Home > > Sheldan Nidle - March 26, 2013

Martie 26, 2013

5 Men, 3 Mac, 9 Eb

Dratzo ! Ne-am reîntors !

Vă explicasem astăzi ce făcem în prezent, si din ce cauză nu a avut loc o manifestare a ceea ce facem. Cum puteti vedea clar împrejurul vostru, subalternii întunericului sunt încă la putere pe această pretioasă planetă. Am avut mult de lucru pentru a crea o aliantă profitabilă între aliatii nostri sfinti-secreti si noi, si această uniune a avut ca rezultat aparitia unui nou sistem monetar, si păstrarea în secret de mari cantităti inexplicabile de aur si argint, pentru a sprijini acest nou sistem financiar. În plus, noi am stabilit baza unui nou sistem bancar, si am pus în miscare uneltele legale care vor pune capăt tiraniei băncilor private, pentru că este vital ca această institutie globală, asemănătoare unei caracatite, să nu mai reusească să sufoce viata economiei lumii voastre. În plus, în curînd va lua fiintă un nou sistem de guvernare internatională. Arbitrii a tuturor acestor lucruri legate de către acest scenariu, sunt Cerurile. Întelegerea între Lumină si Întuneric, făcută acum 13 milenii, s-a apropiat de sfîrsit, si o serie de evenimente ceresti, va pune capăt acestui acord, eliminînd conditiile care v-au dus la o robie cu o constiintă limitată. Această secventă de evenimente, este în curs în prezent, si va permite în curînd începutul unei noi ere în lumea voastră.

Nu vorbim cu usurintă, cînd v-am spus că a venit timpul ca să ia sfîrsit întunericul. Aparitia noastră , pe planeta voastră, în număr din ce în ce mai maré, anuntă momentul planului Divin, în care personalul nostru se va uni aliatilor nostri sacri, si vor asigura arestarea acelora care au păstrat un regim brutal al întunericului la putere, timp de milenii. Cei care v-au călcat în picioare, în atîtea feluri, vor fi însfîrsit declarati responsabili. Vă informăm zilnic, că am făcut o listă pe care am dat-o diferitilor aliati ai nostri, deoarece dorim ca ei să fie din plin constienti, de toate aspectele care afectează viitorul lor imediat. Mai presus ca orice, noi subliniem că
numărătoarea finală a orologiului Cerurilor, va începe în curînd, si că conflagratia globală pe care ei o vor în mod atît de determinat, nu va fi permisă. În ciuda acestui fapt, acesti bărbati si femei perseverează si întrebuintează stratageme pentru a declansa un scenariu asa de deplorabil. Ei sunt mai decisi ca niciodată, să întrebuinteze toate mijloacele la dizpozitia lor pentru a-si atinge scopul. Din cauza încăpătînării lor totale, nu lasă altă solutie Cerurilor, decît să-i retragă din toată implicatia afacerilor de pe Pămînt. Aceasta va permite ca ceea ce a fost pregătit, să vadă în sfîrsit lumina unei noi zile !

Nici cerurile nici noi, nu am anuntat aceste timpuri de dezvăluiri si de schimbări, căci acest eveniment divin nu este necesar să fie cunoscut, ca să poată să vină. De fapt, această serie de proclamări ceresti vor apărea deodată si va fi un eveniment surpriză, al marilor apărători Ceresti. De mult timp întunericul v-a înlăntuit, biologic vorbind, si va făcut să credeti că stăpînirea lor peste dvs. era permanentă. Însă nu este cazul ! Scopul sfînt al acestei experiente , era de a vă face sa obtineti o memorie excelentă referitor la natura întunericului (si diferenta între Lumină si Întuneric). Această cunostintă vă va fi foarte utilă, cînd o veti adăuga aptitudinilor înăscute (care vă vor reveni în curînd) pentru a aduce diferiti membri a Aliantei întunericului din Ankara spre Lumină. Este această aptitudine care vă este proprie, care face ca natiunile-Star întunecate, să se grăbească (cu frica de ) ca să începeti această sarcină exceptională si sfîntă, de-a aduce o pace reală si permanentă galaxiei Căii Lactee. Exista o maré cantitate de nave ale Aliantei, în limita exterioară sistemului vostru solar, care asteaptă revenirea voastră la o constiintă deplină, deci fiti gata!, si să stiti că un mare eveniment în realitatea voastră este la îndemînă.

