Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, March 16, 2011

SaLuSa, March 16, 2011

Pe masura ce problemele, care lovesc Pamantul, incep sa fie din ce in ce mai amenintatoare, tineti minte ca, in timp ce Cei intunecati isi ating scopurile prin folosirea fortei, Lumina lucreaza intr-o maniera mai subtila. Deoarece se coordoneaza la nivel mondial, atunci cand ea trece la actiune, este de obicei cea mai puternica si nu poate fi oprita prin mijloace conventionale. In fond, este cea mai puternica forta din Univers. Prin urmare, indiferent de opozitia pe care o intalneste, ea isi va atinge telurile. Momentan, aceasta creste in ceea ce priveste nivelele de energie si va continua sa creasca pana la momentul Ascensiunii. Urmariti sa nu fiti coplesiti de dezastrele ce au loc, si aflati ca exista urmari positive, ce va vor inalta la un nivel mai inalt. Mare parte din cele care s-au petrecut au fost prevestite, insa in ceea ce priveste karma – uneori la nivelul unui grup, ea trebuie lasata sa se consume. Din punctul nostru de vedere, totul va continua dupa cum a fost planuit si Universul va ascensiona in final.

Multe se pot petrece intr-o scurta perioada de timp si pe masura ce inaintati prin evenimentele acestui an, ele vor ajunge sa fie caracterizate de o activitate extrema. Oamenii incep sa isi ia viitorul in propriile maini si nu vor mai astepta ca vechile modalitati sa fie reinstaurate. Ei realizeaza ca ceea ce se credea a fi guvernare democratica, in multe dintre tarile lumii, erau mai mult totalitare si nu raspundeau in fatal lor. De fapt, in multe din aceste tari ,votul era o pacaleala, iar dictaturile existente se ajutau pe ele insele, prin negarea drepturilor oamenilor condusi. Trezindu-se la realitatea actiunilor realizate impotriva lor, oamenii i-au oprit pe Cei intunecati si au deschis noi oportunitati de schimbare a regimului. Nu numai atat, dar atunci cand acestea se vor schimba, cele noi vor avea politici cu totul noi, care vor aborda nedreptatile, care au fost facute de mai multe sute de ani. Aceste noi energii pentru schimbare, vor intari situatia acelor dragi suflete, care au iesit in fata, provocand vechea oranduire. Stradania lor este sustinuta de catre noi si ii ghidam pentru a atinge victoria, ce va deschide pe deplin calea catre Ascensiune.  

In continuare timpul continua sa se accelereze, aceasta fiind un semn sigur ca va aflati deja bine angrenati pe calea spre marea inaltare a lui 2012. Viata continua pentru fiecare suflet, indiferent de credintele acestuia, despre ce va urma sa se petreaca la data vizata. In parte voi va creati propriul viitor, insa actul final va fi, pentru toti, Ascensiunea. Nu este nici o nevoie de mari catastrofe si dezastre, ori de moartea a mari mase de oameni, doar pentru ca au atins acel moment in timp. Singura legatura, intre cele doua, este nevoia Pamantului de a se purifica, spre a fi pregatit sa ascensioneze odata cu voi. Prin urmare, lunile care mai raman vor fi pline cu diferite evenimente, care gradat vor deveni mai acceptabile si benefice pentru toata lumea. In acele momente noi vom fi deja acceptati ca vizitatori ai planetei voastre. De fapt noi deja avem acceptul vostru iar numarul de oameni, care se deschid fata de prezenta noastra, creste zilnic.

Calea este pregatita pentru eliberarea voastra de sub Illuminati, iar ei se zbat in ultimele lor tentative de a intarzia ori preveni Ascensiunea. Zilele lor sunt numarate si le ramane inca putin timp sa mai continue opozitia cu voi. Va fi o placere absoluta, sa-i indepartam, in sfarsit, pe Cei intunecati din pozitiile de putere si sa aducem in locul lor Fiinte de Lumina, care au asteptat o asemenea oportunitate de a-i inlocui. Acestia sunt aliatii nostri, care deja au facut atat de multe, pentru a crea o structura, care sa ne sustina planul eliberarii voastre. Se asemenea multi, multi dintre voi v-ati incarnat special in aceste vremuri, spre a lua parte la ultimele zile ale vechiului Pamant. Fiecare dintre voi, care are ceva de oferit, va fi chemat in fata la momentul potrivit. Va fi atat de multa activitate ce se va desfasura, incat puteti fi siguri ca si doar la nivel de comunitate locala, veti avea o multime de lucruri, de care sa va ocupati.  

Prezenta noastra pe canalele voastre de televiziune ne va permite sa ajungem la oameni si la a le inlatura orice dubii, care le pot avea despre intentiile noastre. Vom face eforturi sustinute, pentru a va explica de ce suntem aici si planul de a va inalta, de-a lungul vremurilor de pe urma. Noi va ajutam prin intermediul Federatiei Galactice si Ascensiunea nu este sfarsitul prezentei noastre alaturi de voi, noi urmand sa calatorim alaturi de voi prin Galaxii, daca veti alege sa faceti aceasta. Veti fi capabili sa vizitati leaganul civilizatiilor, ce salasluiesc in dimensiunile mai inalte si veti fi acceptati ca una dintre ele. Sa spunem ca, cel putin, voi veti fi oarecum diferiti de ceea ce sunteti acum, urmand sa urcati inca la si mai inalte nivele de vibratie. Dupa ce ati facut aceasta si veti lucra din prisma constintei voastre elevate, veti deveni cu adevarat Fiinte Galactice. Acesta este telul vostru actual, iar ajutorul nostru va va fi acordat, pentru a ne asigura ca il veti atinge. Acestea sunt toate aspecte ce sunt necesare sa vi le prezentam si este clar ca acest proces va fi cu mult inlesnit atunci cand vom fi in contact direct cu voi.

Vom avea o legatura comuna cu aceia dintre voi care vor ascensiona, deoarece voi sunteti informati asupra intelegerii Sursei si A Tot Ceea Ce Este. Respectul, Iubirea si Recunostinta sunt ofrandele noastre aduse Creatorului si noi stim ca multi dintre voi impartasesc cu noi aceste sentimente. Adevarul acestor aspecte este important pentru voi sa le cunoasteti, ele fiind abordate la momentul potrivit in viitor. O credinta in Dumnezeu va va duce mai departe, pana ce noi va vom putea lumina, desi, trebuie sa spunem ca multi maestrii inspirati se afla deja pe Pamant. A urma religia, ca pana acum, nu este calea noastra, intreaga cunoastere putand fi gasita in interior. Voi o aveti acum, insa va este greu sa atingeti acel nivel de constinta. Pentru moment, incredeti-va in capacitatile voastre intuitive si urmati indicatiile primite astfel.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si urmaresc nivelele mereu schimbatoare ale constintei maselor din lumea voastra. Cu fiecare dezastru, o stralucire a iubirii se trezeste pe Pamant, aratand cat de multa iubire si compasiune este simtita pentru victimele acelor dezastre. Acestea aduc oamenii impreuna, acestia vazandu-se nevoiti sa isi recapete puterea, astfel creand o noua lume bazata pe iubire si atentie la grijile celuilalt. Este cu adevarat remarcabil, cat de mult ati inaintat, intr-o perioada atat de scurta. Asa se astepta sa se petreaca, dar pana ce momentul respectiv inca nu venise, nu era sigur ce veti reusi sa realizati. Totusi, Ascensiunea este directiva Creatorului si nimeni in afara Lui nu va putea schimba ceea ce a decis. Stiind aceasta, trebuie sa aiba un efect pozitiv asupra voastra, iar voi nu trebuie sa aveti nici un fel de griji si nelinisti legate de vremurile de pe urma. Noi, cei din Federatia Galactica suntem pregatiti sa ajungem oriunde in cateva minute si suntem bine antrenati in toate directiile asistentei pe care v-o vom acorda.  

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge