Home > > Montague Keen - December 9, 2012

9 Decembrie 2012

Se spune ca multi au fugit deja de pe planeta Pamant. Ei detin o tehnologie care este dincolo de imaginatia voastra. Aceasta tehnologie a fost tinuta secret in mod intentionat fata de oameni. In cele mai multe cazuri, doar clonele raman in urma. Mai multi au sperat sa fuga dar au fost respinsi. Acesta este finalul jocului pentru care v-ati pregatit. Doar pentru ca mass-media nu va spune, nu inseamna ca nu se intampla. Ei au depozitat aur de ani de zile pentru a pregati acest exod in masa. Acestia trebuiau sa fie pregatiti in cazul in care aranjamentele lor pentru Noua Ordine Mondiala nu ar fi mers conform planului. Pentru ca atat de multi oameni buni au fost pregatiti sa impartaseasca informatia cu cei care au fost suficient de intelepti ca sa asculte si sa tina seama, planurile lor de preluare a planetei au fost distruse.

Cunoasterea antica este in curs de cercetare. Inimile si mintile se deschid pentru adevar. Nu am spus niciodata ca va fi usor. Trebuie sa dati dovada de hotarare pentru a apara adevarul si integritatea in orice moment. Chiar insusi Papa a recunoscut, saptamana trecuta, ca ceea ce Biserica a invatat de secole nu este de fapt, adevarat. Acest lucru nu inspira incredere in aceasta institutie, nu-i asa? Observati ca acest lucru nu a aparut in mass-media. Ma intreb de ce! Cabala inca vrea sa profite de pe urma oamenilor, care inca cred in Marele Mit. In primul rand, trebuie sa va intoarceti in trecut sa descoperiti adevarul. Apoi, inaintati cu incredere, stiind cine sunteti si cum ati ajuns pe planeta Pamant. Oamenii care au lucrat impreuna in vietile trecute, lucreaza acum tot impreuna fericiti, pentru a revendica planeta si a o duce intr-un viitor de aur. Fiecare dintre voi are un rol important de jucat. De aceea v-ati intors.

Fiecare dintre voi va dezvolta o cunoastere interioara care va va ghida si proteja. Veti fi capabili sa vedeti atunci cand sunteti mintiti; aura persoanei se va schimba. Va fi evident pentru toti. Totul va fi va fi exact opusul la ce experimentati astazi. Toate bolile facute de oameni vor disparea fara urma. Bolile au fost o mare sursa de venit pentru Cabala. De asemenea, este un instrument in controlarea oamenilor, facandu-i docili. Au fost distruse vieti pentru ca oamenii au cumparat orice reteta le-a prescris medicul. Ei au ascultat ca oile si vietile lor au fost distruse; in tot acest timp au crezut ca totul a fost pentru binele lor.

Frica este administrate prin intermediul religiilor, profesiei medicale si a legilor. Cine vorbeste de IUBIRE? care este cea mai importanta experienta pe care o veti avea pe Pamant. Iubirea adevarata, care conecteaza oamenii de secole, nu poate fi niciodata stinsa. Indiferent de cat de mult timp ia sa se regaseasca partenerii, iubirea lor niciodata nu moare. Este cea mai pozitiva si puternica energie care exista. Hraniti-o. Pretuiti-o. Este un dar rar.

Cheia viitorului este aproape la indemana. Trebuie doar sa punem anumite lucruri in ordine. Totul trebuie sa fie la locul potrivit, la momentul potrivit. Nu trebuie sa interpretam gresit nici o situatie. Tu ma stii, dragostea mea, ca am fost meticulos in tot ce am facut pe Pamant. Ai inteles si ai respectat asta. Noi continuam sa depunem eforturi mari in a preveni Al Treilea Razboi Mondial. Este prima data cand cei care se vad ca fiind Marile Puteri au devenit neputiinciosi. Atunci cand omenirea, in masa, cere pace, atunci pace va primi. Este timpul sa deveniti fiintele spirituale de lumina care fiecare dintre voi sunteti. Invatati sa vedeti lumina in totul, indiferent cat de inchis sau reprimat este. Acesta este intotdeauna un inceput bun. Cand va veti intoarce in starea de Spirit, veti vedea clar ca nu puteti fi altceva decat voi insiva. Toate capcanele de putere si de statut dispar fara urma. Toate valorile false impuse asupra voastra de catre cei in control sunt fara sens. Asemenea lucruri sunt menite sa va tina pe o falsa pista de viata, tinandu-va limitati la tot ce ar putea fi. In curand veti fi liberi sa experimentati minunea a tot ce este. Universul este gata sa va ureze bun venit acasa, din nou. Pamantul este doar o parte a intregului.

Unele parti ale planetei voastre au fost tinute ascunse fata de voi. Exista portaluri imense, stiute doar de catre cei putini care le folosesc pentru a pleca de pe planeta, pentru a stoca bogatiile care le-au dobandit prin mijloace necinstite. Majoritatea dintre voi nu are nici o idee ce au facut acesti intrusi nu doar planetei voastre, ci si fiecaruia dintre voi. Momentul pentru adevar este ACUM. Fiecare dintre voi va fi ghidat pentru a va deschide mintea. Aveti incredere in informatia care vine prin Sinele vostru Superior. Deschideti-va la potentialul vostru maxim. Fiecare dintre voi este puternic: trebuie doar sa va conectati la aceasta putere. Va va fi oferit orice ajutor, pentru a va ajuta sa deveniti cine sunteti cu adevarat.

Sa stiti ca exista oameni care se straduiesc sa va aduca dovezile necesare. Ei isi ofera timpul si fac sacrificii mari pentru a va aduce adevarul, si prin urmare, sa va elibereze. Tot ceea ce a fost ascuns va fi dezvaluit. Asa este menit sa fie. “Putinii alesi” si-au asumat aceasta sarcina. Ei au nevoie sa le trimiteti iubire si lumina. Energia voastra este necesara pentru a aduce acest lucru. Ganditi-va doar ce poveste uimitoare veti avea sa le spuneti viitoarelor generatii despre rolul voastra in salvarea planetei. Fiecare dintre voi merita sa faca parte din acest mare proiect. Impreuna, nu vom putea pierde.

Fiti pregatiti pentru orice eventualitate. Cabala va continua sa faca lucrurile dificile pentru voi. Fiti puternici si sinceri cu voi insiva. Sa fiti intotdeauna curajosi si increzatori ca sunteti pe drumul cel bun. Voi sunteti UNA – UMANITATEA – fara separari, indiferent de rasa sau credinta. Voi sunteti cu toti frati si surori, avand o experienta de viata pe Pamant.

Draga mea Veronica, continua cu planurile tale, impreuna cu cei dragi, care sunt intotdeauna alaturi de tine.

Adoratorul tau, Monty


Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.