Home > > Matthew Ward March 25, 2011

Matthew Ward March 25, 2011Cu salutari de iubire din partea tuturor sufletelor din acest loc, va vorbeste Matei despre doua situatii deosebit de importante din lumea voastra. Dat fiind ca perspectiva voastra e limitata la observarea personala si relatarile din mass-media, dorim sa va oferim vesti incurajatoare, asa cum sunt ele vazute din perspectiva noastra mai inalta. Toate evenimentele au loc in maniera universala accelerata, despre care va spunem ca va provoca schimbari numeroase si rapide, iar tot ceea ce in acest moment pare sa fie in dezordine va conduce la ivirea adevarurilor si la implementarea de reforme.


Ca sa va dam un exemplu despre un adevar ascuns timp indelungat - care a iesit la lumina intr-o oarecare masura, nu cu mult timp in urma - cei mai multi oameni de pe Pamant ar fi considerat ca le e greu sa creada ca un numar mic de oameni de stiinta provoaca cutremure de pamant extraordinar de distructive, furtuni violente si inundatii. Internetul vostru abunda acum de informatii despre ce anume poate provoca - si a provocat - tehnologia omeneasca si, desi s-ar putea ca publicul, in general sa nu stie inca acest lucru, cu timpul oamenii vor afla.

Dati-ne voie sa vorbim mai intai despre lucrurile cu care se confrunta Japonia. Stim ca unii Lucratori intru Lumina simt ca fratii si surorile noastre din afara planetei trebuie sa intervina si sa mentina sub control situatia privind radiatiile, care are potentialul de a crea un numar nespus de mare de victime si daune de mediu la nivel global. In mesajul nostru anterior v-am spus ca familia noastra din spatiu diminueaza pe cat poate de mult nivelurile de radiatii, iar in alte mesaje am spus ca acele echipaje nu pot ateriza in masa, pana cand nu poate fi asigurata siguranta lor si a voastra - iar in acest moment ea nu poate fi asigurata. Asadar, asistenta la centrala nucleara nu poate surveni intr-o maniera publica si la scara mare; in orice caz, au fost luate masuri.


La solicitarea a numeroase persoane, mama mea a tinut legatura cu mine si cu alte surse, iar eu am invitat-o sa va impartaseasca despre lucrurile care i-au fost spuse.

___________________________________

[Suzy: acesta e un extras din mesajul meu din 18 martie adresat lui Hannah Beaconfield, care primeste informatii prin channeling de la Pleiadian Light/Inteligenta pleiadiana.]


Acum trei seri am primit un telefon de la Gen, translatorul de japoneza, care imi multumea pentru mesajul de la Matei si ma intreba daca nu mi-a mai dat informatii mai recente. Matei mi-a spus ca „ei" au auzit ca unii ET vor ateriza si ca vor ajuta la reducerea nivelului de radiatii, insa ca acele informatii nu fusesera verificate. Urmatoarea zi a fost agitata, asa ca era seara tarziu cand l-am intrebat pe Dumnezeu daca stie ce imi spusese Matei. El mi-a raspuns ca stie si ca putea verifica. O nava mica aterizase cam la un kilometru si jumatate de centrul nuclear, iar echipajul isi folosea echipamentul tehnologic impreuna cu echipamente mai numeroase, aflate in nave de deasupra zonei; nicio persoana de la centrul nuclear nu a stiut ca echipajul se afla la sol.

I-am transmis aceasta veste lui Gen, iar azi dimineata el mi-a scris: Dispersia de radiatii de la acele reactoare a fost redusa intr-un mod oarecum miraculos, sub niveluri critice. Consider ca eforturile ET-ilor sunt facute cunoscute. Au mai existat si inregistrari video ce aratau mici OZN-uri care zburau in zonele respective.


[Randurile de mai jos sunt din mesajul meu din 25 martie adresat lui Jean Hudon, care publica EarthRainbowNetwork.]

Jean, m-am gandit ca vei fi interesata de materialul video pe care tocmai l-am vizionat si de ceea ce mi-a spus Hatonn sa ii comunic lui Gen, cel care mi-a trimis link-ul. El si familia sa au mers la Okinawa, unde au infiintat o organizatie care sa asigure locuinte pentru japonezii care au ramas fara adapost, iar acum acestia sunt in Hawai.


„Sunt Hatonn. Nu va pierdeti speranta in privinta patriei voastre natale! La nivelurile cele mai inalte ale consiliului universal, au loc discutii pe tema demontarii acelui sistem de retea, a efectelor adverse pe care le-ar putea avea asupra diverselor noastre tehnologii. Nu e o chestiune de „daca”, ci de felul in care vom impiedica producerea de si mai multa distrugere a planetei, prin acele mijloace diabolice".

Hatonn a spus ca nu exista nicio cronologie despre aceasta, dar ca vom sti, pentru ca viitoarele cutremure sau eruptii vor fi mai putine si mai slabe — cea mai mare parte de negativitate pe care Pamantul a trebuit sa o elibereze a fost deja eliberata. El a mai spus ca paradoxul privind aceasta uzitare speciala a HAARP este acela ca el este facut anume sa produca cantitati enorme de negativitate, insa el pune in libertate mult mai multa negativitate decat creeaza.


[Urmatorul extras este dintr-un email pe care l-am trimis mai tarziu in aceiasi zi unui prieten care m-a intrebat daca stiam mai multe despre sprijinul oferit de ET.]

Hatonn tocmai mi-a spus ca gruparea Illuminati stie despre interventia familiei noastre din spatiu, intrucat nu s-a produs distrugerea proiectata de ei. Se pare ca ei s-au asteptat la acest lucru, insa banuiala a devenit certitudine, atunci cand uraganul a scazut din intensitate deasupra oceanului, dupa care si-a schimbat directia, indreptandu-se spre nord, in loc sa loveasca continentul american, ceea ce nu a fost deloc lucrul pe care il planuisera Illuminati.


El a spus ca, de-a lungul anilor, tehnologiile pentru declansarea de cutremure si manipularea vremii au fost perfectionate si amplificate. Furtunile mai insemnate erau produse de obicei de un sistem, iar cutremurele de un alt sistem; insa din cauza interventiei ET, oamenii de stiinta care lucreaza pentru Illuminati au inceput sa foloseasca o combinatie de tehnologii - cum ar fi sistemele de siguranta, in caz ca unul din sisteme nu e atat de eficient precum doresc ei - dar si ca sa ingreuneze interferenta tehnologiilor ET cu toate sursele de energie, in mod simultan.

El a spus ca, in diverse locatii din Japonia, a fost folosita una dintre cele cateva functii ale HAARP, impreuna cu elemente din inventiile si descoperirile lui Tesla, pentru a produce distrugere de deasupra si de dedesubtul scoartei Pamantului. Chiar si cu tehnologiile avansate ale ET-ilor nu e o treaba simpla sa dezmembrezi intregul echipament al Illuminati, fara a perturba sursele esentiale de comunicare si energie, care raspund necesitatilor noastre si nu doar ale Illuminati. Din acest motiv se desfasoara discutii la cele mai inalte nivele ale consiliului universal, in vederea stabilirii celei mai bune cai de a actiona.


Iti multumesc, Mama.

Exista intr-adevar niveluri periculoase de radiatie in plantele, apa si aerul din apropierea centralei nucleare si niveluri mai scazute in alte zone din acea tara; toate acele niveluri ar fi cu mult mai ridicate, daca nu ar fi existat sprijinul familiei noastre de pe planeta si din afara ei, care au redus substantial radioactivitatea din zona centralei.


Cinstim curajul lucratorilor japonezi din acea zona, a caror expunere prelungita in apropierea surselor de radiatii va duce la moarte sau boli grave. Aceia care fac tranzitia spre Nirvana vor fi intampinati de comunitati care vor striga Bravo! Ei vor primi toate ingrijirile personalizate ce sunt necesare, iar cutezanta lor va fi recunoscuta si sub forma salturilor inregistrate in evolutia sufletului lor. In ceea ce-i priveste pe muncitorii care sunt mai putin bolnavi de pe urma radiatiilor, daca contractele sufletului lor reclama o viata indelungata, corpul lor se va putea vindeca, pe masura ce Pamantul isi continua inaltarea spre niveluri vibrationale in care nu exista boala.

In mesajul nostru anterior, am afirmat ca toate persoanele care au pierit in cutremur si tsunami au primit ingrijirea personalizata de care au avut nevoie. Ar aduce un dram de alinare familiilor lor, daca ele ar putea sti ca sufletele iubite ale acestora sunt pline de bucurie, in viata lor activa in spirit si ca radiaza lumina, pentru a-i inalta sufleteste pe compatriotii lor.


Sprijinul familiei voastre spatiale in aceasta situatie nucleara poate fi acordat doar intr-o masura limitata, deoarece asta nu e lumea lor, ci a voastra, iar voi trebuie sa adoptati o atitudine ferma, pentru a va asigura ca puterea nucleara este eliminata ca principala sursa de energie. Trebuie sa existe o miscare de revendicare globala pentru interzicerea construirii de noi reactoare, pentru ca lucrarile pentru cele aflate in etapa de constructie sa fie sistate, iar cele care sunt in functiune sa fie inchise. La stadiul de dezvoltare in care va aflati, puterea nucleara a fost periculoasa de la inceput, insa ea a proliferat ,deoarece e foarte profitabila pentru acei putini oameni a caror lacomie depaseste cu mult avantajele aduse de securitate.

In momentul in care echipajele din spatiu vor putea ateriza in numar mare, acestea vor aduce tehnologia pe care o au pentru a dematerializa toate deseurile nucleare si pentru a elimina toti poluantii radioactivi din aer, apa si sol - iar ei vor lucra cu voi, pentru a va purifica si a va improspata planeta.


Cea de-a doua situatie de importanta majora pe care vrem sa o abordam este ceea ce se intampla in lumea araba. In ceea ce pare a fi contagiune de libertate, daca vreti, popoarele care au fost indelung oprimate de conducatori sau dinastii despotice sunt receptive la lumina ce se intensifica si care ii lamureste ca viata lor e schimbatoare, imbarbatandu-i sa exercite „puterea poporului”. Din nou, aceasta face parte din accelerarea care afecteaza totul in univers, iar aceste reactii isi mentin ritmul. Va exista multa varsare de sange, pana ce popoarele din toate tarile vor fi libere - insa ele vor repurta victoria!

Suntem constienti de opiniile contradictorii privind coalitia condusa de SUA, a fortelor militare din Libia. Ceea ce noi vedem este o schimbare radicala in atitudinea liderilor nationali care se amesteca in afacerile altei tari: pentru prima oara in istoria voastra, interventia nu e facuta in scop pur egoist, ci intr-un scop nobil — acela de a-i ajuta pe oamenii care lupta pentru libertatea lor. Fara acest ajutor, mult mai multi libanezi ar fi macelariti de dictatorul a carui constiinta si capacitate mentala au fost distruse in urma cu mult timp.


Vremea dictatorilor s-a terminat - la fel ca si vremea sustinerii acelor dictatori, din ratiuni egoiste. S-a incheiat vremea exploatarii resurselor Pamantului, fara a se tine cont de distrugerea provocata mediului inconjurator, la fel cum s-a incheiat vremea detinerii bogatiilor naturale ale lumii, de catre o mana de oameni. Tot ce e bazat pe intuneric se incheie cu rapiditate.

Din nefericire, vremea zvonurilor si a predictiilor dramatice privind schimbarile majore de teren, ocean si poli inca va mai insoteste. Da, fiti cu adevarat corect informati, dar va rog sa nu oferiti niciun fel de energie, niciunei informatii incarcata de frica! Ramaneti statornici in lumina voastra, stiind ca alaturi de voi sunt nenumarate suflete in trup si spirit, care va ajuta, plini de iubire, pe calea voastra spre Epoca de Aur a Pamantului.

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books


< previous message| next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.