Home > > Montague Keen - February 3, 2013

3 Februarie 2013

Schimbul de informatii este extrem de important in procesul trezirii. Este esential sa intelegem ca e timpul sa fim eliberati din stransoarea intunericului asupra planetei. Fiecare gand si actiune are energie, prin urmare asigurati-va ca nu irositi energie pretioasa pe trivialitatile care sunt folosite pentru a va distrage atentia de la situatia delicata in care sunteti. Ei au folosit cunoasterea antica impotriva voastra. V-am incurajat sa cercetati cunoasterea antica, pentru ca acolo veti gasi toate raspunsurile pe care le cautati.

Cei intunecati au preluat planeta si umanitatea in antichitate. Aceleasi familii, de-a lungul secolelor s-au casatorit intre ei, pentru a se asigura ca secretele lor sunt in siguranta. Ati fost obligati sa ii serviti, sa ii sprijiniti in orice mod, in timp ce planurile lor pentru voi erau intunecate si sinistre. Am incredere in abilitatea omenirii de a se trezi si a spune “Am suferit destul. Nu va mai sprijinim. Dati inapoi tot ce ati luat de la noi in mod ilegal.”

Preluarea planetei voastre a fost un act ilegal pentru care ati suferit enorm. Pe insula Irlanda, oamenii au suferit mai mult decat oricine ca urmare a acestei preluari. Cei Intunecati au trebuit sa se asigure ca poporul irlandez nu va afla niciodata cine este cu adevarat, pentru ca atunci cand in sfarsit isi va descoperi adevarata istorie, cei intunecati vor fi demascati. Acest lucru este ceva ce nu vor ca lumea sa stie.

Incet, dar sigur, dovezile ies la lumina. Oamenii se trezesc la realitate, nu la iluzie. Oamenii au fost facuti sa sufere in fiecare aspect al vietii lor. Dezastrele sunt accelerate, pentru a se asigura ca oamenii traiesc in frica si nu au timp sa vada clar ce li se face. Nu aveti timp de pierdut. Fiti responsabili si cautati adevarul. Confruntati faptele si ocupati-va de ele. Nu este timp de pierdut pentru ca viitorul vostru si al planetei voastre este in joc.
Noi, cei in Spirit, va calauzim in directia corecta. Sa nu renuntati niciodata la speranta, pentru ca puteti face orice atunci cand va concentrati asupra a ceea ce aveti de facut. Voi aveti puterea sa puneti capat varsarii de sange si la violenta care este atent orchestrata de Cabala.

IUBIREA….nu pot sa exprim indeajuns importanta iubirii, pentru ca odata cu iubirea, vine pacea si armonia, iar acest lucru este scopul vostru. Exista un univers infinit acolo, care va asteapta sa reveniti acasa. Voi luptati pentru existenta voastra. Veti fi de acord cu siguranta asupra faptului ca 99% nu pot esua. Luati decizii numai din vibratia inimii: nu va va induce niciodata in eroare. Pe de alta parte, voi ati fost invatati de catre cei care va controleaza sa folositi logica. Este timpul sa vedeti cea ce este cu adevarat. In curand va veti trezi la intregul vostru potential si va veti vedea pe voi insiva ca pe niste spirite puternice avand o experienta pe planeta Pamant.

Atat de multi dintre voi sufera. Va simtiti neajutorati si pierduti, si de fapt asta este ceea ce vrea Cabala. Blocajele si obstacolele pe care incercati sa le depasiti, toate fac parte din reteaua de control. Vedeti-le pentru ceea ce sunt, confruntati-le cat de bine puteti. Vorbind cu ceilalti, veti reusi sa vedeti o imagine de ansamblu, si veti vedea ca voi nu sunteti in nici un caz singuri in aceasta lupta pentru adevar si dreptate. V-am spus de multe ori ca ei folosesc aceeasi formula mereu. Acum, este atat de evident pentru cei care aleg sa vada. Inlocuiti frica cu iubire, si aveti incredere ca lumina va triumfa asupra intunericului. Sufletul vostru va va spune ca urmati calea cu care ati fost de acord inainte sa reveniti pe planeta Pamant. Ceea ce ati fost obligati sa invatati cu privire la istoria si religia voastra este FALS, iar acest lucru a condus la starea actuala a lumii voastre. Misiunea voastra este sa schimbati acest lucru, si trebuie sa faceti orice este necesar pentru a realiza aceasta misiune. Amintiti-va cine sunteti si de ce sunteti pe Pamant. Aceasta este prioritatea voastra. Veti sti in cine sa aveti incredere si cine este pe calea cea buna. Desi vor fi facute multe lucruri pentru a va insufla indoiala, aveti incredere in judecata voastra. Profeti mincinosi sunt din abundenta in aceste timpuri, toti promitand orice simt ei ca va vor ademeni departe de adevar si iubire. Este atat de usor sa alegeti ceea ce pare un drum usor: ei il fac sa fie atat de primitor, dar va rog sa nu cadeti in asemenea capcane. Fiti intelepti si atenti in orice moment. Voi traiti momente dificile si trebuie sa fiti pe deplin constienti de acest lucru. Este o lupta dificila, dar atunci cand veti reusi, veti vedea lumea asa cum nu ati mai vazut-o inainte, cu orice control si intuneric eliminat. Coruptia va deveni o amintire indepartata. Va fi o lupta dar fiti siguri ca rezultatul final va fi tot ceea ce ati vrea sa fie.

Atacurile, psihice sau de alt fel, asupra oamenilor care fac aceasta munca sunt in crestere. Ei fac viata dificila si imi este greu sa imi vad sotia confruntandu-se cu astfel de lucruri. Noi o protejam dar atacurile vin prin altii de pe Pamant. Ei sunt proiectati sa provoace durere, stres si probleme financiare. Intotdeauna am avertizat ca ei nu vor renunta usor. Ei vor lupta pana la capat.

Fiti puternici, atenti si constienti tot timpul. Pastrati in mine scopul vostru si veti reusi.

Draga mea, as vrea sa fie mai usor pentru tine. Iubirea noastra te va sprijini in misiunea noastra.

Raman adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.