Home > > Montague Keen - 28 Iunie 2015

Montague Keen - 28 Iunie 2015

Mesaj de la Montague Keen 28 Iunie 2015

Mîinile invisibile care domnesc peste lumea voastra continua sa ceara varsare de sînge. Ele trebuie sa fie respectate cu orice pret. Veti vedea în continuare o multime de morti inocente cînd se vor încrunti vietii de pe pamînt. CONTROLUL MENTAL este un instrument puternic. El este utilizat pe victimele lor, pentru ca ei sa-si execute uciderile lor planificate cu grija, a oamenilor nevinovati. Desi în majoritate este vorba de înscenari montate cu pavilion fals, televiziunea este folosita pentru a crea suficienta FRICA, pentru ca sa acceptati orice legi pe care ei le propun pentru a va proteja. Învatati sa distingeti înscenarile de asasinate. Acei care vor sa stapîneasca Pamîntul nu au nici un fel de respect, nici macar nevoie de rasa umana. Am subliniat adesea ca TOT ceea ce ati învatat la scoala si la universitate NU ESTE ADEVARAT; acest lucru a fost proiectat pentru a controla mintile voastre.

____________________

Comentariul lui Veronica

Fostul, marele Dr John Mack, a subliniat la intentia mea, ce placere a fost pentru el, faptul de a sti ca mintea mea nu fusese INTOXICATA de învatatura de la universitate.

____________________

O data ce veti deschide usa adevarului, veti gasi toate raspunsurile la întrebarile care v-au scapat pîna acum. Observati locurile înalte de la putere, si veti vedea simbolurile MAGIEI NEGRE care sunt evidente peste tot în jurul lor. Totul se gaseste, prezentat în plina zi. Înainte erati prea adormiti pentru a le da atentie.

Exista oameni cu intentii bune în lumea voastra, care sunt treji si care au cautat adevarul. Este dorinta lor sa îl împartaseasca cu voi. Michel Tsarion este un expert în magia neagra, care este folosita împotriva voastra, pentru ca sa va domine. Michel a crescut la Belfast, în Irlanda de Nord. El are o experienta în prima mîna despre coruptie si controlul mental, care erau folosite pentru a alimenta un conflict perpetuu. Michael nu era decît un baietel, cînd si-a început cercetarile. În prezentarea sa YouTube NEPHILIM REPTILIAN ANUNNAKI ENDGAME, el explica tot ceea ce aveti nevoie sa stiti. Munca sa este exemplara si de mare valoare pentru trezirea umanitatii.

Va cer sa va luati timp pentru a privi «Istoria crestinatatii, cum crestinatatea a fost inventata». HISTORY OF CHRISTIANITY – HOW CHRISTIANITY WAS INVENTED. V-am semnalat de mai multe ori ca Isus, Maria si Iosif, a Bisericii Romano-Catolice, NU AU EXISTAT NICIODATA. Aceasta prezentare va ofera dovada ADEVARULUI pe care trebuie sa-l cunoasteti. Catolicismul Roman SE BAZEAZA PE MINCIUNI. El stapîneste lumea voastra de mai mult de 2000 de ani cu frica. Cum acesti oameni demonici au putut sa creeze frica de IAD ? Ei stapînesc multimile cu ajutorul controlului mental. Ei continua mereu. Ceea ce trebuie sa stiti, este ca toate acestea se bazeaza pe minciuni. Nu a fost nici-o CRUCE, nici RASTIGNIREA, pe care lor le place sa v-o prezinte pentru a va învinovati. VOI NU V-ATI NASCUT ÎN PACAT. Voi v-ati nascut datorita uniunii iubitoare între un barbat si o femeie. Acesti oameni urasc umanitatea. Ei vor sa o distruga. Voi trebuie sa reveniti la religia IUBIRII care exista înainte ca Roma sa fi preluat puterea. Ei iau masuri acum pentru a aduce distrugerea. Este din aceasta cauza ca va implor sa fiti deschisi la Adevar. Nu va scufundati în somnambulism, în fata propriei voastre anihilari.

Voi trebuie sa stiti cine sunt Illuminati, si cum reusesc sa controleze în mod deschis umanitatea ; si cui trebuie sa dea socoteala. Nu este din cauza ca ei se aseamana voua, ca asta înseamna ca sunt ca voi. Exista specii pe Pamînt care doresc sa pastreze Pamîntul pentru ele însasi. Planurile lor consista în a elimina umanitatea în asa fel, încît ei sa fie liberi sa traiasca asa cum vor. Ei nu doresc sa pastreze o fata omeneasca pentru întotdeauna. Trebuie sa întelegeti acest lucru, pentru ca sa va protejati, pe voi si pe semenii vostrii. Daca va întrebati cine sunt Illuminati etc., va sugerez sa priviti « Cum au fost creati Illuminati » : HOW THE ILLUMINATI WERE CREATED, care explica originile lor.

Nu aveti timp de pierdut. Stingeti televizorul si pregatiti-va pentru a mentine suprvietuirea omenirii. O persoana prevenita face cît doua. Asigurati-va sa nu cedati din nou la minciunile lor. Eliberati energiile benefice ale Pamîntului, prin liniile telurice (Ley). Acest lucru va opri scurt, pe acei care sunt DIABOLICI în calatoria lor. Ei nu pot exista în lumina. Atunci cînd fiecare tara va elibera energia benefica, totul se va schimba. Voi nu aveti nevoie de arme sau tancuri, doar folositi intentia voastra pentru a face sa iasa lumina din liniile telurice. Depinde de voi ca sa le eliberati.

Cer poporului irlandez sa elibereze energia Irlandei, în mod special la TARA. Acest lucru va face o diferenta enorma. Folositi puterea INTENTIEI pentru a elibera pe acei care sunt sub controlul lor, fara a fi constienti, si care sunt folositi de catre Cabala, pentru a executa planurile lor. O data ce controlul lor va fi eliminat definitiv, atunci veti obtine puterea voastra înnascuta din nou, si va veti simti radianti.

Draga mea, aveti încredere în dezvoltarea cu succes, ea va veni. Aceste timpuri ultime, sunt dificile. Ai nevoie sa te odihnesti. Fii indulgenta cu tine însati.

Etern, al vostru Monty adorat.

( Nota lui Veronica: ’’ATENTIE’’: Nu pot semna petitii în SUA. Adresa mea nu este acceptata acolo, pentru ca eu locuiesc în Marea Britanie’’).

_______________________

( * NdT: Inhibitorii de aromataza sunt medicamente folosite în tratamentul cancerului mamar si ovarian la femei. Unele tipuri de cancere necesita estrogen pentru a creste. Aromataza, este o enzima care sintetizeaza estrogenii. Inhibitorii de aromataza, blocheaza sinteza estrogenului, si asta reduce nivelele de estrogen, si frîneaza dezvoltarea cancerului).


Website: The Montague Keen Foundation
Traducere: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.