Sunt atîtea lucruri pe care trebuie să le stiti, în timpurile care vin, si noi dorim să vă pregătim în modul cel mai bun posibil. Supraveghem guvernele întunericului, si felul în care ei întrebuintează tot ceea ce pot ca să vă manipuleze. Scamatoriile lor au devenit din ce în ce mai rafinate cu mileniile. Mass-media al lor proclamă o nouă restabilire economică, pe timp ce asociatii lor prepară o nouă distrugere economică, avînd ca scop să vă împingă la război, la dictatură si alte mizerii variate. Fiecare din instrumentele lor politico-economice, au ca scop să vă pună un văl pe ochi, si să producă un joc de umbre, unde toată actiunea este orchestrată conform unui scenariu predeterminat. Credeti că performanta este reală, ceea ce vă convinge, si este în beneficiul întunericului si subalternilor lor. Din cauza acestor convingeri, veti fi numerosi acei care veti suferi un soc, cînd noua guvernare va pune capăt acestei asupriri economice fortate. In plus trebuie să aveti o minte deschisă la ceea ce aliatii sfinti vor avea să vă spună, căci aceasta va duce la eliberare si la o nouă stare de prosperitate permanentă.

Vă binecuvîntăm !

Suntem Maestrii Ascensionati (Înăltati) !

Avem astăzi noutăti minunate, de la directorii Ceresti.

Au început anumite evenimente care vor duce omenirea în curînd la o nouă eră de Iubire si Lumină. Intunericul v-a păstrat în împărătia lui, mai mult de 13 milenii, scufundîndu-vă în mizerii, sclavaj si o disperare din ce în ce mai profundă. Acum, s-au terminat aceste timpuri ! O nouă perioadă vă va aduce eliberarea din împărătia întunericului, si va înstala transformarea Dvs. în Fiinte de Lumină cu o constiintă complectă. Această transformare va începe în mod formal, cu introducerea unei noi guvernări în lumea voastră. Cerurile ne-au comunicat că trebuie să pregătim un mesaj care va fi prezentat asociatilor nostri sfinti în zilele următoare alese. Aceste mesaje sunt pregătite si vor fi anuntate în scurt timp. Ca întotdeauna, nu putem preciza o data anumită, însă avem toată intentia de a vă anunta acest fapt, la data aleasă. Pînă la momentul respectiv, observăm cerurile cu bucurie, stiind că timpurile eliberării voastre se apropie zi de zi.

Cum vă anuntasem în prealabil, asociatii nostri vor difuza, o serie de mesaje speciale preparînd terenul pentru aparitia noastră. Vom apărea pretutindeni pe planetă, si vom începe cu o serie de lectii generale, care vor expune minciunile si denaturările, care au produs în mod deliberat dogma folosită de către întuneric, cu scopul de a vă împiedica sa aflati numeroase adevăruri sfinte. Aceste adevăruri, pe care vi le vom elucida, vor fi de maré envergadură, începînd cu natura (tipul) Spiritului (Duhului) de Iubire, si de constiintă pura. În esentă, vom fi acei care arată căile (de urmat) omenirii, si mesajele noastre sunt cheile destinului divin pe care fiecare dintre voi le posedati. La momentul potrivit (al transformării), GAIA (Mama Natura-Spiritul planetei)are intentia să vi se alăture, în momentul transformării (voastre), si să se integreze ea-însusi într-o împărătie singulară, unită si magnifică de Lumină.

Vă veti trezi în această împărătie strălucitoare si unificată de Lumină, în starea dumneavoastră de constiintă deplină. În acel moment rolul nostru se va schimba, si vom deveni autoritătile de supraveghere ceresti. Vă vom îndruma cu Iubire, în primele zile ale voastre ca Fiinte Sfinte de Lumină. În acel moment vă vom dezvălui imensele împărătii, care se găsesc în regiunile cele mai înalte ale corporalitătii. Veti primi din nou întelepciunea acestor împărătii, ceea ce o să vă prepare pentru prima voastră sarcină de serviciu divin în slujba Luminii. Galáxia voastră are nevoie de exercitii speciale si de miracole, care o va transforma pentru vesnicie. Există galaxii si galaxii, care asteaptă imensele voastre talente si capacităti ! Veti fi co-creatorii de instrumente care vor ajuta Cerurile să implementeze planul Criatorului Suprem. Ceea ce vă descriem, nu este decît începutul minunătiilor care vă asteaptă !

Astăzi,am vorbit despre ceea ce se va petrece în curînd. Sunteti o maré comunitate care a fost încurajată prin vicleniile întunericului, să se rătă cească temporar. Acum, veti primi adevărurile care vă vor readuce la drumurile sfinte. Vom reface împreună acestă împărătie, dedicată în toate aspectele, Iubirii si Luminii.

Să stiti prea-Iubitilor, că Izvoarele nenumărate si prosperitatea infinita a Cerului, sunt cu adevărat ale voastre ! Asa va Fi ! Selamat Gajun ! Selamat Ja !

(în limba Siriană: Să fiti Unu-l ! Să fiti Bucurie !)

Website: Planetary Activation Organization

Tradus: Florika

 


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.