Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, March 18, 2011

SaLuSa, March 18, 2011

În vreme ce Japonia resimte din plin efectele cutremurului, toată atenţia oamenilor se îndreaptă asupra ei din cauza distrugerii masive, a pierderilor de vieţi omeneşti şi a potenţialului crescut de repetare a replicilor. Este o situaţie care face ca oamenii din întreaga lume sa puna sub semnul întrebării folosirea energiei nucleare ca sursă de energie. Cu cât pericolele sunt mai mult expuse public, cu cât se prelungeşte situaţia, se va naşte fără îndoială un front comun împotriva utilizării ei în viitor. Dragii noştri, observaţi cum adevărul trebuie să iasă până la urmă la suprafaţă, deşi e regretabil că se întâmplă asta doar la ivirea unei stări grave. Au apărut deja cererile de surse alternative de energie şi aliaţii noştri vor impune dispozitivele de producere gratuită a energiei, care sunt deja disponibile. Se spune că Omul nu se trezeşte la realitate decât în faţa unui dezastru, dar dacă acesta este un factor declanşator pentru o nouă abordare atunci cel puţin este unul cu urmări benefice. Energia gratuită ar rezolva multe din probleme actuale reprezentând unul dintre cele mai importante progrese ale acestei ere. Ar aduce o schimbare fenomenală în viaţa voastră, înlesnindu-vă evoluţia pe calea Ascensiunii.

Monitorizăm toate evenimentele majore de pe Pământ şi atât cît ne este permis, căutăm întotdeauna să le diminuăm impactul asupra voastră. O lungă perioadă de timp ne-am ocupat cu reducerea substanţială a nivelului radiaţiilor produse inevitabil prin testarea armelor nucleare. Fără acest ajutor, acum aţi fi fost o populaţie de oameni foarte bolnavi şi după cum aţi aflat deja, efectele s-ar fi transmis de la o generaţie la alta. Când şi dacă se va lua o decizie de stopare a folosirii armelor nucleare, vom ajuta la eliminarea centralelor nucleare periculoase şi vom preveni orice ameninţare asupra voastră. Nu vă putem ajuta dacă nu sunteţi pregătiţi să vă ajutaţi singuri, trebuind doar să re-acţionăm la rugăminţile voastre şi mai puţin să ”interferăm” în mod vizibil. Ne-am dori să vă rezolvăm toate problemele dar există nişte lecţii care trebuiesc învăţate, ceea ce înseamnă că putem interveni doar la timpul potrivit. În orice caz, lucrăm din greu la a face cunoscută Deconspirarea, pentru ca apoi să vă putem realmente ajuta fără a mai amâna venirea printre voi.

Cât de brusc se poate deteriora calitatea vieţii şi cât de nepregătiţi vă poate prinde. Cel puţin, aţi fost preveniţi asupra evenimentelor viitoare şi graţie contribuţiei aduse, toate vor decurge conform planului. Sunteţi de o importanţă vitală pentru obiectivul stabilit şi aveţi parte de enormă grijă şi atenţie. Universul vă urmăreşte de aproape călătoria fiind esenţial să ajungeţi în faza finală a pregătirii pentru a deveni Fiinţe Galactice. Ciclul dualităţii se încheie din toate punctele de vedere şi sub toate aspectele, ne dorim cât mai multe suflete să revină la nivelul ce reprezenta casa voastra din vremurile îndepărtate. Mulţi ştiu că Pământul nu este adevărata voastra lume de origine şi tânjesc să se întoarcă acasă. Va însemna o mare vacanţă în plin soare după o viaţă întreagă în subteran. Totul va fi atât de frumos şi strălucitor, aerul însuşi atât de proaspăt şi curat şi pretutindeni în jur o energie înălţătoare. Ea nu poate diferi prea mult indiferent de localizarea casei voastre în dimensiunile înălţate , atât de multă perfecţiune existand acolo.

În viitor va veni ziua când veţi privi în urmă fără a simţi vreo durere sau nefericire, atunci când energiile înalte ale iubirii vor prevala asupra celor joase. Veţi fi într-o permanentă stare de încântare şi fericire care va exclude orice gând întunecat din minţile voastre. În asemenea energie toate sufletele laolaltă devin ca unul şi împărtăşesc o comuniune strânsă într-o stare înălţată de Iubire şi Lumină. Pentru că v-aţi pus în serviciul celorlalţi, nu aveţi nici un motiv de a reveni în dimensiunile mai joase. Într-adevăr, mai curând veţi căuta să vă ridicaţi şi mai mult vibraţia pentru a stabiliza cursul propriei evoluţii. Progresul este ceva ce decurge continuu şi nu încetează decât atunci când veţi reveni în totalitate la Sursa a Tot Ceea Ce Este.

Pacea va veni pe Pământ, aşa că nu vă întristaţi dacă cei Întunecaţi vor rezista un timp schimbărilor, fiindcă va fi doar un blocaj temporar. Energiile înalte infuzate pe Pământ au o asemenea forţă încât vor transmuta energiile mai scăzute. Acest lucru le va răpi celor întunecaţi orice şansă de a face şi mai mult rău şi curând le va fi luată ultima urmă de putere iar noi vom putea demara multe din proiectele destinate înălţării Pământul şi a locuitorilor săi. Se va întâmpla aşa iar suferinţa de pe Pământ va fi eradicată destul de rapid şi va înflori o civilizaţie fericită. Principalul beneficiu al Ascensiunii va fi sănătatea, în vecinătatea perfecţiunii nu veţi mai cunoaşte experienţa durerilor specifice vechii structuri anatomice bazate pe carbon. Veţi rămâne tineri şi sănătoşi şi prin procesul Ascensiunii va fi vindecată orice condiţie inferioară unei asemenea stări.

Dinamica energiilor implementate pe Pământ generează reţeaua care aduce în manifestare Noul Pământ. Simultan, energiile vă ridică nivelul de vibraţie astfel ca împreună să fiţi pregătiţi pentru acţiunea finală pe calea Ascensiunii. Evoluţia individuală necesită mai mult timp dedicat, astfel încât să folosiţi ocazia de a vă ridica vibraţiile. Se recomandă practicarea meditaţiei, chiar dacă nu dispuneţi de prea mult timp. Cel puţin încercaţi să găsiţi momente de linişte când vă puteţi decupla de la stresul actual de pe Pământ. Frica nu ajută la nimic iar sănătatea vi se va îmbunătăţi dacă găsiţi zilnic un pic de timp pentru sine. Amintiţi-vă totodată ca din starea aceea relaxată să trimiteţi iubire oriunde simţiţi că este necesar. Poate că participaţi deja la o meditaţie în grup, ceea ce va intensifica forţa şi efectele pozitive.

Grijile financiare sunt o preocupare de bază a multor oameni, dar până şi acestea se vor disipa în timp pe măsură ce datoriile vor fi şterse iar bogăţia va fi distribuită mai judicios. Vă puteţi imagina uşurarea cu care oamenii o vor putea lua de la zero, nu doar cu o foaie albă în faţă dar şi cu avantajul de a fi din nou finanţaţi. Va fi doar un pas pe calea întemeierii unei societăţi absolut noi care se concentrează asupra împărtăşirii şi care lucrează în beneficiul comun. Afacerile se vor derula la vedere iar autorităţile vor dovedi onestitate în orice iniţiativă şi-ar propune. Oamenii vor fi consultaţi mult mai des ca în prezent şi vor avea mai multe de spus în chestiunile care îi privesc. Într-un fel sau altul , vechea paradigmă se va stinge deoarece de eoni de timp a încetat să mai răspundă nevoilor oamenilor.

Sunt SaLuSa din Sirius şi aveţi încredere că prin informaţia oferită vă răspundem celor mai multe întrebări. Ele nu vor fi complete şi optim formulate decât atunci când vom putea veni pe Pământ, când vom petrece mult timp pentru a vă familiariza rapid cu mersul lucrurilor. Vă trimitem tuturor iubirea noastră necondiţionată.

Mulţumim SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Dana


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge