Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 11, 2011

SaLuSa, March 11, 2011

Universul asteapta prezenta voastra ca si Fiinte Galactice, ceea pentru ce sunteti pregatiti. Atata timp cat va doriti sa avansati din stadiul in care va aflati pe Pamant spre dimensiuni mai inalte, voi veti ajunge la acestea fara vreo reala dificultate. Tot ceea ce aveti nevoie este pe cale de a se manifesta, si este o intrepatrundere a energiilor care vin, de atat de departe, de la Soarele Central. Voi doar faceti efortul de a atrage acele energii inalte si cu siguranta, ele va vor gasi. Dovezi deja exista, unele suflete fiind acum constiente ca de curand nivelele lor de constinta au urcat substantial. Acest an este unul care deschide multe oportunitati pentru aceia dintre voi care doriti sa contribuiti la miscari, care sa aduca pace pe Pamant, sau vor sa participe la restaurarea Planetei Pamant, inapoi la conditia ei ideala. Noi stim ca sunt multi dintre voi care doresc sa ajute intr-un mod sau altul si fiti siguri ca daruirea voastra va fi notata.

Ceea ce este ingrijorator este aprecierea pe care voi o aveti asupra situatiei in care va aflati in acest moment. Este furtuna ce precede cerul senin si este necesar ca, cu cat mai multi cu putinta, sa treceti dincolo de ea, fara a va intrerupe atentia asupra telului final. Distragerile sunt multe si Cei intunecati nu se vor retrage, pana nu vor primi un ultimatum. Fie sa demisioneze, dupa cum li s-a cerut, fie vor fi pusi intr-o situatie, in care sa nu aiba alta alternativa. Fiecare suflet va trebui, la un moment dat, sa faca fata muzicii pe care faptele lor o dicteaza, insa nu am plecat sa pedepsim pe nimeni si vom permite puterilor mai inalte, sa se ocupe de crimele impotriva Rasei Umane. Totul despre voi este cunoscut si nu puteti prosti pe nimeni, ori minti despre ceea ce ati facut. Pana si intentiile voastre sunt cunoscute pana la ultimul gand pe care l-ati avut vreodata.  

Voi stiti, evident, daca aveti unele fapte intunecate pe constinta, iertarea incepand cu voi insiva. Voi v-ati aflat in dualitate pentru a invata din experientele proprii si este uman sa faceti greseli. Acestea nu va sunt imputate impotriva voastra, insa la un moment dat veti fi readusi asupra lor, spre a le indrepta. Conceptul “ochi pentru ochi” nu este de fapt modul in care karma opereaza si voi puteti decide ce experiente aveti nevoie pentru a va depasi slabiciunile. In final veti deveni cu mult mai puternici si niciodata nu va trebui sa mai treceti din nou, prin exact aceeasi experienta. Lucratorii intru lumina au atins in mod normal un prag de intelegere, de unde ei se pot astepta sa creeze foarte putina karma in aceasta viata. Ei au o cunoastere interioara a ceea ce este bine si ceea ce este rau, care ii conduce prin incercarile dualitatii. Exista o voce interioara puternica, care ii atentioneaza atunci cand sunt pe cale sa devieze de la planul vietii lor. Liberul arbitru este dreptul vostru divin, dar odata ce ati acceptat un plan al vietii, fiecare oportunitate de a va mentile in el, va fi folosita de catre Ghizii vostri.

Atunci cand veti fi ascensionat, veti avea putine, sau deloc, probleme cu energiile joase, ele neputand exista in vibratiile mai inalte. Totusi, este de exemplu posibil sa infruntati karma, chiar si atunci cand motivele voastre au fost pure si oneste. In a face bine trebuie sa va asigurati ca nu « interferati » cu planul vietii acelui suflet. Totusi, voi veti fi constienti de ceea ce se cere de la voi si este putin probabil sa pasiti pe langa traseul deja marcat. Este cel mai probabil, ca in orice eveniment, in care sunteti implicati, sa actionati ca parte integranta a unui grup, care lucreaza in aceeasi constinta. Daca acesta este cazul vostru, aceasta se va petrece deoarece cu totii sunteti atrasi impreuna pentru un scop comun. Unii dintre voi va incarnati impreuna si tocmai din acelasi motiv, familiile de pe Pamant putand fi chiar foarte puternice. Dupa cum spuneti “la bine si la greu”, mereu ii vati gasi pe cei cu care ati fost meniti sa fiti, deci fiti atenti la lectiile care apar in aceste asocieri. Nu conteaza cine instiga situatia in care intrati impreuna, deoarece pe oricine aceasta atinge, aceia erau meniti sa ia parte la ea.  

Pastrati-va calmul pe masura ce evenimentele de pe Pamant progreseaza, ele uneori aparand chiar nelinistitoare, dar sa stiti ca nimic nu va dura pentru foarte mult timp. Exista multa curatenie de facut, dar curand ii veti intelege rostul si o veti accepta. In plus, dezvaluirea va deschide usa pentru primul contact cu voi si la scurt timp noi vom stabili un sistem de comunicatii mondial. Voi veti cunoaste planurile noastre, pentru ca noi dorim sa va implicam in ceea ce urmeaza sa fie realizat. Cu siguranta, activitatea se va intensifica odata cu trecerea timpului si simultan, vom monitoriza ceea ce se va petrece, pentru a-i tine in frau pe Cei intunecati. Noi ducem la indeplinire cu mult mai multe actiuni decat cele de care ati stiut voi, aceasta din necesitatea de a pastra detaliile pentru noi. Totusi, ati auzit de exemplu despre operatiunile noastre, pentru a arata ca tinem la ordinele date guvernelor voastre, ca armele nucleare nu vor mai avea permisiunea de a fi folosite. Am dovedit ca am putea dezactiva la vointa focoasele nucleare de la siturile rachetelor voastre.  

Peste milenii v-am protejat pe voi si Pamantul vostru si adeseori a fost o calamitate naturala. Razboaiele sunt treaba voastra si este un aspect karmic datorita dorintelor voastre din trecut de a va razboi cu vecinii vostri. Marele strigat pentru pace v-a adus acum ajutoare si noua ni s-a permis sa ii raspundem. Ati declarat cu claritate ca ati avut suficiente razboaie si exista acum planuri de a pune punct acestor razboaie, o data pentru totdeauna. Noi nu vom intampina nici o dificultate in a asigura pacea mondiala. Din nou, totul se reduce la tehnologia noastra superioara, iar daca incercari de a incalca intelegerea de pace se vor inregistra, vom interveni cu binecuvantarea Creatorului. In consecinta, va rugam inca o data sa va pastrati calmul si sa va trimiteti lumina unde si cui simtiti ca are cel mai mult nevoie. Iubirea este o arma puternica, care poate topi si cele mai inchistate inimi si adunandu-va impreuna pentru a o trimite aceasta va avea o cu mult mai mare putere.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si vorbesc in numele dorintei noastre de grup de a putea face cateva aterizari pentru a va inspira.Totusi, trebuie sa respectam protocolul vostru si acestea vor avea loc cu o planificare si permisiune corespunzatoare. In final noi vom fi cunoscuti peste tot in lume si vi se va pare amuzant a incerca sa identificati civilizatia corespunzatoare vastului numar de aparate de zbor ce vor putea fi vazute. Cele mai mici vor fi frecvent vazute pe cerurile voastre, ele fiind folosite spre a calatori in atmosfera voastra. In aceasta directie, dati-ne voie sa spunem ca un anume George Adamski ghiar a avut o intalnire cu venusieni. Acestia au aterizat cu aparatele lor de zbor in forma de clopot, tip de aparat care a mai fost observat cu un numar de alte ocazii. De fapt trebuie sa fi fost numeroase contactele de aceasta natura, mergand in urma sute de ani. Noi privim inainte de vremurile incitante ce ne asteapta si sarbatorirea momentului aparitiei noastre este deja stabilita.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.