Home > > Wonderer in the skies - September 7, 2011

September 7, 2011

Salutari din partea Federatiei::

Deoarece lucrurile avanseaza mai rapid decat am sperat vreodata, simtim ca este necesar ca voi sa aveti aceasta aducere la zi cu aceasta ocazie. Doua aspecte importante au ajuns la final in societatile voastre. Primul este ca concernele bancare au facut schimbarile necesare pentru a aduce sistemul monetar intr-o noua ordine. Un grup de tari i-au abordat pe Illuminati in aceasta directie si au fortat o concesiune mai devreme decat noi anticipaseram. Al doilea aspect este ca fractiunile militare mai dure a catorva dintre tarile voastre par sa fie de acord cu intelegerile recente, pavand astfel calea spre o tentativa mai in siguranta a Dezvaluirii, decat cea pe care noi am vazut-o in trecutul recent.

Vrem sa subliniem ca au existat multe momente in care circumstantele s-au schimbat in trecut, chiar atunci cand noi am crezut ca totul este in ordine pentru a merge mai departe, amanand astfel inevitabilul. Nu putem spune cu certitudine daca aceste noi rasturnari de situatie sunt in masura sa garanteze Dezvaluirea pe care am anticipat-o. Putem doar sa spunem ca o noua fereastra de oportunitati se prezinta liderilor vostri, pentru a profita de ea si pentru a duce acest proces mai departe.

In vreme ce vor fi multi inca teribil de nepregatiti pentru ceea ce va urma, noi credem ca voi aveti suficiente cunostiinte si determinare pentru a ghida acesti indivizi prin perioada cea mai grea de schimbari dintre cele ce vor urma. Prin aceasta noi ne referim la schimbari in gandire, psihic si sanatate mentala/emotionala, pe masura ce va confruntati cu o cunoastere «noua» asupra mai marei voastre Familii Galactice.

Aveti incredere ca pe masura ce evenimentele se desfasoara, totul a fost planuit de catre noi cu ajutorul unor mari fiinte spirituale, care au bunastarea voastra pe primul plan. Nu cadeti in jocul fricii jucat de cei care altfel v-ar distrage de la telurile voastre. Fiecare dintre voi are un rol specific de jucat, si desi poate ce nu cunoasteti in detaliu care este acest rol, ori nu il cunoasteti chiar deloc, nu lasati aceasta sa va descurajeze. Sentimentele pe care le-ati avut mereu, cum ca ceva «mare» urmeaza sa se petreaca pe durata vietii voastre si ca voi veti fece parte din acesta, sunt sentimente autentice, care nu trebuie desconsiderate. Nu acceptati macar nici ceea ce noi spunem despre aceasta. Pur si simplu uitati-va inlauntru si discerneti adevarul singuri. Lasati ca aceasta sa fie ghidarea voastra, chiar daca nu veti «putea pune degetul» pe planul exact a ceea din ce urmeaza sa faceti parte.

Eforturile voastre de pana acum au ajutat intr-un mod extraordinar ca acest intreg proces sa mearga mai departe, mai mult chiar decat stiti voi. Dedicarea voastra Adevarului si Luminii sunt inspiratii minunate pentru noi, aici, pe masura ce noi lucram pentru a ne aduce mai aproape de uniunea noastra inevitabila. Iubirea este cheia. Este timpul sa deschidem usa.

Fiti in pace.

Tradus: SorinShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.