Home > > Mesaj de la Matei - 25 September 2017

Mesaj de la Matei - 25 September 2017

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta stație. Îngrijorarea accentuată legată de Coreea de Nord, a condus la întrebări de genul: „Pot ateriza navele extraterestre în cazul în care este necesară evitarea unui război nuclear?” sau la comentarii de genul: „Ar fi foarte util dacă ar ateriza navele extraterestre cât mai curând!” Dragilor, vă asigurăm că escaladarea retoricii nu va conduce la un război nuclear și că dacă vor fi lansate rachete nucleare, echipajele navelor extraterestre le vor împiedica să fie detonate.

Cât privește recunoașterea existenței navelor extraterestre și aterizarea acestora, ceea ce v-am spus cu ceva timp în urmă rămâne valabil: doar Dumnezeu este cel care hotărăște momentul, deoarece doar El poate ști când este sigură aterizarea, atât pentru cei care aterizează cât și pentru popoarele Pământului. Ultimele detalii ale recunoașterii oficiale a prezenței extraterestre vor fi stabilite la momentul respectiv și nu am auzit de vreo schimbare adusă planului de bază. Prin intermediul unei transmisiuni realizate prin toate sistemele naționale, personalităţi respectate la nivel internațional vor anunța că în cer se află nave ale unor civilizații binevoitoare și că unele dintre acestea vor ateriza în curând. Apoi vor fi transmise saluturile adresate de către demnitari bine cunoscuți echipajelor care au debarcat și tot atunci sau puțin mai târziu, prin intermediul unor transmisiuni de genul conferințelor de presă televizate, vor fi prezentați membrii familiei noastre universale care au fost numiți pentru diverse misiuni în întreaga lume. Pe măsură ce societatea se va obișnui cu vizitatorii – și ființele de lumină din întreg acest univers vor fi nespus de bucuroase să vadă popoarele Pământului amestecându-se cu acești membri ai familiei! – oamenii de știință din rândul lor, împreună cu echipele voastre de specialiști își vor pune laolaltă ideile și tehnologiile și restaurarea planetei va începe cu adevărat.

Cititorilor care au întrebat dacă este adevărat că dezvăluirea va avea loc pe 21 decembrie, le spunem că deși nimic nu poate fi considerat imposibil, să nu se bazeze pe această dată. Illuminati nu vor nici măcar ca oamenii să facă speculații cu privire la faptul că extratereștrii prietenoși ar putea exista la ani lumină depărtare. Pentru a evita dezvăluirea și anunțul legat de NESARA [N.tr: National Economic Security and Recovery Act/ Legea Securității și Recuperării Economice], care fusese planificat pentru 21 septembrie 2001, s-a dus până la capăt trădarea poporului american de către propriul guvern din 11/9 și de atunci Illuminati au reușit să tăinuiască cu succes adevărul legat de infamul lor atac și de informațiile care ar fi trebuit să fie cunoscute la momentul respectiv.

Cu siguranță că prezența altor civilizații va fi recunoscută în mod oficial, dar vă rugăm să nu vă așteptați la o anumită dată, după cum circulă unele informații pe internet – sursele întunecate atribuie termene fictive unor anumite evenimente despre care știu că nu se vor adeveri. Atunci când vine data respectivă și evenimentul nu are loc, reacțiile cele mai probabile includ dezamăgirea, descurajarea sau furia, sentimente ce emit vibrațiile scăzute cu care aceștia se hrănesc; și dacă un eveniment care nu are loc reușește să îi convingă pe oameni că mesajele primite prin channeling nu conțin niciun pic de adevăr, atunci lovitura lor întunecată are efect dublu.

Dorim să răspundem întrebărilor voastre legate de cercurile din lanuri, datorită importanței pe care o au aceste cercuri pentru recunoașterea si aterizarea navelor, și vom ajunge și la acest subiect. În primul rând am vrea să spunem că aceste cercuri sunt create de artiști specializați, cum i-ați numi voi, aflați la bordul unora din navele ce înconjoară planeta. Concentrarea acestora asupra imaginilor mentale creează „șabloane” care sunt transferate energetic asupra câmpurilor selectate, tulpinile plantelor fiind culcate exact conform imaginilor detaliate complexe ale artiștilor. Unele cercuri transmit cu adevărat mesaje, dar cei care le fac știu că interpretarea lor exactă este foarte rară , așa că designul lor este în primul rând conceput pentru frumusețe și venerație. Ce spunem este că nu este neapărat nevoie ca aceste cercuri să fie interpretate într-un fel pentru a putea fi apreciate și că, ceea ce contează cu adevărat este scopul lor. Ele reprezintă dovada tangibilă a faptului că alte civilizații se află în preajmă și mai mult decât atât, a faptului că din moment ce aceste civilizații au putut călători până la Pământ, cu siguranță că ar fi putut să și invadeze planeta; cu toate acestea însă, nu au făcut-o. Timp de mai bine de patruzeci de ani, aceste tipare uluitoare, apărute cu precădere în timpul nopții și mai ales in Marea Britanie, dar și în multe alte țări, care depășesc acum mai mult de o mie ca număr , au pus în dificultate în egală măsură oamenii de știință și conducătorii. Numai acesta și ar fi un motiv suficient pentru care mass media să evite să le menționeze, motivul real al cenzurii este însă acela că dacă precizia și apariția lor bruscă nu pot fi datorate unor mâini omenești – atunci cine le face?

Illuminati știu. De aceea, prin influența lor în domeniul industriilor filmului și jocurilor electronice, extratereștrii sunt descriși asemenea unor creaturi grotești, care vor să cucerească Pământul şi să îi distrugă și să îi înrobească locuitorii. Dacă popoarele ar ști nenumăratele feluri în care acești vizitatori din cer le-au ajutat planeta și că atunci când aceștia vor ateriza, asistența lor extraordinară se va extinde la nivelul restaurării mediului, i-ar primi cu brațele deschise și fără absolut nicio teamă pe aceste ființe iubitoare, din alte lumi.

Întunecații însă, depind de energia fricii pentru a putea supraviețui. Astfel, pe lângă prezentarea distorsionată a „străinilor”, ei mai trebuie să împiedice și aterizarea navelor lor încărcate cu tehnologie şi au făcut acest lucru menținându-vă lumea într-un soi de agitație sau alta. Chiar dacă inițierea războaielor, terorismul și bolile violent contagioase au produs cel mai mult haos și frică, ei sunt ajutați și de condițiile economice și climaterice. Un exemplu recent îl constituie o serie neobișnuită de furtuni catastrofale, pe care minionii lor din Statele Unite le-au stârnit sau intensificat şi dacă punem geo-ingineria pe seama Rusiei, va mai urma încă o lovitură răzbunătoare împotriva președintelui Putin, pentru că refuză să colaboreze cu ei.

Echipajele navelor atenuează atât cât pot impactul dezastruos al vântului și al apei, dar aceste fenomene reprezintă tragedii personale pentru milioanele de oameni direct afectați, iar curățarea dărâmăturilor și reconstrucția creează grave probleme financiare și logistice pentru regiunile afectate. Cu toate acestea, efectele pozitive ale furtunilor puternice – aceleași ca și în cazul focurilor și al cutremurelor – fie că sunt generate de Mama Natură, fie de oameni, depășesc efectele lor negative. Ele eliberează negativitatea astfel încât să nu se poată acumula și deveni astfel depozit de hrană pentru mințile și inimile întunecate. Ele constituie ocazii pentru ca milioane de suflete să trăiască lecțiile karmice alese. Revărsarea de rugăciuni din lumea întreagă, voluntarii și proviziile venite de departe si sporirea asistenței acordate la nivel local, populației afectate - iubirea-lumină în acțiune – ridică și mai mult vibrațiile de pe planetă și din cadrul societății. Și fiecare astfel de eveniment devastator aduce o și mai mare conștientizare a faptului că unitatea în spirit ajută tuturor popoarelor mai mult decât divizarea pe care întunecații încearcă să o perpetueze.

„Cum se face că Matei nu vorbește despre reptilienii care se află peste tot pe această planetă? Cei din guverne, cei din media, cei care sunt shapeshifters (își schimbă forma)? De ce nu spune nimic despre bătălia care se poartă între bine și rău și prin rău înțeleg Satanism, Diavolul?” Să spunem mai întâi că nu toți reptilienii de pe Pământ sunt întunecați și nici toți indivizii înclinați spre întuneric nu sunt reptilieni. Cu siguranță unii sunt – casele regale care și-au păstrat sângele pur, membri „familiilor conducătoare” care se căsătoresc între ei pentru a-și combina averile și puterea și unele persoane cu o influență puternică în cadrul guvernelor – dar în rândul celor cu convingeri întunecate sunt mai mult oameni decât reptilieni și aceștia sunt toți marionete ale forțelor întunecate din afara planetei. Și așa cum există civilizații umane pline de lumină, la fel există civilizații reptiliene pline de lumină. Cele din urmă sunt nerăbdătoare să risipească credința greșită conform căreia specia lor este sinonimă cu întunericul și încearcă să lucreze cot la cot cu alte specii pentru a contracara eforturile de a crea haos ale rudelor lor întunecate, de oriunde s-ar afla în univers.

ADN-ul fiecărei specii este unic, dar nu această diferență fiziologică este cea care conduce pe căile dumnezeirii sau răului. Aceasta direcție ține de alegerile făcute conform liberului arbitru al fiecărui individ aparținând unei specii - un suflet poate fi foarte evoluat din anumite puncte de vedere si lipsit în același timp de lumină, cu excepția scânteii pe care o reprezintă forța lui vitală. În același timp, ADN-ul reptilienilor de pe planetă și din afara ei este cel care le permite să depășească civilizația de pe Pământ ca inteligență și capacități de materializare – de aceea își pot schimba forma – și numărul mic de persoane care sunt rezultatul încrucișării între oameni și reptilieni moștenesc părți din ADN-ul ambilor părinți. Repetăm, această diferență de alcătuire nu are nimic de a face cu alegerile conștiente care au condus persoana respectivă spre lumină sau întuneric.

Dragi frați și surori, fiind pur și simplu voi înșivă, voi radiați lumină și vă cerem cu insistență să vă gândiți că această lumină ajunge la toți cei care au căzut în întuneric – ei sunt cei care au cel mai mult nevoie de lumină. Absența celei mai puternice forțe din univers îi determină să își umple golul rămas cu frica pe care o generează în ceilalți – au nevoie de vibrațiile scăzute ale acelei energii pentru a se susține și a scăpa de propriile frici. Ei se văd ca fiind conducătorii de drept ai lumii și se tem că ar putea pierde acest control dacă vibrațiile înalte ale luminii ar ajunge la ea. Exact asta face lumina, doar că ceea ce ei văd ca fiind sfârșitul lor, este în realitate salvarea lor! Tsunami-ul de lumină, aceeași energie cu energia iubirii, pe care îl emiteți, îi va ajuta să depășească întunericul care i-a ținut captivi .

Vorbesc acum doar pentru mine pentru a vă povesti despre cei doi comandanți reptilieni care au venit în Nirvana, acum vreo douăzeci de ani, pentru a explica Consiliului modul în care forțele lor aveau să oprească invadatorii din altă galaxie să intre in galaxia noastră. Deși inteligența și modul lor simplu și direct de a–și descrie capacitățile au fost cu adevărat impresionante, scopul venirii lor a fost însă cel cu adevărat de apreciat. Reptilienii sunt universal cunoscuți pentru faptul că respectă doar civilizațiile care excelează în forță de luptă și armament și cu toate acestea au dorit să facă cunoscut Consiliului că vor proteja tărâmul spiritelor Pământului și alte lumi din această galaxie aflată sub stăpânirea iubirii-lumină.

S-ar putea să vă intereseze să aflați că acești comandanți aveau corpuri mai scunde și mai subțiri decât majoritatea adulților umani, nu aveau păr, aveau o piele gri și ochii negri și pătrunzători. Acest aspect nu pare prea atrăgător, dar acei bărbați calmi, echilibrați și stăpâni pe sine, în uniforme simplu croite, aveau un aer foarte distins. Reptilienii din alte civilizații pot arăta foarte diferit ca specie, ei pot materializa orice formă își doresc și pot trece de la o formă la alta cât ai clipi din ochi.

După conferință, unuia dintre comandanți i s-a acordat de către Consiliu permisiunea să îi transmită mamei mele o prezentare a unei cărți și această informație edificatoare a fost inclusă într-un mesaj, cu câțiva ani în urmă.[Prezentarea lui Horiss și descrierea oamenilor din patria lui fac parte atât dintr-un capitol al cărţii Vocile Universului cât şi din mesajul din luna iunie, 2009]. Mulțumesc, Mama.

Așadar, perspectiva superioară a „bătăliei dintre bine şi rău” este aceea de lumină vs. absența luminii și Diavolul și Satana sunt nume care personifică forțele întunericului, imensul câmp universal de forță ce cuprinde energia emisă de toate gândurile, sentimentele și acțiunile cu atașamente negative. Credințele religioase, concepute de acei câțiva care își văd doar propriul interes pentru a putea controla masele au în centrul lor o Ființă Supremă, care decide unde ajung oamenii după moarte. Dacă sunt judecați a fi „buni”, atunci sunt recompensați prin faptul că merg într-un loc de odihnă și rămân acolo pentru totdeauna; dacă sunt judecați a fi „răi”, ajung într-un iad etern, condus de Diavol sau Satana. Aceste credințe, care au determinat secole întregi de imensă vărsare de sânge în numele lui Dumnezeu , Allah sau orice alt nume ar purta Ființa Supremă a acestui univers, nu au nimic de-a face cu realitatea universală în care atât „binele”, cât și „răul” sunt curenți de energie cu atașamente pozitive sau negative. Mulțumită luminii transmise spre Pământ și radiate de lucrătorii întru lumină, puterea credințelor fondate și perpetuate pe baze false slăbește.

Dragă familie, noi știm că vă doriți ca acest aspect împreună cu toate celelalte evoluții în conștiința spirituală trează să se producă mai rapid. Știm și că nu-vă amintiți că civilizațiilor le-a luat 50.000 de ani, în timpul vostru, să realizeze ceea ce aveți, dar vă rugăm să vedeți uimitorul progres care s-a făcut de când a început transformarea lumii, numai cu 80 de ani în urmă, cu ajutorul luminii voastre.

Nu sunteți niciodată singuri în misiunea de a ajuta oamenii de pe Pământ să se trezească. Noi şi alte ființe de lumină vă sprijinim cu puterea de neegalat a iubirii necondiționate.


___________________________

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S.

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com