federationen av Ljus: En vad då?

Blossom: Tja, ni vet? En liten vandring i sinnet. Bara iväg på min egen lilla fantasi. Sedan, på grund av positionen jag befinner mig i, jag måste LITA på att det var NI som ville att jag skulle beskriva denna upplevelse så att många kan uppleva samma sak. Någon hjälp här skulle vara mycket uppskattad.

Federationen av Ljus: Ja, som sagt, i er värld Blossom… Beviset på puddingen ligger i ätandet. Du har insett från tidigare försök att det är nästan alltid OSANNOLIKT att få en omedelbar reaktion på dessa aktiveringar. Men vi skulle insistera genom att säga att de säkerligen hjälper till i framåtskridandet, eller skulle vi säga accelerationen av ens resa in till det okända!

Blossom: Betyder vad, exakt?

Federationen av Ljus: Är det inte så att du KÄNNER att du inte minns allt det du är? Är det inte så att du säger att du inte kan komma ihåg hur man ”utför underverk” och använder även den minsta lilla biten mer av din hjärna än du redan gör?

Blossom: Och ändå, utan att önska att ändra kurs… jag har ”fattat” det där att vem jag är, är KÄRLEK och ju mer jag fattar denna ”Sprudla av själva livet”-känslan, vilket jag tolkar som att vara en mer definierad KÄNSLA av KÄRLEK, så kan jag verkligen säga att jag minns vem jag är. Jag KÄNNER vem jag är – KÄRLEK.

Federationen av Ljus: På just det speciella ämnet som är mest angenämt att ge ett svar på. Ändå är det inte vad vi frågade. Du ”tror” att du inte kan ”utföra underverk”… att du inte ännu är kapabel att förflytta dig själv från A till B utan ett fordon. Du kan inte riktigt acceptera att din själ är fordonet som är transporterat och din ”omdisponering genom nedmontering av det fysiska och att återmontera det på en annan plats” är mera syftet för att ha ”maskinen” att promenera runt i. (På din planet åtminstone). Du VET att allting är energi. Så i enkla ordalag är ”fasningen ut och in” ur mänskligt kött inte en svår prestation. Det är bara det att DU tror att det är det. När din själ tillåter sig själv att flytta in till sin Högre ”lägenhet” så börjar du att ”få” eller ”fatta” så många fler saker som du inte kunde ”smälta” tidigare därför att din själ från den Högre nivån har nu möjlighet att begripa funktionen hos så många fler saker. När var och en av er väljer att ge er själva lite mer förståelse för ”vad som verkligen är”… så mycket mer livskraft är då uppenbar!

Visualiseringen med den Gyllene Nyckeln in i det tredje ögat är inte en nyckfull donation för att få er att må bra, käraste vänner. Det är en verklig process som kan hjälpa er att lägga in dessa grymheter, som har drabbat er, till ett avlägset minne som till slut skall smälta in till glömska.

Blossom: Puh! Det där var lite konstigt för ett ögonblick, för när ordet ”grymheter” kom måste jag stoppa och fråga vad som pågick… men ordet ändrades inte och än en gång måste jag LITA på, och naturligtvis, som alltid, orden som följde gjorde det helt förståeligt.

Federationen av Ljus: Vi tackar dig för att du fortsatte. Så långt du har kommit. Så långt VI har kommit. Så långt vi alla har rest på den här resan… det här äventyret.

Detta är vi säkra på, käraste vänner. Det som vi nu skall avslöja, det som era hjärtan skall genljuda med, kommer utan tvekan att vara en introduktion till den HÖGRE vägen.

Vi ber er lägga märke till ”skillnaden” i er tillämpning av uppgifter. Vi skulle också vilja påminna er om att smutta lite grann från den Gyllene Bägaren. Dessa saker är självklart ert eget val. Vi ger inte order, men ändå VET vi av fördelarna som följer vad som KÄNNS riktigt och skönt för vad er själ kan frambringa.

Det finns ord som uttalats angående att allting går fortare… saker sker i snabbare takt under dagarna som ligger framför er. Ni har ALLA stunder av VETANDE att utvecklingen ackumulerar mycket energi av godhet. Det är en cirkel. NI ÄR KÄRLEKEN som lyfter er planet in till sin nådiga position. Vi, som era vänner, är ödmjuka för att vi få dela denna uppstigning med er.

Det kommer att bli en skillnad. Ni skall KÄNNA den starkare inom er själva allteftersom ni rör er in mot ”överväxeln”. Det är naturligtvis då upp till er att ta kontroll av fordonet i den högre växeln och upptäcka vad den är kapabelt till.

Du är medveten om att det nu är tid för oss att stänga den här sessionen.

Blossom: Perfekt! Jag måste vara hos min syster på en kopp te om 15 minuter. JAG TACKAR ER SÅ VÄLDIGT MYCKET. VI ÄLSKAR ER!

I Kärlek och Tacksamhet!


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge