Home > > Montague Keen - September 23, 2012

23 Septembrie 2012

Pe 23 Septembrie, este aniversarea zilei in care ai devenit mireasa mea. Fericirea noastra a fost atat de mare incat ne-am gandit ca va fi asa pentru totdeauna. Noi suntem impreuna pentru totdeauna, dar nu chiar in modul in care ni l-am imaginat. Acum, te asist in munca ta pe Pamant si acest lucru trebuie vazut ca atare. Vor fi momente in care nu vom putea comunica; oamenii vor intelege asta. Te-am avertizat ca nu va fi usor, ca vor fi obstacole pe drum. Determinarea ta de a reusi este de laudat. Aceasta este calea ta divina. Eu pot doar sa te asist. Sunt multi altii pe aceasta parte a vietii, care stralucind, ghideaza pentru a fi facut ce trebuie. Te rog sa te asiguri ca esti pregatita intotdeauna. Atacul asupra ta, duminica trecuta, in mijlocul zilei, cu oameni in jur, ar trebui sa fie ca un avertisment ca intotdeauna trebuie sa fii in garda. Cei intunecati lupta pentru existenta lor. Ei vor lupta cu oricine radiaza asupra lor lumina. Trebuie sa te odihnesti. Nu poti sa duci pe umerii tai totul. Sunt bucuros sa vad ca totul devine mai clar. Niciodata nu ai banuit legaturile pe care le ai cu anumite locuri datorita multelor tale vieti pe Pamant.

Toate incercarile de a incepe al treilea razboi mondial cu Iranul au esuat. Poporul iranian nu are nici o dorinta de a avea un razboi cu cineva. Sunt doar cativa care vor razboi. Este timpul ca uciderile sa se opreasca. Nu va fi loc pentru cei care provoaca razboi atunci cand umanitatea se va intoarce la Lumina. Pe masura ce majoritatea isi ridica vibratiile, ei incep sa vada clar manipularea pe care o realizeaza cativa asupra lor si o resping. Ei nu mai vor sa fie pacaliti sa accepte motive false pentru inceperea unui razboi. Sacrificarea fiintelor nevinovate nu va fi acceptata, indiferent de motiv. Voi stiti ca aceleasi motive au fost folosite de-a lungul secolelor; aceeasi formula veche mereu. Dar aceasta formula nu va mai functiona. Cei fara suflet vor trebui sa se mai gandeasca.

Cine pe Pamant ar putea crede ca va fi o invazie a extraterestrilor! Cine ar vrea sa invadeze o planeta inchisoare, pentru un alt motiv decat pentru a elibera umanitatea de sclavia impusa de Cabala. Ar trebui sa ii primiti cu bratele deschise pentru ca salvatorii vostrii sa va “invadeze”. Cabala a planuit aceasta invazie – “Proiectul Bluebeam”- de ani de zile. Era doar o chestiune de timp pana cand s-ar fi intamplat. Ei aveau tehnologia pregatita si erau gata de actiune. Dar oamenii sunt acum mai intelepti si nu mai pot fi pacaliti de propaganda falsa si isteria care au functionat in trecut. Lumina adevarului straluceste puternic in lumea voastra si devine mai puternica cu fiecare zi ce trece. Marea trezire se intampla. Nu poate fi oprita. 2012 este anul vostru in care trebuie sa realizati cine sunteti si de ce sunteti capabili, indata ce catusele sunt inlaturate. Veti fi liberi sa va bucurati de viata pe o planeta in care domneste pacea si armonia. Nu mai este un vis; se intampla. Curajul vostru si dorinta de a explora adevarul au adus acest lucru. Nu mai exista cale de intoarcere.

Va fi distractiv sa invatati adevarata voastra istorie. Acest lucru singur, va face o diferenta enorma. Istoria ar trebui sa fie bazata pe fapte, nu pe fictiune. Cei cativa responsabili pentru crearea fictiunii vor fi cunoscuti pentru fraudele pe care le fac. Acest lucru ii va supara pe unii, pentru ca au putut a creada toate minciunile lor. Ei nu sunt singurii: atat de multi au acceptat sau au fost fortati sa accepte. Din pacate, cei care s-au impotrivit au fost ucisi. Dorinta de a supravietui au fortat pe unii sa accepte doctrina lor falsa. Din pacate, ei au dus mai departe aceasta doctrina din generatie in generatie. Acesta este modul in care a supravietuit. Atunci cand intunericul va fi complet ridicat veti vedea si experimenta viata ca niciodata inainte. Va deveni o experienta plina de bucurie. Intunericul nu poate si nu va supravietui in lumina. Voi, pe de alta parte, veti deveni Fiintele de Lumina care sunteti.

Sunt puse multe la locul lor pentru a se putea intampla acest lucru. Nu mai aveti mult de asteptat. Ambele parti ale vietii lucreaza impreuna ca unul. Este o operatiune comuna. Suntem aproape acolo. Sincronizarea este corecta. Am asteptat atat de mult timp acest lucru. Avem nevoie ca anumiti oameni sa fie pe pozitie, astfel incat sa fie o tranzitie usoara.

Irlanda va juca un rol important in restabilirea adevarului. Totul va fi dezvaluit ca fiind Tara Sfanta a poporului arian – oamenii din Lumina. Lumina lor va straluci puternic inca o data pe masura ce calatoresc in toate colturile Pamantului, asa cum au facut in trecut, pentru a impartasi lumina lor cu ceilalti. Irlanda este gata sa isi dezvaluie secretele care au fost atat de brutal ascunse sau distruse de care cei care erau in control. Irlandezii, de pretutindeni, vor imbratisa adevarul. Toate natiunile se vor uni in prietenie, si nu vor mai declara niciodata razboi si niciodata nu ii vor mai suprima pe altii datorita lacomiei pentru control. Poporul irlandez trebuie sa spere ca Mr Kenny nu va abandona copiii inocenti pe care i-a aparat nu demult, asa cum este cunoscut de catre cei care i-au abuzat si zdrobit fara mila. Ati parcurs un drum lung in acest an 2012. Mai aveti de trecut doar prin etapele finale si acum ca sunteti mai deschisi si intelepti, puteti vedea ca rezultatul final este la indemana.

Draga mea sotie are atat de multe pe umerii sai. Va rog sa intelegeti daca ocazional, ea trebuie sa fie in alta parte lucrand in numele vostru. Ea va va putea explica intr-o zi si voi veti stii adevarul colaborarii voastre. Veronica si cu mine am lucrat impreuna in multe vieti, asa ca lucrul impreuna vine in mod natural pentru noi.

Draga mea, incearca sa ramai calma si pregatita. Te vor ajuta si altii. Tu stii ce ai de facut. Ai incredere ca tot ajutorul de care ai nevoie iti va fi dat. Eu, si altii vom fi alaturi de tine mereu.

Pentru totdeauna adoratorul tau, Monty


Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.