Home > > Montague Keen - October 21, 2012

21 Octombrie 2012

Draga mea, muncesti din greu pentru a-ti indeplini misiunea. Nu dispera: desi iti apar in cale obstacole, nimic nu va opri rezultatul. S-a prezis acum multe sute de ani in urma, ca acest lucru se va intampla atunci cand va fi momentul potrivit. Este inevitabil. Timpul pentru aceasta mare schimbare este acum. Puterea celor 99% care cer schimbare nu poate fi ignorata. Pana acum, ei au fost sclavii minoritatii, dar acum pot vedea coruptia asa cum este, si nu mai vor sa faca parte din asta. Ei se vad acum ca pe niste Fiinte Suverane, cu libertatea ca fiind dreptul lor divin.

Trebuie remarcat ca atunci cand votati pentru cineva, predati libertatea voastra acelei personae. Va rog sa luati in considerare acest lucru cu atentie. Sa nu va lasati pacaliti de publicitate si propaganda. A vota este un lucru serios. Aveti dreptul sa scrieti “Nici unul de mai sus”. Tot ce faceti in acest moment de schimbare, are consecinte serioase pentru viitor. Spalarea creierului este folosita pentru a va da un sentiment fals de securitate, si promisiunile care va sunt facute nu se vor indeplini niciodata. Sclavii se lasa pacaliti de fiecare data, insa cei treji nu. Ascultati-va inima. Fiti sinceri cu voi insiva. Viitorul planetei voastre este in mainile voastre.

Cabala va promite orice doar ca sa tina sub control. Ei se agata de un fir, incercand cu disperare sa isi pastreze castigurile necinstite. Incet, dar sigur, ei ajung la concluzia ca nu va mai pot pacali. Cererea lor pentru al treilea razboi mondial este contracarata si acest lucru ii lasa expusi si umiliti. Este momentul sa se opreasca crimele din toate tarile. Sunteti cu totii frati. De ce ati vrea sa va ucideti unul pe altul?

Au loc dezvaluiri despre abuzurile facute asupra copiilor de catre pedofili cu functii inalte. V-am promis ca adevarul va iesi la iveala din toate directiile. Multi incearca sa evite ca numele lor sa fie publicate, dar valul adevarului nu poate fi oprit. Acesti oameni malefici vor afla acum ce au indurat victimele lor, pentru propria lor placere. Sa nu va razbunati. Expunerea lor va fi suficienta. In caz contrar, va veti cobori la nivelul lor. Trebuie sa va mentineti calmi. Mentalitatea colectiva va scade vibratia si va tine sub controlul lor, in timp ce constiinta deplina va ridica vibratia la inaltimi mari, pe care Cabala nu le-ar putea atinge niciodata. Existenta lor depinde de sprijinul vostru. Dar voi nu aveti nevoie de ei. Impreuna, sprijinindu-va reciproc, sunteti Fiinte Suverane puternice. Totul este pregatit pentru a va ajuta sa faceti pasii finali spre LIBERTATE, intr-o lume in care toti sunt egali si puteti trai impreuna in demnitate si in respect pentru celalalt. Iubirea, nu frica, va domina totul si lumea se va bucura de libertate. Va rog sa vizualizati care va fi viitorul vostru. Creati-l in mintile voastre, si apoi va deveni realitatea voastra. Aveti puterea sa faceti asta.

De asemenea, trebuie sa va pregatiti pentru a accepta adevarata voastra istorie a lumii. Acest lucru ii va supara pe multi, dar adevarul trebuie spus si inteles. Draga mea, ai vazut in saptamana asta, cum cei intunecati incearca in toate modurile posibile, sa acapareze Lumina cu intentia de a o distruge. Chiar cu tot ce stii, ai fost complet socata de modul indraznet in care ei cauta sa distruga tot ce este bun si pur. Uitati-va la toate locurile sacre din lumea voastra pe care Cabala a incercat, fara rusine, sa le profaneze si sa le distruga. Acum, in sfarsit, oameni cinstiti din intreaga lume iau problemele in propriile maini, si recupereaza ceea ce le apartine in mod drept. Cabala nu apartine in aceasta lume – o lume pe care o abuzeaza in scopuri personale. Acestia poarta o masca care i-au servit bine pana acum; dar pe masura ce va treziti, puteti vedea cum le aluneca masca, dezvaluind intunecimea lor josnica. Hainele si bijuteriile fine, nu vor ascunde tot ceea ce va iesi la lumina. Pacat de ei pentru ca se ascund de lumina. Tot ceea ce a fost luat de la voi, va fi returnat. Banii care au fost inventati pentru a va controla, nu vor mai fi necesari. Banii au servit pentru a tine omenirea in sclavie, acesta a fost scopul lor. Treptat, totul este dezvaluit si corectat astfel incat sclavia sa inceteze, si libertatea sa inceapa.

Ai de partea ta pe cineva care intelege importanta misiunii tale si te va ajuta in tot ce faci. Ti-am spus ca vom aduce oamenii potriviti in calea ta, si asa am facut. Te rog sa te odihnesti cat de mult poti in aceste timpuri aglomerate. Nici o piatra nu va fi lasata neintoarsa. Vom reusi.

Sa stii ca esti iubita si pretuita, si intr-o zi vom fi din nou impreuna, sa ne continuam munca pe aceasta parte a vietii. Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.