Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Montague Keen - 5 Iulie 2015

Montague Keen - 5 Iulie 2015

Mesaj de la Montague Keen 28 Iunie 2015

Draga mea, suntem fericiti sa vedem ca exista atît de multe informatii inundînd planeta de la un capat la altul, despre sistemul de control care controleaza lumea. Acum este descoperit în fata dvs. Din pacate multi refuza înca sa vada adevarul. Da, stiu ca este în contra a tot ceea ce au acceptat ca adevar, primit prin educatie si conditionare. Cabala a avut mult succes în ultimii 2000 de ani, deoarece a ascuns adevarul foarte bine. Toate tarile din lumea voastra, întreaga omenire, a suferit de acest control. Viata a devenit o lupta pentru supravietuire.

Acum, multi dintre dvs. sunt în cautarea a ceea ce era ascuns. Dvs. sunteti în curs de a descoperi adevarul prin voi însisi. Tot ceea ce aveti nevoie, este de un pic de orientare. Acum stiti ca razboaiele se duc pentru a potoli setea controlatorilor care cer un sacrifciu de sînge. Abuzul Ritualului Satanic este practicat zilnic, ca o parte a acestui control. Nu poate fi oprit pîna cînd nu veti fi pregatiti pentru a-l putea privi, si apoi facînduse ceva în aceasta privinta. Întrebati-va de ce politia dvs. nu tine evidente privind copii care díspar. Politia are registre detaliate de toate masinile care au fost furate, si eu cer sa cercetati ¿ Ce este cel mai important ? Trebuie sa va treziti la tot ce se petrece în jurul vostru în fiecare zi.

Multi refuza de asemenea sa priveasca cu o minte deschisa la Irlanda. Pîna cînd nu veti întelege ce a fost Irlanda, dvs. va pierdeti timpul pentru sa va treziti.

Andrew Bartzis a declarat : ‘’Irlanda este cea cea mai importanta parte a sistemului Pamîntului, despre fundatia sa originala înainte de dominatie si înainte ca, controlul sa fi intrat în functie în vigoarea dominatiei. Controlul a avut de a face cu Pamîntul, ca un fel de constiinta a unitatilor positive, si de acolo, au început sa-l infecteze; la nivelul sau cel mai de baza, Irlanda este … cheia firmamentului. Trebuie sa va aduceti intentiile din nou la suprafata Pamîntului, si sa schimbati într-adevar Liniile Ley, pentru ca geometria originala a Pamîntului, reteaua sacra cósmica, sa înceapa sa depaseasca si sa înlature geometria MASONICA. Mergeti desculti pe pamînt, aduceti-va rugaciunile, intentiile dvs., începeti sa practicati purificarea spirituala. Începeti sa întelegeti ca lumea în care traiti, în special Londra, este într-adevar un loc cu vrajitorii’’. (Exista mult mai multe, ascultati dvs. singuri.)

(Veronica: Am fost încîntata sa împartasesc acest e-mail al lui DW. El ceruse ajutor pentru a descoperi adevarul. Sunt sigura ca nu se va supara daca va împartasesc ceea ce era emotionat de a afla: ‘’Druizii sunt mai antici decît egiptenii, cultura egipteana are o datorie fata de druizii din Irlanda. Druizii din Irlanda au fost primii Constructori/Tutori ai Civilizatiei ‘’. Investigati dvs. singuri. Întotdeauna este cel mai bine sa gasiti adevarul prin voi însisi).

Aveti de ales. ? Puteti sa ramîneti prinsi în sistemul de control al minciunii si al înselatoriei, sau deschideti ochii si mintea voastra la tot ceea a fost tinut ascuns. Lasati-va prejudecatile la o parte. Ati fost încurajati sa priviti cu dispret la poporul Irlandez ? DE CE ? ? Ce este ceea ce vor sa evite sa vedeti ? Guvernul irlandez raspunde Coroanei, si Uniunii Europene. Raspunsul pentru libertatea omenirii se gaseste în Irlanda. Cînd Veronica si Andrew Bartzis au prevazut o vizita în Irlanda, Veronica a fost atacata si aproape ca si-a pierdut viata. Si lui Andrew inclusiv i sa interzis sa vorbeasca din nou despre Irlanda. Controlorilor lui s-au temut de ceea ce putea descoperi, si din cauza asta li sa împiedicat vizita. ? Ce va spune acest lucru ? În continuare, spiridusii s-au extins pentru a sabota achizitionarea unui centru în Irlanda. Nu am renuntat la crearea Centrului. Este înca cea mai mare dorinta a noastra de a elibera umanitatea din sclavie, si de a crea o lume mai buna pentru toti prin centre. O vom face, asta nu poate fi oprit, pur si simplu ne-a întîrziat. Poporul Irlandei se trezeste si spune NU. Acum, avem nevoie ca ei sa învete ceea ce este Irlanda, si cum putem sa eliberam omenirea de sub controlul corupt. Tot ceea ce au învatat, este exact opusul adevarului.

Cabala este pe deplin constienta ca sistemul sau de control dispare. Ei nu pot exista în lumina. Trezirea voastra le provoaca MARI probleme. Ei vor realiza înca multe asasinate la întîmplare, într-un efort de a cauza frica printre voi. Acest lucru(frica), le da un mai mare control asupra vietilor voastre. Sa nu cadeti în acest lucru din nou. Este suficient deja. Toate asasinatele trebuie sa se opreasca. Dvs. aveti capacitatea de a crea o lume mai buna. ? Sunteti pregatiti sa faceti putin efort pentru aceasta ? Apelul este pentru ca omenirea sa iasa pentru a lua masurile necesare pentru ca sa fiti liberi si de asemenea pentru toate generatiile viitoare. Pentru poporul din Irlanda : dumneavostra aveti posibilitatea de a elibera Irlanda si toata omenirea din robie. Faceti din acest lucru misiunea voastra.

Mergeti împreuna si uitati diferentele voastre. Lucrati ca unul, ca sa va eliberati pe voi însisi. Nu aveti de ce sa va fie teama. ? Ce poate sa va faca 1% lui 99% ? Fara tine, Cabala este inutila. Nu poate functiona fara ajutorul tau. Dorim sa mincam mîncare buna, sa bem o apa pura si limpede, sa respiram aer curat. Acest lucru va face o mare diferenta în vietile voastre pe Pamînt.

Cabala a planificat sa distruga tot ce se poate în luna SEPTEMBRIE. Acesta este motivul pentru care Papa va vizita Statele Unite. Sa nu credeti pentru nici o clipa, ca el vine cu intentii bune. Ei planuiesc sa ia în mod deschis controlul lumii voastre. Acesta este momentul de a face planuri pentru a preveni aceasta distrugere a umanitatii. Aceasta este lumea voastra, care a fost uzurpata de ei.

Veronica a lucrat cu mine de la trecerea mea la starea de spirit, acum 11 ani, pentru a obtine informatiile de care dvs, aveti nevoie sa fie disponibile, pentru ca sa va eliberati pe dvs. însisi. A fost o calatorie dificila pentru ea. Ea si-a pierdut familia si prietenii în acest proces. Atacurile împotriva ei continua. Se schimba, din cînd în cînd, ca sa o prinda cu garda jos. Viata ei nu este usoara. Scopul ei este sa vada omenirea libera. Înainte ca sa se uneasca cu mine în viata de apoi. ? O veti ajuta sa realizeze acest lucru ?

Veronica, draga mea, te rog fii amabila cu tine însuti. Ia o pauza cînd este possíbil. Vom reusi, este scris în acest fel.

Dragostea mea, te inconjoara mereu. Te adora, Monty.

(Comentariul lui Veronica: Site-ul meu web a fost spart. Au fost eliminate interviurile mele cu Andew Bartzis. Monty vorbind de viata de apoi, de asemenea a fost distrus. Acest lucru arata în mod clar ca ‘’ei’’ nu vor ca dvs. sa priviti în directia Irlandei).
Website: The Montague Keen Foundation
Traducere: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge