Home > > SaLuSa, November 26, 2013

SaLuSa, November 26, 2013

Stim că ascultîndu-ti propria inimă devine mult mai confortabil pentru voi, si în ciuda unor îndoieli de la început, sentimentul de încredere în aceste informatii este în crestere, deoarece de fiecare dată cînd ati căutat vreo dovadă a vreunei informatii primită în acest fel, voi mereu ati reusit. Voi ca Suflet Vesnic, nu ati avea nevoie de ea, însă mintea voastră cere o dovadă evidentă, asa cum a fost programată ca să facă acest lucru. Mintea voastră trebuie să se elibereze de toate modelele vechi, care pur si simplu nu pot tine pasul cu viteza Luminii, care circulă prin voi si care curge prin intregul sistem al corpului vostru. Uneori s-ar putea să nu fie atît de usor pentru a vedea prin această iluzie, însă sentimentele voastre si Iubirea cu care sunteti conectati din nou, nu vă vor lăsa nici o îndoială cu privire la adevăr. Adevărul poartă sentimente de energie foarte amestecate pentru multi dintre voi, deoarece atît de multe ori ati fost ascultati cu cîte ceva care sa dovedit a fi exact opusul.

Fiecare poartă propria sa versiune a adevărului, deoarece vedem asta ca un bagaj complex de informatii si experiente si sentimente, care ne ghidează la îndeplinirea dorintelor noastre. Dorinta – este un alt cuvînt care ar putea crea confuzie în mintea voastră care se găseste în schimbare, si noi întelegem asta ca o expresie a Sufletului, care conectează pe fiecare cu experientele dorite. Stim că societatea voastră, existentă de atît de multe secole, a încercat să împingă si să limiteze dorintele persoanelor, însă acum voi sunteti liberi să iesiti din aceste limite care încă mai există, si să lăsati dorintele voastre să crească pe deplin si să vă conducă în adevărul despre voi însisi. A cunoaste adevărul despre sine însusi, este pentru a crea mai multă putere în interior si de a vă oferi multe posibilităti diferite, si vă arată pe care să o alegeti, ceea ce va face călătoria si învătarea complectă. Si vă rugăm să retineti, că nimeni altcineva nu poate sti adevărul, decît voi proprii, asa cum toate informatiile care trebuie să rezoneze cu voi, în scopul de a deveni adevărul. Pe de altă parte, în cazul în care unele informatii nu rezonează perfect cu voi, si cineva vă spune că ceea ce el simte este adevărul, nu există nici un motiv de îndoială că asta reprezintă adevărul pentru el, si îl călăuzeste în cunoasterea sa mai departe.

Cu cît mai mult vă adaptati la vibratiile mai înalte, cu atît mai mult puteti simti rezonanta fiecărei informatii pe care o auziti, sau cititi. Există atît de multe informatii cu privire la venirea noastră, si referitor la ceea ce trebuie să se întîmple înainte si după, si uneori sunt confuze, uneori acestea sunt răspîndite intentionat pentru a crea confuzie, însă vă cerem să lăsati asta(să treacă)prin inima voastră, si să simtiti dacă asta poartă energia iubirii si dacă rezonează cu voi. Voi toti sunteti în stare să simtiti această rezonantă, însă uneori mintea încearcă să fie mai puternică, si să vă spună ceva care nu este capabilă să recunoască de loc. Mintea vă ajută să vă manifestati alegerile, si acesta este scopul ei de existentă. Inima voastră se găseste aici pentru a vă arăta propriul vostru adevăr, si cînd ambele lucrează în armonie si fiecare execută actiunea pentru care a fost creată, atunci veti vedea adevărata minunătie a vietii. Ajutati-i mintii voastre să se relaxeze în cel mai bun mod, pe care cu sigurantă fiecare dintre voi l-a aflat , si mintea va intra în rolul pentru care a fost creată, si voi vă veti simti în sigurantă.

Sunt Salusa de la Sirius și doresc ca voi să vă exprimati dorintele dvs. într-un mod atît de liber, încît să vă facă fericiti, deoarece poartă modelul de energie perfectă pentru mișcarea dvs. în lumea mai înaltă de existență, în care arată adevăratele dorințe care sunt susținute și înțelese și care construiesc elementele de bază a societăților noastre în care trăim.

Canalizat de MADAD
Sursa: SaLuSa ThroughFaith And Hope
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.