Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Wonderer in the skies - September 18, 2011

September 18, 2011

Salutari din partea Federatiei:

Va aducem acum preambulul (inceputul implicarii voastre) in cel mai mare eveniment din istoria umana. Voi sunteti pe cale sa treceti prin aceste schimbari, care au fost discutate pentru o lunga perioada de timp si pentru care noi ne- am pregatit, in directiile in care noi trebuia sa ne pregatim, intr-adevar de o foarte lunga perioada de timp. Aceste pregatiri vor fi pierdute pentru unii, in momentul Dezvaluirii, un vant nestavilit de activitati si evenimente avantandu-se asupra planetei voastre. Pentru altii pregatirile noastre le vor folosi din plin. Indiferent de nivelul de pregatire la care va aflati in zilele si saptamanile ce urmeaza Dezvaluirii, amintiti-va mereu sa va ajutati intre voi dupa cum puteti mai bine.

Noi v-am spus in continuu ca Dezvaluirea este un eveniment care initiaza miscarea speciei umane spre un nivel galactic si in cele din urma spre Ascensiunea voastra. Aceasta transformare in constiinta este un eveniment important, ce a fost urmarit in cosmos cu un mare interes si de o lunga perioada de timp.

Atunci cand planurile vor incepe a se desfasoara rapid, pentru restructurarea sistemelor monetare in economiile voastre globale si in cadrul guvernelor voastre, nu vor exista anunturi rasunatoare. Toate scimbarile se vor petrece sub un aer de actiune insignifianta, ele fiind expuse drept doar un alt mod de a face afaceri. Ele vor fi expuse de catre media voastra doar ca un alt mod de a face fata crizei economice din lumea voastra si vor trece neobservate de multi si nu in lumina unui evenimentul care cu adevarat este major si care va transforma lumea. Asa s-a dorit. A crea o si mai mare rasturnare de conceptia atatora (din ceea ce va rezulta cu siguranta din anuntul facut voua asupra prezentei noastre) ar fi prea mult pentru voi de indurat. Mai degraba, vedem aceasta abordare mai ocolita de a implementa aceste schimbari, ca fiind mult mai eficienta si mai practica.

Imediat dupa aceste schimbari, care, unele dintre ele, deja au avut loc, va fi anuntul mai formal al dezvaluirii. Dupa cum am discutat in trecut, schimbarile ce vor avea loc ca si rezultat al dezvaluirii vor fi importante si coplesitoare pentru unii, daca nu pentru cei mai multi dintre voi. Deja sunt pregatiri in curs asupra locatiei, datei si perioadei anuntului oficial, precum si maniera in care acesta va fi facut si inevitabila interactiune cu media, care se va agata de fieacare detaliu. Acesta a fost un eveniment a carui planificare a fost lasata pentru ultimul moment, din mai multe motive. Aceasta s-a discutat acum si va fi implementat in cadrul timp discutat de catre liderii vostri.

Va cerem din nou ca actiunile voastre sa ramana calme si intentionate. Sunteti faruri de Lumina pentru intreaga lume. Actiunile si purtarea voastra vor dicta felul in care ceilalti vor reactiona. Reasigurarea voastra plina de calm despre cum sunt lucrurile in realitate vor avea efecte indelungate in a-i pastra pe toti ceilalti in limite rezonabile de bun-simt, ce este necesar pentru a intelege si asimila toate informatiile ce vor veni la foc rapid, odata ce anuntul este facut. Dupa aceasta, noi vom veni la voi, cu bratele si inimile deschise, cu Iubire si emotie pentru reuniunea noastra.

Pana in acel moment, ramaneti mereu deschisi la energiile pozitive, care in prezent imbaiaza planeta voastra precum o furtuna. Ele sunt aici pentru beneficiul vostru, fie ca le simtiti ori nu. Ramaneti fideli chemarii pe care o aveti si trairii voastre interioare despre cine si ce sunteti si ce trebuie sa indepliniti. Aceste aspiratii vor fi confirmate pentru voi pe cai foarte reale si importante.

Fiti in pace.

Tradus: Sorin


< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge