Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Slovenščina > Mike Quinsey - SaLuSa, December 12, 2012

SaLuSa, December 12, 2012

Dočakali ste najpomembnejši dan v vašem življenju, saj se je zaključil cikel vaših številnih življenj, čemur bo sledil konec dualnosti. Današnji dan je uvod v Zlato Dobo, čas ko se boste dvignili v višjo dimenzijo čiste radosti in veselja. Kmalu boste pozabili na vse probleme in skrbi in mnogi se boste vključili v številne dejavnosti, s katerimi boste Materi Zemlji olajšali dvig v višjo dimenzijo. V prihodnjih nekaj dneh boste z drugimi ljudmi primerjali svoja doživljanja v tem pomembnem obdobju, seveda boste naleteli na različne reakcije. Tisti, ki delate s Svetlobo, boste prejeli veliko energije, kar bo v vaši notranjosti vzpostavilo novo ravnovesje.

Močne energije, ki se stekajo na Zemljo bodo vplivale na vse, a tega nekateri ne bodo občutili. Vaša civilizacija ne bo nikoli več taka, kot je bila v dualnosti, kar bo velik blagoslov. Dogodki, ki se trenutno odvijajo, bodo zagotovili napredek in nastanek družbe, ki bo temeljila na ljubezni. To se bo zgodilo, ker je kreativna moč v vas močnejša kot kadarkoli doslej. Sedaj je usoda v rokah bitij Svetlobe in oni bodo odločili, kako boste spremenili in odpravili tiste, ki ovirajo napredek. Na dan morajo priti razkritja, ki bodo zagotovila blaginjo vseh, ne le manjšine.

Ker se dviga vibracija na Zemlji, vas lahko vaši Galaktični prijatelji lažje obiščejo, saj jim ni več treba znižati vibracije na tako nizko raven. Vedite, da so vaše vibracije zelo neugodne za Bitja na naši stopnji. Seveda pa bo to le še stvar preteklosti, ko boste prestopili na peto dimenzijo. Vaša nova življenja, na katera se boste hitro privadili, se bodo pričela, ko boste uvedli vse potrebne spremembe. Nadoknaditi boste morali veliko zamujenega, za kar smo vam pripravljeni takoj priskočiti na pomoč.

Zopet vas želimo opomniti, da lahko pozabite na preteklost, saj ne bo igrala nobene vloge v vaši prihodnosti. Začenja se novo obdobje, v katerega boste vstopili z očiščeno karmo, zato se osredotočite na prihodnost. Čaka vas toliko dragocenih izkušenj, da ne boste več čutili potrebe po tem, da bi zapravljali čas ob nesmiselnih dejavnostih. Imeli boste več svobode, kot si lahko zamislite, tako da boste lahko sledili vašim srčnim željam. Postali boste gospodarji svojega časa in vedno, ko boste potrebovali nasvet, boste lahko vzpostavili stik z duhovnimi učitelji iz kateregakoli časovnega obdobja. Morda se boste želeli posvetiti popolnoma novim dejavnostim, v tem primeru ste dobrodošli na krovu naših vesoljskih plovil, kjer se vam bo odprlo nesluteno število možnosti.

Čez manj kot dva tedna boste skupaj z Materjo Zemljo doživeli Vnebovzetje. Pričakujemo, da se bo do takrat prebudilo še več ljudi, kar jih bo morda popeljalo naprej. Tisti, ki ste se vam je do 12. decembra 2012 dvignila zavest, ste brez dvoma pripravljeni na 21. december. Menimo, da človeštvo še ni popolnoma doumelo pomena 21. decembra, saj se bo takrat odvil popolnoma edinstven dogodek, ki mu ni para. Čeprav so določeni posamezniki že doživeli Vnebovzetje, se bo prvič v zgodovini povzdignila tako velika množica ljudi. Vnebovzetje bo uspešno, saj zanj skrbijo mogočna Bitja, ki izpolnjujejo Božjo voljo.

Čeprav se vam morda zdi, da se zaradi raznoraznih preprek načrt odvija z veliko zamudami, vam zagotavljamo, da smo zelo aktivni. Svoje načrte lahko prilagodimo potrebam in trenutno je naš urnik zelo natrpan. Poleg tega nas zaposluje tudi to, da vas ves čas bdimo nad vami in skrbimo za to, da nemirna območja ne bi ušla izpod nadzora. Kmalu se bo vse nasilje na Zemlji končalo in lahko vam bomo prepustili vodenje Zemlje, a vedno bomo nekje v bližini. Plovila Galaktične flote so tako velika, da jih lahko nekaj pustimo v vašem osončju, tako bomo v pripravljenosti, če nas boste potrebovali. Na Zemlji imamo tudi baze, ki bodo zagotavljale vašo zaščito.

Vedite, da je Vnebovzetje proces, ki se odvija že od nekdaj in, ki se bo odvijal še mnogo, mnogo, let. Zato uživajte v vašem potovanju in poskrbite za to, da boste 21. decembra pripravljeni na to, da se boste dvignili skupaj z Materjo Zemljo. Sončni cikel se bo končal, da bi se pričel nov kozmični cikel, vi pa se odpravljate na novo razburljivo potovanje. Na tem potovanju vam ovire in negativne izkušnje ne bodo prekrižale poti, ampak boste doživljali samo radost in užitek. Vaš duhovni napredek se bo odvijal počasi, kar ne pomeni, da se ne boste stalno učili in napredovali. Sami boste določili ritem svoje duhovne rasti, ki bo odvisna od vaših misli in odločitev.

Obstaja veliko različnih napovedi za obdobje med 12. in 21. decembrom, zato sledite svoji intuiciji in počnite, kar se vam zdi najbolj prav. Vsekakor morate ohranjati miroljuben in spokojen odnos do vsega, saj s tem ohranjate notranje ravnovesje. Na ta način boste sebi naredili veliko uslugo, saj boste tako lahko prejeli toliko svetlobe, kolikor vam bo omogočalo vaše telo. Morda se boste kdaj počutili nemirno ali negotovo, v tem primeru pustite občutkom prosto pot in pošli bodo sami od sebe. Seveda prehoda ne boste vsi doživljali na isti način, a kakršnikoli stranski učinki bodo hitro minili. Zdravo se prehranjujte, jejte predvsem živa in sveža živila in predvsem pijte veliko vode.

Sem SaLusa iz ozvezdja Sirius, in presrečna sem, da ste končno dočakali čarobne datume, na katere ste tako dolgo čakali. Vemo, da ne boste razočarani in dogodki, ki sledijo nam bodo končno omogočili, da se srečamo z vami. Po tem, ko smo se dolgo ukvarjali s prednostnimi nalogami, se lahko zdaj končno začnemo pripravljati na to, da vam bomo izrekli dobrodošlico na naših vesoljskih plovilih. Lahko ste prepričani, da se bo vse odvilo ob pravem času.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Ananda


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge