Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Slovenščina > Mike Quinsey - SaLuSa, March 12, 2012

SaLuSa, March 12, 2012

Čas hitro teče, ko se odvija bitka za človeštvo na Srednjem vzhodu. Vsaj tako se zdi tistim, ki se morajo še prebuditi in ostajajo neobveščeni. Na žalost sledijo mediji še kar naprej staremu pristopu, ki preprečuje svobodo govora in novinarsko raziskovanje, ki mu je dovoljeno poiskati resnico. Dogaja se veliko, o čemer bi bilo potrebno poročati, tako da bi imeli vpogled v dogodke, ki zadevajo mir na svetu. Še boljše bi bilo, da bi poročali o vsem, tako da bi bil lahko vaš um miren, saj bi tako vedeli, da so poizkusi, da se zaneti še ena svetovna vojna propadali, kar se bo še naprej dogajalo.

Ne želimo, da bi se nenadoma začeli bati bodočnosti, ker smo vam zagotovili, da je vse v redu. Kljub vsemu vam bomo skušali znova sporočiti, da je naša tehnologija takšna, da imamo popolni nadzor nad vsem, kar se dogaja na Srednjem vzhodu in da bodo vse bitke kmalu končane. Oblasti so bile obveščene, da ne bomo dovolili uporabe nuklearnega orožja in da nasprotujemo vsaki obliki agresije. Zato je v celoti nesmiselno nadaljevati z vojnimi igrami ter sodelovati v vseh situacijah, ki netijo nasprotja. Potrpežljivost nas mineva in bomo, če se zadeve ne bodo izboljšale, uporabili svojo avtoriteta ter preprečili vse poizkuse vojne dejavnosti.

Mi, predstavniki Galaktične federacije, smo tukaj zato, da vi in Mati Zemlja varno prispete do cilja, zaključka ciklusa dvojnosti. Prej ko bodo temni in njihovi pomočniki odstranjeni, prej ko jim bo odvzet njihov vpliv, prej se lahko vsi osredotočimo na to, da vas popeljemo nazaj na pot vnebovzetja. Vendar še vedno skrbimo za ravnotežje raznih energij, ki se igrajo na Zemlji ter nenehno naraščajo ter vam pomagajo pri dvigu zavesti. Pred vami je še kar precejšen kos poti, preden se boste vsaj na daleč približali polni zavesti, a to se bo godilo prej, kot pričakujete. Pripravljamo vas, da postanete galaktična bitja ter zavzamete svoje mesto med nami, kar je vaša božja pravica.

Razumemo, da so tisti, ki so se prebudili in vidijo, kaj se dogaja človeški rasi, še vedno zaskrbljeni za tiste, ki še spijo. Radi bi vam zagotovili, da bo pred zaključkom tega leta vsaka duša seznanjena z vnebovzetjem ter imela možnost, da izbere, če se želi pripraviti nanj ali ne. Časa ni več veliko, a nekaterim bo kljub vsemu uspelo, ker živijo sedaj, ko naj bi bil to njihov cilj. To je, dragi moji, odločilni faktor, ker so mnogi tukaj zaradi izkušnje, ki bo pospešila njihov razvoj, vendar niso pripravljeni na kvantni skok zavesti. Odgovor je ta, da ne skrbite glede odločitev, ki so jih sprejele druge duše, saj so izbrale tisto, kar je zanje najbolje in je v skladu z njihovimi željami. Bodite prepričani, da bomo poskrbeli za vse, ker Bog ne dela razlik med dušami in vse enako ljubi.

Razni program, ki vas bodo vodili naprej, so pripravljeni, da jih uporabite, priprave za to pa so končane. Veliko je odvisno od sprememb vlade, ker je jasno, da moramo imeti ljudi, ki jim lahko zaupamo ter vas lahko vodijo in jasno razumejo, kaj se od njih pričakuje. Vero v vaše izvoljene zastopnike je bila zelo pogosto zlomljena, saj ljudje niso izpolnili svojih obljub in so vas razočarali. V bodočnosti bodo vaši voditelji izbrani na podlagi njihove modrosti in duhovnih izkušenj ter bodo vredni zaupanja in pošteni. Prevečkrat so vas prevarali z obljubami, ki jih nikoli niso nameravali izpolniti, saj so ti ljudje raje služili sebi kot drugim. Ko se razvijate in še naprej rastete v še višje dimenzije, boste ugotovili, da nobena duša ne more varati ali lagati drugi, ne da bi bil njen namen viden. Resnico boste videli z opazovanjem avre, ki daje veliko podatkov o neki duši. Že sedaj lahko mnogo ljudi vidi in bere avro in lahko veliko povedo o vas. Vidi se na primer koliko ste zdravi, možno je celo napovedati bolezen, preden se je zaveste. V resnici ste zelo zapletena bitja in veliko o sebi ne veste, na primer o astralne telesu, ki ga uporabljate, ko ste izven telesa. Mnogo duš ga uporabljajo za obisk svojih pokojnih prijateljev in družine, a le malokdo se v budno stanje vrne s spominom na te dogodke. Pomnite, da živite neskončno število življenj in da boste kot duša vedno obstajali v eni ali drugi obliki ter boste na koncu postali popolno svetlobno bitje.

Namen življenja je, da se razvija skozi izkušnje, vi pas ste tisti, ki odločate, kako si jih pridobiti. Zemlja je težka izkušnja, a ste vedeli, da bo tako in sedaj ste tu po tem, ko ste na stotine življenj živeli v različnih civilizacijah, ki so razvile nivo vaše zavesti. Nobena vaša izkušnja ni nikoli izgubljena in ni potrebno, da se spomnite natančnih okoliščin. Včasih je bolje, da jih pozabite. Neprijetne izkušnje je možno zbrisati iz vašega spomina. Imate obilje izkušenj, ki bodo dobro služile vam in drugim v čemerkoli boste skušali storiti v vaši naslednji dogodivščini. Nekateri med vami se nam boste pridružili kot galaktična bitja in nam boste kmalu enakovredni.

Naše poslanstvo se je od začetka precej spremenilo. Sedaj nam je vaša pot jasnejša in potrebno je večje vmešavanje v vaše zadeve. Upali smo, da bodo ob približevanju konca časa temne sile uvidele, da je njihov položaj nevzdržen in da vam bodo brez vmešavanja dovolile prehod. A izkazalo se je, da ni tako, saj so prelomile obljubo, da bodo prenehale s svojimi dejanji. Tako nimamo druge možnosti, kot da iščemo dovoljenje, da jih odstranimo. Veliko med vami jih ugotavlja, da se to že dogaja. Z namenom, da bi jim preprečili nadaljnje delovanje, smo uničili njihov prostore, ki so v glavnem pod zemljo. Sedaj smo se skoncentrirali na Srednji vzhod, ki že dolgo časa grozi, da bo sprožil svetovno vojno. Pričakujemo, da bodo razne države potem ko bodo spoznale, da nima smisla ignorirati naših zahtev po tem, da se boji končajo, končale s svojimi aktivnostmi in dovolile, da se zemljo spusti mir. Tako mora biti, ker je to božji odlok.

Sem SaLuSa iz Sirius. Vesel sem, da smo tako blizu rešitve ene večjih svetovnih težav, ki stoji na poti k trajnemu miru.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge