Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 26, 2011

SaLuSa, January 26, 2011

Lumea se afla in doua faze, iar una dintre aceste faze este marcata de vechea paradigma, care se destrama si nu mai poate tine oamenii subjugati. Faza care urmeaza sa se manifeste sustine schimbarea, pe masura ce stabileste noua paradigma, care va modela viitorul vostru imediat. Noua faza cauzeaza haos si confuzie in cei care se agata de vechile cai da actiune, avand o viziune ingusta sau chiar deloc a ceea ce viitorul va aduce. Totusi, atunci cand oportunitatea de a aduce la suprafata adevarul se va manifesta, acesta va fi treptat acceptat, iar oamenii din intreaga lume vor deveni uniti. Desigur, unii nu isi vor schimba credintele si ei vor parasi aceasta lume fara a avea vreo intentie de a trece prin procesul Ascensiunii. Aproape zilnic aflati de noi si noi revelatii despre cum ati fost indusi in eroare, aceasta aducand la suprafata o dorinta ardenta de a trece de aceste vremuri. Bazele unor asemenea schimbari cer un cadru legal si sustinerea celor ce isi doresc cu ardoare sa ajute umanitatea. Aici noi vom intra in scena atat pentru a ajuta cat si pentru a proteja pe cei care vor conduce campaniile schimbarii. Exista o necesitate de a va fi restaurata suveranitatea si de a se implementa legi care sa asigure ca acest lucru se si petrece cu adevarat.

Mijoacele pentru a realiza toate aceste actiuni sunt la indemana si odata demarate nici o alta interferenta nu va fi tolerata. Cei intunecati au avut momentul lor si o cortina imensa este data la o parte, punandu-se astfel punct domniei lor. Ei au stat efectiv la fraiele puterii pentru mii de ani si sfarsitul de ciclu ii afecteaza si pe ei la fel ca pe oricine altcineva. Ei au sperat sa amane si sa previna inevitabila trezire, dar Lumina a reusit cu adevarat sa ne inunde si va continua sa fie din ce in ce mai puternica. Ar trebui sa nu fie subestimata, desi o mare parte din actiunea ei trece neobservata, dar nu pentru inca multa vreme, deoarece aduce la suprafata ceea ce este mai bun in cei ce se trezesc. Brusc exista mai multi oameni care doresc sa ajute la aducerea acestor schimbari, puterea lor fiind foarte mare.  

Noi, cei din Federatia Galactica, va incurajam pe toti sa contribuiti intr-un fel sau altul, la protestele zgomotoase, care cer o noua conducere, care sa va duca mai departe intr-o noua etapa a evolutiei. Se tine cont de petitiile si cererile voastre, la fel cum de asemenea se tine cont de rugaciunile voastre, impreuna ajutand la modelarea viitorului vostru. Tot ceea ce se manifesta in planul fizic isi are originea in gandurile pe care le manifestati. Este cea mai simpla explicatie, care va arata de ce voi insiva sunteti creatorii a toate care se manifesta in viata voastra. Este adevarat ca atrageti vibratii similare cu cele pe care deja le aveti si in cazurie in care s-a emis multa negativitate, veti intalni ceea ce ati emis. Taiati legaturile cu tot ceea ce nu va mai serveste si pasiti pe o alta cale, care lasa toate acele tendinte in urma. Cautati-va satisfactii in aspectele mai rafinate ale vietii care va inalta spre Lumina. Daruiti din inima cu o foarte mare generozitate, fara a favoriza o persoana, in detrimentul alteia. Cand toate sufletele se pot vedea pe ele insele in celelalte suflete, veti fi departe pe calea ce va duce catre Ascensiune. Ultimele luni ce va conduc spre 2012, vor fi foarte multumitoare si inaltatoare, apropriindu-va de un punct tangent unei stari de perfectiune.

Va va fi acordata tuturor atat de multa atentie si este cu putinta sa intrunim necesitatile fiecarei persoane datorita sustinerii masive pe care o avem. Vom incepe cu nevoile stringente a diferitelor tari, in care exista o stare inaintata de infometare. Apoi va urma aspectul tehnologiilor, care vor asigura ca nimeni nu va muri datorita lipsei surselor ample de apa curata. Atentia medicala va fi chiar diferita de ceea ce se practica la voi, sunetul devenind un important agent curativ. Fiecare are dreptul la asigurarea nevoilor de baza, care asigura o existenta fericita; si la oportunitatea de a deveni independent. In acelasi timp, educatia va deveni un proiect de talie mondiala, astfel incat grupuri mici pot fi educate prin modalitati total eficiente si cu mult mai rapide decat in prezent. Oameni fericiti, care sunt totodata educati si care duc o viata confortabila pot contribui mai bine in cadrul societatii din care fac parte. Distributia resurselor va fi facuta de catre cei care sunt onesti si drepti, acestea nu vor mai fi directionate catre conturi bancare private.  

In decursul timpului toate infractionalitatile vor disparea, iar cei cu astfel de tendinte vor fi eliberati de sub tirania lor. Trebuie sa realizati Dragilor, ca viitorul are o vibratie atat de inalta incat orice practica negativa va inceta si ii va fi imposibil sa se manifeste. Armonia si echilibrul vor fi stari permanente, iar frumusetea va straluci de peste tot din jurul vostru. Atunci veti intelege si va veti bucura de perfectiunea care exista si care este insasi creatia Creatorului. Si chiar si atunci veti inainta catre dimensiuni chiar si mai inalte, cu un grad si mai inalt de perfectiune. Evolutia nu se opreste pana nu atingeti Sursa A Tot Ceea Ce Este, iar atunci veti incepe din nou sa creati noi Universuri, care va vor oferi noi aventuri si planuri de explorare.  

Noi cunoastem faptul ca unele suflete se tem de schimbare, acestea considerand ca schimbarea le va lua ceva din ceea ce la face placere in momentul actual. Noi le spunem ca cu fiecare pas inainte acceseaza un nivel mai inalt, lasand in urma ceea ce nu poate sa faca fata vibratiilor care aduc in manifestare o stare superioara de perfectiune. Zgura si bagajele care s-au atasat de voi vor cadea, iar voi veti deveni cu atat mai perfecti. Doar cativa pasi pot sa va modifice corpul fizic, astfel incat in final sa nu mai poata fi corupt sau afectat de vibratiile joase. Marea parte a ceea ce va dezvaluim aici se va manifesta intr-o perioada relativ scurta de timp, iar prezenta noastra va asigura ca sunteti pregatiti pentru Ascensiune. Da, avem atat de multe civilizatii alaturi de noi in aceasta misiune, incat nu vom avea nevoie de nimic din cele necesare pentru a o duce la bun sfarsit. Multe dintre aceste civilizatii va vor fi prezentate pentru a va familiariza cu ele si pentru a realiza ca sunt Fiinte de Lumina. Cine ar putea fi mai potrivit sa va conduca ultimii cativa pasi ce mai trebuie sa ii mai parcurgeti?  

Sunt SaLuSa de pe Sirius si ma bucur sa am aceste ocazii, pentru a va explica prin ce va urma sa treceti in viitorul apropiat. Noi va dam idei si urmarim sa cladim o imagine in mintile voastre, pentru a avea la ce sa va asteptati. Aceasta va va ajuta sa ramaneti puternici si centrati atunci cand lucrurile se vor inteti. Sa vizualizati curcubeul si vasul aurit, pentru ca intrati cu adevarat in Era de Aur, care va fi atat de frumoasa si inaltatoare, incat cu greu poate fi exprimata in cuvinte. Nici in visele voastre cele mai indraznete nu ati intrat in contact cu energiile ce urmeaza sa le experimentati. Acestea va invaluie intr-un mod total cu o mare Lumina si Iubire, care sunt aceleasi cu cele de unde ati venit cu eoni de timp in urma. Poate sa para ireal, dar aceasta se petrece deoarece v-ati aflat in vibratiile joase pentru atat de mult timp si va vine greu a va imagina ca poate sa fie si altfel.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.