Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > SaLuSa, October 15, 2013

SaLuSa, October 15, 2013

Vedem cît de repede cresteti voi proprii, si sunteti gata pentru a ajunge la noul, deoarece chemarea realitătii voastre mai înalte este foarte puternică, si cu concentrarea intentiilor voastre în ea, devine din ce în ce mai puternică ca înainte. Este important acum să vă ascultati propriul corp, si să vă odihniti cît mai mult possíbil, pentru că schimbările fizice au loc fără timpul realitătii voastre curente. Desi sunt încă destul de rapide, aceste schimbări nu se pot petrece toate o dată, pentru că voi încă aveti nevoie să faceti de asemenea parte din vechea realitate, si să vă împărtăsiti cresterea continuă a Luminii voastre, cu altii. Însă dorim să vă asigurăm, că ele nu sunt lente de loc, si stim că simtiti în fiecare zi, modul în care vă schimbati. Fiti doar constienti de faptul că ele se petrec cu viteza necesară fiecăruia dentre voi, si cu asta veti fi primii pentru a intra în noua realitate, să stiti cu certitudine, că ele au mers direct spre împlinirea planului lor de viată, fără oprire si retinere pe ceva vechi, pentru că pur si simplu au simtit atractie pentru asta.

Stim că nu este usor de explicat altora că nu aveti nici o dorintă de a face ceva care a fost anterior distractiv, si să vă odihniti, si că acum nu simtiti decît că este vechi. Cei care sunt constienti de schimbarea voastră, vor întelege, si acei care vor nega această mare schimbare a întregii umanităti si a planetei, nu vor accepta nici o explicatie a voastră, si ar putea să vă trimită sentimente de suferintă si de furie, si depinde de voi să le arătati că acolo nu există astfel de sentimente, si depinde de voi pentru a le trimite înapoi sentimente iubitoare de întelegere fată de propriile lor sentimente. Stim că unii dintre voi, au găsit deja, că asta este singura cale în care puteti răspunde, la aceste vibratii încă joase , sunt membrii familiei voastre, si nu doar prieteni, cu care nu vă veti mai întîlni, dacă nu doriti. A fost alegerea voastră înainte de a intra în această viată, asa cum ati stiut că aceste lectii, vă vor ajuta foarte mult în propria voastră crestere.

Sosind la punctul de vedere si simtire a propriei voastre realităti înalte cu toate simturile voastre, veti simti o mare schimbare în întelegerea voastră. Mintea voastră va fi capabilă să proceseze toate informatiile, care sunt disponibile pentru voi, si toate experientele voastre vor fi văzute cu o înaltă stiintă, si vor face mult mai mult sens, decît fac acum. Veti sti cum să le folositi în viitoarea voastră evolutie, si nu va exista tristete sau mînie, sau alte sentimente de vibratii joase, care vă blochează actiunile. Toate actiunile voastre vor fi bazate pe această întelegere, si veti fi atrasi către aceste experiente, care vă vor permite să folositi întelepciunea voastră, pe care ati cîstigat-o cu experientele voastre anterioare. Vă rugăm să lăsati această cunoastere să se stabilească în voi, pentru ca toate sufletele pe care le veti întîlni în realitatea voastră înaltă, să găsească de asemenea întelepciunea voastră utilă în vreun mod. Amintiti-vă că noi toti suntem Unu, si noi toti suntem în căutarea unei întelegeri mai înalte, a Tot Ce Este, si cunoasterea voastră, de asemenea este o parte din asta.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si din nou, vă cerem să aveti încredere deplină în tot ceea ce faceti, deoarece cu mai multă încredere intentiile voastre, devin chiar mai puternice si acest lucru vă permite să vă concentrati la complectarea tuturor pregătirilor necesare. Simtiti energia voastră, pentru că aceasta este mereu prezentă, si vă ajută să ajungeti în realitatea voastră mai înaltă, la momentul potrivit în Acum.

Canalizat de MADAD
Sursa: SaLuSa ThroughFaith And Hope
Traducere: Florika


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge