Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 16, 2011

SaLuSa, February 16, 2011

Lucrurile se misca atat de repede, incat zilnic vedeti semne ale schimbarilor ce vor urma. Vedeti de asemenea cum constinta maselor crestre, ca putere de impact, devenind o forta a binelui. Aceasta pe masura ce Cei intunecati isi pierd puterea de influenta si Lumina devine mai puternica, fara a mai putea fi vreodata subjugata. Puteti deci sa priviti cu optimism inainte la sugestii, despre cum societatea voastra va fi restructurata. Modelul clar al actiunilor viitoare nu este pentru inca o vreme foarte bine stabilit, dar urmariti cine este in spatele lor si veti fi astfel asigurati. Aliatii nostri se numara cu miile si exista Lucratori intru Lumina, care lucreaza neobositi pentru a aduce Lumina pe Pamant. Impreuna cu imboldul atator oameni, care se trezesc din starea de somnolenta, exista o miscare in crestere pe cale sa aduca rezultate. Oricine poate sa-si aduca contributia, trimitand Lumina Planetei Pamant si cerand ca aceasata sa fie folosita spre binele tuturor. Cu cat mai multi fac acest lucru, cu atat mai repede Lumina va creste exponential.

Dragilor, cu totii aveti roluri in viata voastra si la un anume moment aveti de daruit ceva pentru beneficiul si inaltarea tuturora. Fiti multumiti facand ceea ce va sta in puteri si nu va ingrijorati, daca aceasta pare foarte putin prin comparatie cu ce fac altii. Cantitatea nu este pe atat de importanta, cat este calitatea, asa ca faceti ceea ce faceti, cat mai bine puteti. Nu este necesar sa dati ceva material, si este suficient sa dati oamenilor pe care ii intalniti un zambet si cateva vorbe pline de bunatate. Credeti-ne ca aveti atatea despre care puteti zambi: sperantele si visele voastre pentru o existenta frumoasa si plina de pace urmeaza sa se implineasca. Nu va pierdeti timpul si energia cu negativitatea, care ramane in jurul vostru, aceasta fiind transmutata incet, dar sigur.  

Lasati mintea sa absoarba frumusetea din jurul vostru si sa stiti, ca aceasta nu este decat o mica parte din ceea ce urmeaza sa se manifeste. In final nu va ramane nimic din vibratiile joase, iar daca acestea nu pot fi sublimate, ele se vor intoarce in forma lor originara de energie. Nimic nu poate fi distrus in intregime, chiar daca urmariti sa cauzati distrugere in mod deliberat. In acest mod materia este folosita din nou si din nou, si nu exista reziduri, asa cum le cunoasteti voi. Spunand aceasta, Omul este binecunoscut pentru rezidurile, pe care le creaza si numai in timpurile recente, ati realizat nevoia pentru conservare. Mama Pamant a suferit din greu din cauza acestei lipse de consideratie pentru buna ei stare, care in final se rasfrange si asupra voastra, prin diferite lipsuri. Setea de imbogatire a creat in mare masura, distrugerea padurilor si a vietii marine, pana in faza in care unele specii sunt pe cale sa dispara de pe Pamantul vostru pentru totdeauna.  

Din fericire, noi avem Nave Spatiale masive, care pastreaza si mentin ciclul vietii speciilor in pericol si noi putem, daca este necesar, sa le imbunatatim genetic arhivele de supravietuire. In trecut, animalele si fauna au fost aduse pe Pamant din alte lumi si au fost lasate sa se aclimatizeze si sa se stabileasca de la sine. Aceasta s-a petrecut cu mult inainte ca omul sa ajunga pe Pamant. Schimbarile climaterice naturale au avut rolul lor in reducerea unor specii, dar in fiecare moment, noi am putut interveni in a le ajuta sa invinga adversitatile. Multe planete au contribuit in a face Pamantul una dintre cele mai frumoase planete din Sistemul vostru Solar. A durat milioane de ani de pregatire a planetei inainte ca Omul sa fie introdus, dar mult mai putin pentru ca Omul sa o pradeze. Distrugatorii nu pot intra in dimensiunile mai inalte, unde exista in permanenta frumusete si minunatii de observat. Culorile merg cu mult mai departe, decat limitele ce va sunt familiare, fiind vii si stralucind din ce in ce mai perfect. Toate acestea va asteapta in dimensiunile mai inalte, pe care le veti imbratisa foarte curand.  

Revenind pe Pamant, inca mai aveti de experimentat schimbari fizice, insa noi vom fi in acele zone, ca o influenta benefica de control. Nu este locul nostru in a interveni in ceea ce Mama Pamant considera necesar, deoarece este necesara o mare purificare. Adeseori, atentionari in avans sunt vizibile, inainte ca evenimentele sa aiba loc, deci fiti atenti la semne, indiferent de unde vin acestea. Sunteti suficient de avansati pentru a identifica semnalele Mamei Natura si adesea tiparele de migratie ale animalelor. In aceste perioade, urmariti sa va controlati frica, deoarece acest fel de energii nu atrag decat si mai multa negativitate. Ganditi pozitiv, daca nu puteti face altceva si veti contribui la un deznodamant armonios. Lucrurile se vor petrece oarecum diferit odata ce noi vom fi ajuns, putand sa ne alaturam voua si astfel sa va ajutam intr-un mod mai direct.  

Simptomele schimbarii ii afecteaza pe unii mai mult decat pe altii si ne referim aici la diferitele energii, care sunt directionate catre Pamant. Cei care s-au pregatit pentru a primi acest grad ridicat de Lumina, de obicei se descurca cu usurinta in a absorbi energiile mai inalte. Dar atunci, cand corpul nu este chiar pregatit, aceasta este o schimbare majora si acesta devine slabit. Odihna si somnul adecvat sunt esentiale impreuna cu o apreciere corecta a alimantelor de consumat. Este important sa ne mentinem corpurile in forma, fara a le ingreuna cu mancaruri grele. Majoritatea alimentelor procesate au o valoare scazuta, fiind cu mult mai bine sa mancati hrana proaspata negatita, atunci cand va este posibil. In acest mod puteti absorbi energii in corpul vostru, care sa va poata tine sanatosi.  

Multi dintre voi locuiti in orase, fie in apropierea lor, acestea fiind mai poluate decat zonele de periferie. Este bine sa faceti iesiri in afara orasului, acolo unde aerul proaspat, neviciat va va revitaliza si energiile Naturii va vor inalta. In mod similar, plajele si aerul ionizat sunt de asemenea bune pentru inaltarea voastra. Atunci cand veti ascensiona, veti lasa in urma asemenea probleme. Aceasta se petrece deoarece oriunde in jurul vostru, vor fi energii revigorante, neexistand nimic care sa poata cauza orice fel de poluare. Energiile sunt de asa natura incat, aproape ati putea trai doar cu ele, nu ca nevoile voastre vor fi comparabile cu cele existente la momentul actual pe Pamant. Este corpul vostru greoi, fizic, care necesita in continuu asimilare, insa in contrast, noul vostru corp va fi cu mult mai putin dens si va avea nevoie de mult mai putin pentru a fi mentinut.  

Sunt SaLuSa de pe Sirius si reprezint o voce, una din multe altele, care sunt receptate pe Pamant. Dupa cum stiti deja, Federatia Galactica este compusa din multe civilizatii avansate, accentul cazand pe nivelul ridicat de constinta. Toate aceste civilizatii au mers cu mult mai departe de orice obiectiv razboinic, atingand nivele de constinta, care sunt centrate pe a impartasi Iubirea si Lumina, spre binele tuturor celor din jur. Este o mare bucurie si satisfactie in a darui si a ajuta celelalte suflete sa se inalte. Este, desigur, ceea ce se petrece cu Omenirea si noi ne vom asigura, ca orice suflet, care doreste sa ia parte la Ascensiune, va avea succes.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.