Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mike Quinsey - SaLuSa, March 9, 2011

SaLuSa, March 9, 2011

Pacea va veni pe Pamant pentru ca voi v-ati dorit aceasta, dar pacea vine cu un pret si multe suflete dragi s-au pus pe le insele in fata, pentru ca aceasta sa fie realizata. Luptele se dau acum, si nu neaparat la nivel fizic. Sunt lupte mentale care se desfasoara si atunci cand puterea Luminii devine o forta dominanta, succesul va fi atins fara varsare de sange. Prezenta noastra va sustine eforturile voastre de a aduce aceste schimbari, insa unii oameni nu vor merge in liniste. Noi monitorizam toate evenimentele de pe Pamant, si vom urmari sa oprim orice interferenta externa in afacerile unei alte tari. Ar trebui intotdeauna ca bastinasii acelei tari sa faca primele miscari pentru schimbare. Numai atunci cand este cerut ajutorul din exterior, el poate fi oferit, si chiar si atunci acesta trebuie sa aiba motivele cele mai inalte.

Este clar ca perioada de tranzitie a lumii se va intinde pe cateva luni, insa unele tari vor avansa mult mai repede decat altele. Vorbind la modul general, vor fi tarile avansate, care vor raspunde cel mai greu la cerintele oamenilor pentru schimbare. Illuminati au o mare putere in acele tari si progresul poate fi foarte mult incetinit. Totusi, aliatii nostri i-au identificat de multa vreme pe cei care stau in calea schimarii, si toate eforturile de a-i inlatura continua. Un fapt este clar ca cu cat mai mult timp aceste aspecte raman nerezolvate, cu atat mai mult oamenii iau atitudine si fac adevarul cunoscut. Gradat va veni o forta de nemiscat, care va asigura ca cei care o vor folosi, vor castiga multa sustinere si protectie, spre a-si duce la bun sfarsit intentiile. Intuitia voastra va va determina pe cine sa sustineti si va trebui sa manifestati atentie, pentru ca dezinformatie exista de asemenea.

De fiecare data cand o perioada de haos este atinsa, ea galvanizeaza si mai multi oameni, care trec la actiune, cu ei venind o forta a binelui care rezolva problema. Noi am vorbit adesea despre puterea oamenilor si ea nu a fost niciodata mai puternica de cat este acum. Voi ati vazut deja ce poate ea sa realizeze, in situatia creata in Orientul Mijlociu. In unele tari care sunt mai democratice este cu putinta sa folositi aceasta metoda pentru a aduce schimbarile. Totusi, inca va luptati cu o media controlata, careia inca ii lipseste libertatea de exprimare si este Internetul vostru care isi intra in rol. Valoarea sa sta in abilitatea lui de a aduce sute, daca nu mii de oameni impreuna, intr-o cauza comuna. Ei sunt cauza cresterii exponentiale ale nivelelor de energie, care in final aduc o rezolvare. Pana la urma totul este energie si este o interactiune la acest nivel.

Exista momente in care puteti sa va asteptati sa observati schimbari la nivelul propriilor nivele de constinta, care cresc ca raspuns la nivelele crescute de energie din jurul vostru. Calmul si capabilitatea de a-l pastra ar fi o asemenea indicatie si el va deveni evident la multe persone, pe masura ce saptamanile trec. Este cazul zilelor speciale in care au loc puternice alinieri (planetare, n.t.), care fac o diferenta considerabila. O asemenea ocazie va avea loc odata cu Echinoctiul de Primavera, de pe 20 Martie, si pe masura ce anul trece, o aliniere foarte puternica va fi pe 11 Noiembrie. Acestea sunt toate momente in crescendo, care va pregatesc pentru anul final al Ascensiunii. Pana atunci veti fi deja primit dovada de care aveati nevoie, spre a va edifica de importanta perioadei in care intrati si veti fi deja experimentat unele schimbari majore promise voua.

Sunt atat de multe, care se indreapta spre voi in ceea ce priveste schimbarea, incat v-ar fi greu sa va imaginati, fara o anume ghidare. Transportul de exemplu va continua sa fie esential, dar in cazul in care acesta se face cu orice forma de motoare cu combustie, el va fi depasit de mecanisme de propulsie ecologice si de folosirea energiei electro-magnetice. O mare parte din transportul vostru local va fi subteran si doar mici astronave vor fi disponibile pentru calatoriile mai lungi, peste mari. Cum se vor dezvolta este pana la un punct responsabilitatea voastra, dar va vom da in mod liber tehnologia necesara. O parte din aceasta tehnologie este folosita in mod secret in operatiunile secrete ale Guvernului US, si de asemenea in directia rapirii de persoane. Voi ati auzit de o perioada de timp de energia libera si aceasta va alimenta multe dispozitive, care sunt chiar simpliste in design-ul lor. Ele sunt de asemenea ieftine de fabricat si productia in masa va asigura ca nu va fi nici o problema, indiferent de cantitatile necesare.

Industria petroliera va deveni in final redundanta si dintr-un foc va va elibera de o sursa majora de poluare. Aceasta va ajuta proiectele noastre de a curata poluarea existenta, stiind ca aceleasi conditii nu se vor mai intoarce. Pe masura ce vibratiile cresc, imbolnavirile vor fi de asemenea mai putin evidente, rezultand o populatie cu mult mai sanatoasa. Medicamentele si medicina (recunoscuta acum oficial, n.t.) vor deveni inutile, tratamentele trecand cu mult dincolo de nevoia de a le mai folosi. Metode mult mai avansate de vindecare vor fi introduse, acestea folosind sunetul, lumina si culoarea. Valoarea lor este deja recunoscuta si folosita deja acum, dar poate fi dezvoltata cu mult mai mult decat este in prezent. Cu timpul chiar si toate aceste evolutii vor deveni inutile, corpurile voastre devenind atat de rafinate, incat nu vor mai fi vulnerabile nici unei boli, de orice fel ar putea fi aceasta. Perfectiunea exista in dimensiunile mai inalte si la fel va fi si puterea voastra de a crea tot ceea ce veti folosi.

De unde ati fost lipsiti de beneficiul noilor tehnologi, noi va vom conduce inainte intr-o faza chiar mai avansata din punct de vedere tehnologic. Astfel veti experimenta salturi si hotare ale cunoasterii, ce va vor uimi in ceea ce priveste comunicatiile. Oricine va putea nu numai sa contacteze pe cine doreste, indiferent de distanta, dar va putea sa si vada contactul respectiv. Mai mult, vor fi dispozitive de traducere, care vor acoperi oricare limba din toate cate exista. Divertismentul va beneficia de pe urma acestor descoperiri, dar programele vor deveni o reflectie a noii secietati, ce se va naste din cea veche. Violenta si alte aspecte similare nu vor mai fi prezentate, deoarece veti avea nivele mai inalte de constinta, care nu vor mai tolera sau dori aceste aspecte.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, si voua vi se vor prezenta multe noi descoperiri, de indata ce vom putea sa ne intalnim cu voi cu toti. Noi stim cu claritate de ce aveti nevoie si care sunt prioritatile si de asemenea stim ca aveti multi oameni priceputi, care se pot adapta rapid la ele. Aceasta a fost asteptat, gandurile voastre fiind ajutate de influente exterioare, care adesea au venit de la noi. Prin asemenea metode v-am ajutat sa avansati, introducandu-va noi idei.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge