Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, January 24, 2011

SaLuSa, January 24, 2011

Sentinta de inlaturare a Celor intunecati a fost deja data si viteza evenimentelor se accelereaza ; astfel ei realizeaza ca nu mai detin gradul necesar de control pentru a inclina rezultatele in favoarea lor. Ei incep sa se simta ca si cum sunt s-ar afla sub asediu si si-ar pierde calea. Ei ar vrea «sa apese pe buton », dar ei afla ca nu mai sunt capabili sa faca aceasta si sunt imprastiati in tentativele lor de a evita inevitabila infrangerea. A se preda nu este pentru ei o solutie, care sa o ia in considerare, dar in final este posibil sa se raporteze la ea ca si la o ultima cale de scapare. Vor scapa neatinsi daca vor proceda astfel, deoarece le garantam si lor aceleasi drepturi ca pentru orice alt suflet. Multe lectii vor fi invatate de catre ei pana la finalul acestui ciclu. De fapt aceasta este valabil pentru toti, deoarece nu treceti in mod normal prin asemenea perioade de testare fara sa faceti progerese spirituale remarcabile. Aceasta a fost, Dragilor, rostul tuturor experientelor voastre si in final, datorita lor, veti deveni un suflet imbogatit.

Ati fost odata suflete elevate si puternice si ati acceptat provocarea de a cadea prin dimensiuni pentru a experimenta dualitatea. Ati facut aceasta stiind mereu ca nu veti fi pierduti niciodata si indiferent cat de mult ati pierde contactul cu Lumina, veti fi ajutati sa va reintoarceti la ea. Dovada acestui fapt este peste tot in jurul vostru, acum, ca Lumina se reintoarce pe Pamant. Este o perioada in care amintirea adevaratului vostru sine se reintoarce la voi si, fiind deja stabilit dinainte, un ajutor imens este dat pentru a va inalta din nou. Cauta si vei gasi, nu a fost niciodata mai adevarat decat acum si nimeni, dintre cei care sincer doresc sa se reintoarca in Lumina, nu va rata aceasta sansa.

V-ati pregatit pentru vremurile de sfarsit pentru o lunga, lunga perioada de timp si cu fiecare incarnare experientele voastre au avut darul de a va face sa acceptati evolutia cu toate urcusurile si coborasurile ei. Fiecaruia i s-a permis sa progreseze in ritmul ales, neexistand niciodata presiune in a evolua intr-un alt ritm decat cel pe care sunteti bucurosi sa il pastrati. Fiecare sunteti unici cand vine vorba de evolutia voastra spirituala si vi s-a permis sa experimentati in orice modalitate v-ati dorit. Ocazional, unii dintre voi veti avea o incarnare in afara planetei, reintorcandu-va mai tarziu pe Pamant. Sunteti urmariti si se are grija de voi in moduri de care nu sunteti neaparat constienti, dar totul se petrece astfel pentru a fi capabili sa va duceti la bun sfarsit planul pe care vi l-ati asumat in aceasta viata. Pe Pamant poate ca nu ati gasit satisfactia pe care ati cautat-o si poate sa vi se para ca viata voastra este o pierdere de timp. Credeti-ne ca nu este niciodata asa, toate vietiile fiindu-va valoroase, chiar daca poate nu intelegeti motivul. Mai tarziu, cand va intoarceti in Lumea de Dincolo, veti afla precis care a fost planul vietii si speram ca odata cu aceasta veti afla ca l-ati realizat cu succes. Daca nu ati reusit, noi oportunitati se vor manifesta in vietile care vor urma.

Totul este organizat pentru voi in asa fel incat sa va confruntati cu orice este ceea ce v-ati dorit sa invatati. Unele lecti pot fi dureroase, dar ele nu ar avea loc daca nu ar avea un rol vital in procesul vostru de intelegere. Luati de exemplu compasiunea care se manifesta prin recunoasterea Unicitatii intregii Vieti. Uneori oamenii vor avea mai putina compasiune sau deloc pentru alti semeni ce le par a fi atat de diferiti. Separatia a fost o problema care dureaza de eoni de timp si s-a bazat pe variate diferente percepute intre voi. Acestea vor dispare cu timpul, pe masura ce realizati ca toate sufletele sunt egale. Cei care au motivatia sa actioneze astfel ar trebui sa-i ajute pe ceilalti, astfel fiind capabili sa progresati ca un intreg. Pana in momentul de fata au fost putine actiuni care sa va uneasca, dar in scurt timp veti vedea ca exista o cauza comuna care va aduce pe toti impreuna pe o aceeasi cale. In ultima instanta cu totii va indreptati catre Ascensiune, desi luati decizia singuri. Nu va va lipsi incurajarea si Ghizii vostri se vor asigura ca o asemenea ocazie va va iesi in cale.

Ne deschidem bratele voua si facem mult in locul vostru, incat eforturile noastre devin mai evidente. Asteptam cu nerabdare sa devenim activi in mod deschis si acele vremuri nu sunt departe de noi. O mare parte din actiunile noastre se desfasoara din navele noastre care sunt invizibile, lucru necesar nu doar pentru securitatea noastra, dar si a voastra. S-au tras asupra noastra focuri de arma si am fost urmariti de avioanele vostre in numeroase momente, desi trebuie sa spunem ca nu ne facem in mod direct griji. Suntem in siguranta si avem tehnologii care sunt dincolo de ce va puteti imagina, dar nu vrem sa facem uz de ele decat daca nu avem nici o alta alternativa. In mod normal putem sa reglam lucrurile pe cale diplomatica si relatii pasnice. Aceasta abordare este una care trebuie invatata de catre om, dar acestea fiind spuse, Omul, care a trecut prin Ascensiune, va fi lasat deja in urma orice gand de razboi si agresiune.  

Ca si civilizatie mai aveti o lunga cale inainte pentru a ajunge, in sfarsit, cu totii, in dimensiunile inalte, care au fost nivelele voastre de existenta cu multa vreme in urma. Totusi se va ajunge in acel punct si nu poate fi nici un alt rezultat. Fiecare suflet evolueaza indiferent de cate ori da inapoi, durata de timp in sine fiind insignifianta in ceea ce priveste evolutia voastra. Experientele din dualitate va dau de fapt o oportunitate de aur pentru a va accelera procesul evolutiei spirituale. Daca dupa estimarea voastra ati reusit sa va ridicati vibratia inseamna ca ati lucrat din greu pentru a reusi aceasta. Odata ce ati trecut prin procesul ascensiunii, progresul va fi mai usor de realizat insa va fi mai incet, fiind o experienta plina de bucurie.

Ce vremuri sa fii pe Pamant si daca ati putea doar sa vedeti reusitele care va asteapta, ati vedea acest an ca unul emotionant la superlativ. Raspunsurile la toate problemele voastre asteapta gata sa fie aduse la lumina. Schimbarile vor fi atat de mari incat se vor continua in anul viitor, iar la sfarsitul sau totul va fi foarte diferit fata de ce este acum. Pentru moment putine aspecte se vor finaliza atat de rau precum credeti voi si orice dificultate va fi de scurta durata. Pamantul poate sa se scuture si sa se zgaltaie, dar noi vom fi atenti la impactul pe care il poate avea asupra imprejurimilor. Intr-adevar, vom tine lucrurile in frau, astfel incat sa nu scape de sub control. Am facut aceasta pentru o lunga perioada de timp si am evitat dezastre care ar fi putut afecta mari regiuni ale Pamantului.  

Sunt SaLuSa de pe Sirius si suntem foarte ocupati in a tine pasul cu ce se petrece pe Pamant. In parte acesta este motivul pentru care vedeti atatea dintre navele noastre pe cerurile voastre. Aceasta este o garantie ca viitorul vostru este in siguranta cu noi.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge